Wiko ulazi na američko tržište

Wiko ulazi na američko tržište

Foto: Wiko

Francuski proizvođač pametnih telefona Wiko najavio je ulazak na američko tržište. Tamo će se za početak predstaviti s novim modelom, ekskluzivnim za tamošnje tržište, Ride. Uređaj će se naći u ponudi operatera Boost Mobile, inače podružnice Sprinta.

"Sjevernoameričko tržište nudi velike prilike za brend kao što je Wiko. Naši kapaciteti, kao i snaga europskog brenda, nude brojne mogućnosti za izlazak na to tržište i ispunjavanje želja i potreba tamošnjih operatera i korisnika. Cilj nam je što brže postati zapažen igrač na američkom tržištu", rekao je generalni direktor američke podružnice Wika Brandy Kang.

"Uzbuđeni smo što ćemo lansirati Wiko Ride u SAD-u. Uvijek želimo kvalitetne uređaje učiniti dostupnim našim korisnicima. Uz iznimno povoljnu cijenu i visoku kvalitetu, Ride će biti izvrstan dodatak našoj ponudi za korisnike", istaknula je potpredsjednica Boost Mobilea za prodaju i marketing Angela Rittgers.

Brend Wiko trenutačno je prisutan na tržištima više od 30 zemalja Europe, Afrike i Azije. U zapadnoj Europi prošle je godine tvrtka zauzela četvrtu poziciju po prodaji na vrlo zahtjevnom i dinamičnom tržištu. Ulaskom u Sjevernu Ameriku, tvrtka ulazi u novo razdoblje razvoja svjetski prepoznatljivog brenda.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: Koje se aplikacije najviše preuzimaju na iOS-u

INFOGRAFIKA: Koje se aplikacije najviše preuzimaju na iOS-u

26.06.2019. komentiraj

Apple se iznimno ponosi App Store trgovinom aplikacija jer donosi mu na desetke milijardi američkih dolara prihoda, što Googleov Play Store nikako ne može dostići, unatoč značajnijem broju korisnika i preuzimanja aplikacija. Ali, takav je to odnos snaga i zato je zanimljivije gledati što nude obje trgovine, bez da ih se međusobno uspoređuje.

TCL pokreće proizvodnju fleksibilnih OLED zaslona u četvrtom kvartalu 2019. godine

TCL pokreće proizvodnju fleksibilnih OLED zaslona u četvrtom kvartalu 2019. godine

23.06.2019. komentiraj

Vrijeme pametnih telefona sa savitljivim zaslonom svakako dolazi, a tome je dokaz i najava TCL-a koji se bavi proizvodnjom zaslona, ali je i otkupio poznate brandove pametnih telefona BlackBerry i Alcatel, da od posljednjeg kvartala ove godine kreće s proizvodnjom prvih OLED savitljivih zaslona.

Sony najavio novi FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Sony najavio novi FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

22.06.2019. komentiraj

Tvrtka Sony najavila je još jedan novi objektiv kojim je proširila svoju liniju objektiva punog formata, FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS super-telefoto zoom objektiv. Sony E-mount zoom najvećeg raspona, model G Lens serije koristi mnoge od najnaprednijih tehnologija u dizajnu objektiva tvrtke Sony da bi se osigurala odlična kvaliteta fotografije, visoke AF performanse i izvanredna kontrola. Kada se upari s nekim od najnovijih, najbržih tijela E-mount fotoaparata, pouzdano će pratiti i precizno uhvatiti sve vrste pokretnih subjekata, uključujući ptice, divlje životinje, sportaše u pokretu i još mnogo toga.