NE TREBAJU 3D NAOČALE

ZTE predstavio drugu generaciju 3D tableta - nubia Pad 3D II

ZTE predstavio drugu generaciju 3D tableta - nubia Pad 3D II

Kineski ZTE je predstavio prvi 5G+AI 3D tablet na svijetu - nubia Pad 3D II. Ovaj uređaj pruža impresivno 3D iskustvo bez potrebe nošenja posebnih naočala i donosi 3D rješenja za razne industrije, prilagođavajući se različitim scenarijima kroz tehnološka dostignuća i duboku integraciju 5G+AI.

Poboljšan AI procesorom, druga generacija nubia Pad 3D II ističe se potpuno poboljšanom tehnologijom 3D prikaza, omogućujući korisnicima da uživaju u jedinstvenom 3D iskustvu bez naočala bilo kada i bilo gdje. Opremljen jedinstvenim lećama od tekućeg kristala i pokretan integriranim algoritmima za obradu slike, prikazuje 3D slike s poboljšanim realizmom i prirodnom živošću. U usporedbi s prvom generacijom, ovaj je tablet postigao 80 posto povećanje 3D rezolucije i sto posto povećanje 3D svjetline, uz sveobuhvatnu optimizaciju 3D preslušavanja, 3D boje i 3D energetske učinkovitosti, čime se poboljšava 3D vizualno iskustvo korisnika.

Tablet je napravio značajan napredak u AI algoritmima. Opremljen AI mehanizmom za praćenje očiju koji koristi brze vizualne senzore i algoritme za otkrivanje očiju, tablet uvelike poboljšava brzinu odgovora i omogućuje točno pozicioniranje očiju korisnika u stvarnom vremenu, isporučujući 3D sliku izravno za prirodniji i realističniji Iskustvo 3D prikaza. Uz ultra široki kut gledanja od 86 stupnjeva, korisnici mogu uživati u besprijekornom 3D iskustvu iz gotovo bilo kojeg smjera.

Iznimna stvar je i usvajanje tehnologije Neovision 3D Anytime, koja podržava snažnu konverziju 2D sadržaja u 3D u stvarnom vremenu. Sa samo jednostavnim klikom, različiti oblici 2D sadržaja, uključujući slike, igre, video zapise ili strujanje medija, mogu se trenutno transformirati u 3D slike bez naočala.

Osim iznimnih performansi zaslona nubia Pad 3D II, njegova opsežna podrška za 3D sadržaj i stvaranje jednako je uočljiva. U usporedbi s prethodnom generacijom, nubia Pad 3D II je nadogradio svoj biomimetički sustav s dvostrukom kamerom ljudskog oka na "Super Biomimetic Eye". Ova tehnologija proširuje opseg 3D snimanja, što rezultira 2,5 puta većim optimalnim rasponom 3D snimanja.

Sa ZTE pametnim telefonom korisnici mogu bežično prenositi sučelja aplikacija na tablet, što im omogućuje pregled, dodir i kontrolu sadržaja aplikacija u 3D. Osim toga, također omogućuje bilo kojem uređaju koji podržava Miracast da projicira zaslon na ovaj tablet za 3D gledanje bez žice. Nadalje, nubia Pad 3D II ima funkciju brzog prikaza preko zaslona, koja korisnicima omogućuje da povuku i ispuste datoteke 3D modela stvorene na prijenosnom računalu izravno na Pad za 3D preglede, nudeći impresivnije 3D iskustvo suradnje.

Što se tiče performansi, nubia Pad 3D II opremljen je s Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 + UFS4.0 + LPDDR5X, nudi do 512 GB prostora za pohranu. Velika baterija od 10000 mAh i kombinacija brzog punjenja od 66W također osigurava produljeno trajanje baterije. Ima 12,1-inčni 2,5K zaslon rezolucije 2560X1600 i brzinu osvježavanja od 144Hz. Nadopunjen je i simetričnim četverostrukim zvučnicima za izvođenje DTS:X Ultra 3D zvučnih efekata, uz smanjenje buke s dvostrukim mikrofonom i zvučnicima pune frekvencije od 1W.

Velika prednost tableta je 5G povezivost jer ZTE je jedan od svjetskih lidera na području 5G tehnologija, a to iskustvo integrirao je u uređaje.