XPG predstavlja PCIe Gen4 M.2 2280 SSD GAMMIX S50

XPG predstavlja PCIe Gen4 M.2 2280 SSD GAMMIX S50

XPG predstavlja PCIe Gen 4x4 M.2 2280 SSD XPG GAMMIX S50 Lite. Dolaskom 5G mreža i sve većom količinom podataka koji se obrađuju, sučelje PCIe Gen4 postaje ključna nadogradnja kojom se uređaji za pohranu podižu na višu razinu. S50 Lite proširenje je serije GAMMIX S50 i predstavlja novu ponudu za širok raspon korisnika koji žele iskoristiti prednosti sučelja PCIe 4.0.

„Predstavljanjem modela S50 Lite proširili smo ponudu svojih SSD-ova sa sučeljem PCIe 4.0 kako bismo zadovoljili potražnju ljubitelja tehnoloških noviteta, ali i svih ostalih korisnika koji SSD-ove koriste za posao ili igranje”, rekao je Ibsen Chen, direktor marketinga proizvoda u tvrtki ADATA.

„Uz podršku strateških partnera iz tvrtke Silicon Motion uložili smo u razvoj nove generacije SSD-ova koji su cijenom pristupačni i imaju iznimna radna svojstva“, ističe Chen.

„Posebno nam je drago što je ADATA predstavila novi SSD GAMMIX S50 Lite pogonjen novim SMI-jevim PCIe Gen4 kontrolerom SM2267“, izjavio je Nelson S. Duann, viši potpredsjednik marketinga i istraživanja i razvoja u tvrtki Silicon Motion. On je dodao: „Kao dugogodišnji partner, Silicon Motion nudi najbolju podršku u klasi i zadovoljava ADATA-ine stroge zahtjeve za kvalitetom. Novi GAMMIX S50 Lite i naš SM2267 donose poboljšano korisničko iskustvo i izvrsna radna svojstva kako bi se potaknuo ciklus nadogradnje na PCIe Gen4 SSD-ove."

Uz SMI-jev kontroler SM2267, najnovije sučelje PCIe Gen4 i podršku za NVMe 1.4, S50 Lite može postići stalna radna svojstva čitanja/pisanja do 3900/3200 MB/s. Tu su i performanse nasumičnog čitanja i pisanja do 490 K/540 K ulazno-izlaznih operacija u sekundi, što korisnicima nudi prednost ubrzanog prijenosa podataka radi veće produktivnosti i uživanja u zabavnim sadržajima. Zahvaljujući kontroleru SM2267 i optimiziranoj termalnoj konstrukciji, S50 Lite ostat će hladan – točnije do 20 % hladniji – radu vrhunske stabilnosti. U kombinaciji s dinamičkim SLC cacheiranjem i Host Memory Bufferom S50 Lite nudi radna svojstva daleko bolja od onih SATA SSD-ova. S50 Lite je kompatibilan sa starijim standardom PCIe 3.0 radi lakoće upotrebe i praktičnosti.

Osim njegovih glavnih radnih karakteristika, S50 Lite uz to podržava tehnologiju LDPC koda za ispravljanje pogrešaka i pokriva potpuniji raspon pogrešaka u podacima radi točnijeg prijenosa podataka i veće brzine ukupnih zapisanih bitova (Total Bytes Written, TBW). Uz to, uz sveobuhvatnu (End-to-End, E2E) zaštitu podataka, podršku za RAID modul i 256-bitno šifriranje algoritmom AES, S50 Lite osigurava i sigurnost i integritet podataka. Sve te komponente ugrađene u proizvod S50 Lite prošle su stroge provjere, testiranja i certifikacije kako bi nastao pouzdan proizvod najveće kvalitete. S50 Lite dolazi u varijantama s 1 TB i 2 TB te s 5-godišnjim jamstvom.

Još iz kategorije

Mobiteli uzrok svake treće nesreće

Mobiteli uzrok svake treće nesreće

21.10.2020. komentiraj

Na fontanu Sveučilišne livade je 21. listopada u 20 sati projiciran logotip kampanje Dan bez mobitela u prometu čime je grad Zagreb i simbolički podržao kampanju osvješćivanja o opasnostima korištenja mobitela u prometu, koja se provodi već četvrtu godinu. Podaci govore kako se mobitel  popeo s četvrtog na treće mjesto kao uzrok prometnih nesreća. Lani je MUP uhvatio 43.240 vozača da koriste mobitel u vožnji, što je 6 posto više nego u 2018. godini.

Nova Canonova bljeskalica za zahtjevne korisnike

Nova Canonova bljeskalica za zahtjevne korisnike

21.10.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja Speedlite EL-1 – novu bljeskalicu iz linije Speedlite visokih performansi koja dosljedno i pouzdano funkcionira čak i u nepovoljnim uvjetima zahvaljujući robusnom dizajnu otpornom na vremenske prilike, tvrde u kompaniji.

Novi kompaktan fotić iz Canon

Novi kompaktan fotić iz Canon

21.10.2020. komentiraj

Canon Europe je predstavio PowerShot ZOOM – lagani fotoaparat razlučivosti 12 megapiksela koji stane na dlan sa stabilizacijom slike i zumom u tri koraka koji se lako koristi. Pomoću njega korisnici će moći iskusiti svaki trenutak i detaljno ga ponovno proživjeti, tvrde u kompaniji.