Wiko ulazi na američko tržište

Wiko ulazi na američko tržište

Foto: Wiko

Francuski proizvođač pametnih telefona Wiko najavio je ulazak na američko tržište. Tamo će se za početak predstaviti s novim modelom, ekskluzivnim za tamošnje tržište, Ride. Uređaj će se naći u ponudi operatera Boost Mobile, inače podružnice Sprinta.

"Sjevernoameričko tržište nudi velike prilike za brend kao što je Wiko. Naši kapaciteti, kao i snaga europskog brenda, nude brojne mogućnosti za izlazak na to tržište i ispunjavanje želja i potreba tamošnjih operatera i korisnika. Cilj nam je što brže postati zapažen igrač na američkom tržištu", rekao je generalni direktor američke podružnice Wika Brandy Kang.

"Uzbuđeni smo što ćemo lansirati Wiko Ride u SAD-u. Uvijek želimo kvalitetne uređaje učiniti dostupnim našim korisnicima. Uz iznimno povoljnu cijenu i visoku kvalitetu, Ride će biti izvrstan dodatak našoj ponudi za korisnike", istaknula je potpredsjednica Boost Mobilea za prodaju i marketing Angela Rittgers.

Brend Wiko trenutačno je prisutan na tržištima više od 30 zemalja Europe, Afrike i Azije. U zapadnoj Europi prošle je godine tvrtka zauzela četvrtu poziciju po prodaji na vrlo zahtjevnom i dinamičnom tržištu. Ulaskom u Sjevernu Ameriku, tvrtka ulazi u novo razdoblje razvoja svjetski prepoznatljivog brenda.

Još iz kategorije

USB4 je dvostruko brži, još manji i stiže 2020.

USB4 je dvostruko brži, još manji i stiže 2020.

20.09.2019. komentiraj

Vrijeme je za novu generaciju USB priključaka, potvrdila je to USB Promoter Group, koja se sastoji od tehnoloških velikana kao Apple, HP, Intel Microsoft i Texas Instruments. Riječ je o USB4, koji je baziran na Thunderboltu i bit će dvostruko manji od prethodnika te će se na tržištu pojaviti dogodine.

Od iduće godine dolaze diskovi kapaciteta preko 20TB

Od iduće godine dolaze diskovi kapaciteta preko 20TB

20.09.2019. komentiraj

Western Digital ne posustaje u namjeri da konstantno pomiče granice i donosi na tržište disk s najvećim kapacitetom koji se u tom trenutku može naći, a to će se nastaviti i dogodine jer najavljen je disk od 20TB, koji će se sastojati od devet manjih diskova od po 2.22TB. I, kako je bilo najavljeno, neće biti baziran na heliju.

6 alternativnih mobilnih operativnih sustava za Android

6 alternativnih mobilnih operativnih sustava za Android

20.09.2019. komentiraj

Googleovo otkazivanje Android licence Huaweiju izazvalo je podosta rasprava usmjerenih u ono što bi kineski tehnološki gigant trebao učiniti sljedeće, no malo tko zna sa sigurnošću odgovor na to. Stoga, možemo se baviti teoretiziranjem, kao primjerice mogućnostima prelaska na neki drugi mobilni operativni sustav. I u nastavku teksta donosimo šest trenutno najboljih na svijetu, a da su ujedno i open source.