Vrijeme je za novu eco-friendly avanturu! E-romobil u paketima Optima Telekoma

Vrijeme je za novu eco-friendly avanturu! E-romobil u paketima Optima Telekoma

Foto: DepositPhotos

Električni romobili postaju pravi hit. Praktični, ekonomični i sigurni za svakodnevne aktivnosti i gradsku gužvu, ali i odlično društvo za godišnje odmore, izlete ili putovanja. I još k tome ekološki prihvatljivi.

Zato su ih u Optima Telekomu i uključili u svoje TRIO i DUO pakete u kojima E-romobil možete dobiti za dodatnih 90 kuna mjesečno.

Dovoljno je ugovoriti Optima DUO ili TRIO paket uz ovu posebnu pogodnost i na kućnu adresu ubrzo stiže vaš novi ljubimac MS Energy NEUTRON N3.

A dok se vaš električni romobil puni, a vi iščekujete novu eco-friendly avanturu, uživajte u mnogim prednostima Optima paketa uz neograničeni Internet na ADSL ili VDSL tehnologiji do 60 Mbps i beskonačne minute razgovora, ali i u bogatom sadržaju na više od 100 TV i radijskih kanala koje Optima ima u Osnovnom paketu.

Veliki broj filmskih kanala, najviše dokumentarnih, sportskih, ali i dječjih, besplatna Snimalica i opcija Upravljanja vremenom čine pakete s televizijom zanimljivim cijeloj obitelji.

Ovu promotivnu ponudu uz električni romobil za dodatnih 90 kn mjesečno možete ostvariti već danas pozivom na besplatni broj 0800 0088, putem CHATA na optima.hr ili upitom na Facebooku i Instagramu. Cijene paketa ostaju nepromijenjene, TRIO već od 252 kune mjesečno, a paket interneta i telefona već od 169 kuna mjesečno. Ugovorna obveza je 24 mjeseca, a akcija traje do isteka zaliha. Zato požurite!

Još iz kategorije

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

25.05.2020. komentiraj

Neovisno o tome čime se bavimo i što želimo postići, važno je održati motivaciju i kontinuitet. Kako bismo u tome uspjeli, osobito u novim i nepredvidivim okolnostima, moramo stvoriti i slijediti svakodnevnu rutinu. Gledajući njihovu pozitivnu stranu vidimo kako, zahvaljujući prednostima digitalnog doba, naprednoj tehnologiji te alternativnim načinima komunikacije, na raspolaganju imamo brojne aktivnosti.

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

25.05.2020. komentiraj

Iz Adate stiže Ultimate SU720 – SSD uređaj koji se priključuje na SATA  sučelje propusnosti 6 Gb/s. Savršen za korisnike koji se žele s tvrdog diska prebaciti na SSD, SU720 nudi visoke performanse i veliku pouzdanost po povoljnoj cijeni. Opremljen 3D NAND memorijom i inteligentnim SLC cacheom, SU720 dostiže brzine čitanja odnosno zapisivanja do 520 odnosno 450 MB  po sekundi.