Xiaomi 12T serija uskoro stiže na hrvatsko tržište

Xiaomi 12T serija uskoro stiže na hrvatsko tržište

Nakon futurističke i inovativne Xiaomi 11T serije, koja je napravila pravu pravcatu revoluciju pametnih telefona u fotografiji i videografiji, Xiaomi je za ovu godinu svojim korisnicima pripremio nova iznenađenja. Prošlogodišnja 11T serija je korisnicima dala pristup najboljem kinematografskom iskustvu i vrhunsku tehnologiju za profesionalce stavila u ruke inovativnih kreativaca, a sada Xiaomi nastavlja u jednako revolucionarnom smjeru.

Uskoro će korisnicima biti predstavljena nova Xiaomi 12T serija, koja će fokus staviti na vrhunsko iskustvo fotografije. Uređaji unutar nove Xiaomi 12T serije imat će moć da svaki vaš trenutak učine mega - i vrhunskim kamerama zabilježe trenutke koje želite zauvijek sačuvati. Svaka će fotografija, pa tako i svaki zabilježeni trenutak pametnim telefonima iz Xiaomi 12T serije biti vrhunske kvalitete i pričati priču onako kako ste je doživjeli vlastitim očima.

Uzbuđenje oko lansiranja nove Xiaomi 12T serije pametnih telefona utoliko je veće nakon što je prošle godine revolucionarna 11T serija oduševili te tržištu ponudila izvrsne pametne telefone kojima svaki snimljeni video izgleda još profesionalnije. Osim podizanja kreativnosti i revolucije u videografiji, pametni telefoni iz Xiaomi 11T serije oduševili su modernim i prekrasnim dizajnom koji želite imati u vlastitoj kolekciji.

Upravo će takvo oduševljenje izazvati i nova Xiaomi 12T serija, koja će fotografsko iskustvo i bilježenje svega što vidimo oko sebe podignuti na novu razinu, a sve ćete to imati prilike vidjeti na globalnoj premijeri, 4. listopada.

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, Xiaomi uvijek nudi i ekstenziju ponude, pa će i ovog puta Xiaomi za svoje fanove i korisnike pripremiti nešto vrlo atraktivno - prošle godine kupci su uz Xiaomi 11T seriju na poklon dobili vrijedni robotski usisavač.

Pripremite se na novu razinu fotografskog iskustva koje će svaku vašu fotografiju pretvoriti u pravo remek djelo!

Predstavljanje novih Xiaomi uređaja održat će se u utorak, 4. listopada 2022 u 14 h, a pratiti ga možete na Facebook stranicama Xiaomi Hrvatska, kao i na web odredištu https://event.mi.com/global/xiaomi-launch-october-2022.

Još iz kategorije

Novi gaming monitor Samsunga Odyssey OLED G8 stigao u Hrvatsku

Novi gaming monitor Samsunga Odyssey OLED G8 stigao u Hrvatsku

09.12.2022.

Novi Odyssey OLED G8 monitor za igre, koji je tvrtka Samsung Electronics predstavila na poznatom sajmu IFA 2022 u Berlinu, od sad je dostupan i u Hrvatskoj, ističu iz Samsunga. Odyssey OLED G8 prvi je OLED gaming monitor tvrtke i bit će dostupan u ultratankom, 34-inčnom formatu

IDC predviđa pad tržišta računala i tableta u 2022.

IDC predviđa pad tržišta računala i tableta u 2022.

09.12.2022.

U novoj prognozi IDC -a, izgledi za računala i tablete i dalje se pogoršavaju. Predviđa se da će isporuke računala i tableta u svijetu pasti 11,9 posto u 2022., a količina se smanjila na 456,8 milijuna jedinica, nakon čega je uslijedio daljnji pad 2023. godine.

Tvrtke traže preklopne pametne telefone

Tvrtke traže preklopne pametne telefone

08.12.2022.

Tvrtka Samsung Electronics objavila je da je broj prodanih Galaxy Z Fold i Galaxy Z Flip pametnih telefona za korporativnu upotrebu više nego udvostručen u odnosu na isti period prošle godine. Broj preklopnih pametnih telefona koje je Samsung isporučio poslovnim korisnicima od siječnja do listopada 2022. godine povećan je za 105 posto u usporedbi s istim periodom 2021.