XPG predstavlja DDR5 DRAM iz serije CASTER

XPG predstavlja DDR5 DRAM iz serije CASTER

XPG predstavlja svoju seriju DDR5 DRAM modula XPG CASTER. XPG CASTER, koji dolazi s RGB osvjetljenjem ili bez njega, nudi 7000 MT/s i radi veće stabilnosti i pouzdanosti, opremljen je ECC-om i PMIC-om na istom čipu. Varijante s RGB-om i bez njega dolaze u kapacitetima od 16 GB.

„Uz brzinu od 7000 MT/s, XPG CASTER nova je vrsta memorije DDR5 koja je više od dvaput brža od standardnog DDR4 DRAM-a. Uz takve munjevite brzine prijenosa podataka korisnici će uživati u glatkijem i optimiziranijem iskustvu igranja. S podrškom za Intel® XMP 3.0 overclockiranje je nevjerojatno i lako. Omogućuje korisnicima da izbjegnu komplicirane postavke u BIOS-u i dugotrajnu prilagodbu parametara overclockinga“, tvrde u kompaniji

Serija XPG CASTER opremljena je i ugrađenim značajkama ECC za ispravljanje pogrešaka u stvarnom vremenu i integriranim krugom za upravljanje napajanjem (Power Management Integrated Circuits, PMIC) radi veće stabilnosti i pouzdanosti.

„S čelično sivim pasivnim hladnjacima, hrabrim trokutastim RGB svjetlom  i optimiziranim oblicima DRAM iz serije XPG CASTER odiše dojmom brzine, profinjenosti i futurističkog stila. Korisnici mogu postaviti RGB osvjetljenje1 prema vlastitim preferencijama. Mogu birati među raznim efektima (statično, disanje i komet) ili pak sinkronizirati svjetla s omiljenim pjesmama putem glazbenog načina rada. Sve se to može napraviti putem softvera za kontrolu RGB osvjetljenja svih kvalitetnih robnih marki matičnih ploča“, pojašnjavaju u XPG-u.

Osim DDR5 DRAM-a serije XPG CASTER, XPG će kasnije ove godine predstaviti i posve novi DDR5 DRAM XPG HUNTER. Taj novi modul nasljednik je DDR4 DRAM-a XPG HUNTER i nudi unaprijeđene performanse od 5200MT/s te osvježen dizajn pasivnog hladnjaka.

Još iz kategorije

Google olakšava nadogradnju Play Storea

Google olakšava nadogradnju Play Storea

18.01.2022.

Google Play Store dobiva novo serversko ažuriranje koje donosi posebnu značajku za ažuriranje kompletne aplikacije, odnosno, e-trgovine kao platforme. Naziva se „Update Play Store“ i vidljiv je s najnovijom verzijom Play Storea.

Honor predstavlja Honor Magic V svoj prvi preklopni telefon

Honor predstavlja Honor Magic V svoj prvi preklopni telefon

17.01.2022.

Globalni tehnološki brend Honor predstavio je Honor Magic V, svoj prvi 5G preklopni flagship pametni telefon, koji se može pohvaliti vodećim dizajnom u industriji, revolucionarnim zaslonom i dinamičnim performansama koje pokreće potpuno novi čipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, tvrde u ovom kineskom proizvođaču.

CES 2022: Anker predstavio novi prijenosni 4k laserski projektor

CES 2022: Anker predstavio novi prijenosni 4k laserski projektor

15.01.2022.

Kompanija Anker stoji iza jednog tržištu omiljenih prijenosnih projektora - Nebula Mars II Pro. A na CES sajmu u Las Vegasu predstavljen je novi temeljen na laserskoj tehnologiji - Nebula Cosmos Laser.