ZOPO će predstaviti flagship smartphone Speed 8 na MWC 2016

ZOPO će predstaviti flagship smartphone Speed 8 na MWC 2016

Foto: Zopo

Kinesko smartphone tržište i razna druga tržišta kao što je Indija, dovela su do toga da je prisutan sve veći broj raznih proizvođača pametnih telefona za koje nismo nikada čuli. Međutim, svi ti proizvođači postoje dugi niz godina, ali većinom su mali i nepoznati široj javnosti.

ZOPO je isto tako mali igrač na tržištu, ali vrlo žilav. Sada žele promijeniti percepciju javnosti oko toga da nisu toliko veliki kao i drugi proizvođači pametnih telefona te su se odlučili na jedan zanimljiv način predstaviti svoj novi flagship - ZOPO Speed ​​8. Ovaj uređaj bit će predstavljen na MWC 2016., točnije 24.veljače.

ZOPO Speed ​​8 predstaviti će MotoGP svjetski prvak Jorge Lorenzo koji bi trebao napraviti veliku reklamu za ZOPO u Barceloni. Mora se priznati kako je to dobar potez jer će Lorenzo sigurno privući veliki broj uzvanika i napraviti dobru promociju za ZOPO Speed ​​8  flagship.

Što se karakteristika i performansi tiče, uređaj bi trebao pokretati Mediatek Helio X20 procesor, imati 4 GB RAM-a i čitač otiska prstiju te 2K zaslon. Nepoznanica je kamera o kojoj nema nikakvih informacija.

Još iz kategorije

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

19.01.2020. komentiraj

AOC najavljuje dva nova 27-inčna gejming monitora iz svoje nove G2 linije s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela): Q27G2U i zakrivljeni CQ27G2U s agresivnimm radijusom zakrivljenosti od 1500 milimetara što povećava doživljaj igranja. Oba monitora imaju VA ploče koje kombiniraju visoku brzinu odziva i brzinu osvježavanja. S brzinom osvježavanja od 144 Hz, korisnici mogu uživati u glatkom i imerzivnom igranju, dok vrijeme odziva (MPRT) od 1 ms (vrijeme reakcije u pokretnoj slici) omogućuje vizualno snimanje bez zamućenja.

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

17.01.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano.

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

17.01.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe objavila je dostupnost novog SSD-a namijenjenog data centrima, modela DC1000B M.2 NVMe. Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″  ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka.