Nova TV emisija

ICT na Ti: Usprkos krizi nastavak rasta

ICT na Ti: Usprkos krizi nastavak rasta

Kada smo krenuli 2009. godine bilo smo jako mladi i krenuli smo na početku s izradom web stranica, no danas je to mnogo više, ističe za ICTbusiness TV i ICT na Ti televizijsku emisiju Daniel Ackerman iz Degordiana.

Inače sa svojim partnerom Tomislavom Grubišićem, razvio je nekoliko tvrtki i to Degordian, digitalnu agenciju sa 130 zaposlenih u više ureda, Bornfight, software development kompaniju s 80 zaposlenih, Mediatoolkit, media monitoring tool tvrtku s 50 zaposlenih i Stethoscope, employee satisfaction and engagement tool.

Ovaj posljednji alat postao je My Stethoscope koji je razvijen tako da se na prvoj stranici ispunjavaju osnovni demografski podaci te podaci o zaposlenju – godine staža, industrija, veličina tvrtke, te opcionalno i naziv.

Kako ističe Ackerman nakon toga otvara se upitnik koji se sastoji od 100-njak pitanja kroz koja se ispituje 12 dimenzija zadovoljstva na poslu, od ravnoteže poslovnog i privatnog preko rukovođenja, lojalnosti i autonomije pa sve do učenja i razvoja. Njihove usluge prema Ackermanu koriste danas mnoge tvrtke u Hrvatskoj i regiji.