WD predstavio najtanji 1TB tvrdi disk na svijetu

WD predstavio najtanji 1TB tvrdi disk na svijetu

Foto: Western Digital

Western Digital je predstavio novi prenosivi tvrdi disk od 1TB i, što je najbolje, tanak je svega 7mm. Riječ je o tvrdom disku WD10SPCXX koji koristi dvije metalne ploče po 500 GB na 5mm tankome disku koji se okreće bri brzini od 5400 RPM te koristi SATA3 sučelje.

Potpredsjednik i generalni menadžer za pohranjivanje proizvoda korisnika u WD-u, Matt Rutledge navodi kako je ovakav novitet iz Western Digitala prava poslastica za sve korisnike koji raspolažu s velikom količinom sadržaja za pohranjivanje, te im više neće trebati Ultrabook ili nadogradnju na tanji i lakši notebook. Ističe također kako je ovo najkompaktniji 1TB tvrdi disk koji, osim svojim performansama, zavodi i sa svojim profinjenim dizajnom, te velikim kapacitetom pohrane podataka.

Ova 7-milimetarska WB Blue linija tvrdih diskova trenutno je dostupna u raznim varijacijama po svojim kapacitetima od 320 GB do 1 TB. Novi 1 TB model vjerojatno  će prema procjenama proizvođača imati  početnu cijenu od $139 i dolazit će zajedno s dvogodišnjom garancijom.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.