XPG predstavlja DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50

XPG predstavlja DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50

ADATA je predstavila DDR4 RGB memorijski modul XPG SPECTRIX D50. Dostižući radni takt do 4.800 MHz, uz najveći kapacitet do 32 GB, elegantnog geometrijskog dizajna, XPG SPECTRIX D50 nudi vrhunske performanse i minimalistički stil, po ukusu igrača, overclockera i računalnih entuzijasta.

„Izrađen isključivo od najkvalitetnijih čipova i tiskanih pločica, XPG D50 nudi ultimativnu stabilnost, pouzdanost i radni takt do 4.800 MHz uz podršku za najnovije platforme proizvođača Intel i AMD. Da bi se osigurala zaštita od vanjskih utjecaja i održale impresivne performanse, XPG D50 je opremljen robusnim hladnjakom čija stijenka debljine gotovo 2 milimetra jamči dugotrajnost. D50 podržava specifikaciju Intel XMP 2.0 za stabilan overclocking bez poteškoća i bez potrebe za odlaskom u BIOS“, ističu u Adati.

XPG D50 nudi čistu i elegantnu vanjštinu jednostavnih geometrijskih linija te trokutnu pločicu s RGB svjetlom koja se savršeno uklapa u ukupan dizajn modula, pojašnjavaju u Adati i dodaju da uz pomoć aplikacije XPG RGB Sync ili odgovarajućeg softvera većine proizvođača matičnih ploča, korisnici mogu odabrati između tri RGB načina rada – statički, pomični i kometni. Uz ta tri načina mogu odabrati i glazbeni način koji će sinkronizirati osvjetljenje s pjesmom koja trenutno svira na računalu, zaključuju u Adati.

Još iz kategorije

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

29.05.2020. komentiraj

ADATA Technology predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh. Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

29.05.2020. komentiraj

U vremenima povećane potrebe za monitorima većih veličina, poboljšanim opcijama povezivanja i još boljom kvalitetom slike, specijalist za monitore AOC najavljuje novu P2 seriju monitora za poslovne korisnike.

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.