Uživajte u najboljim filmovima i serijama uz Samsung i HBO GO

Uživajte u najboljim filmovima i serijama uz Samsung i HBO GO

Foto: Samsung

Tvrtka Samsung Electronics udružila je snage s jednim od najpopularnijih servisa za streaming serija i filmova HBO GO, pripremivši korisnicima posebne pogodnosti. Svi koji od 1. svibnja do 30. lipnja odluče kupiti Samsung QLED televizore iz 2019. ili 2020. godine na poklon mogu dobiti čak 12 mjeseci pristupa najboljim serijama i filmovima uz HBO GO. Također, poklon od 4 mjeseca uživanja u HBO GO-u moguće je ostvariti i prilikom kupnje jednog od uređaja Galaxy S20 serije i to u Samsung online trgovini.

Samsung S20 uređaji i HBO GO

Suradnja Samsunga i HBO-a posebno će oduševiti sve koji su do kraja lipnja u potrazi za novim pametnim telefonom. Odlučite li nabaviti jedan od premium uređaja iz Galaxy S20 serije koja integrira naprednu 5G tehnologiju i umjetnu inteligenciju, na poklon dobivate i 4 mjeseca gledanja najboljih serija i filmova uz HBO GO.

Ova pogodnost osobito će se svidjeti svim obožavateljima zanimljivog sadržaja, ne samo kada je riječ o TV kanalima već i internet uslugama videa na zahtjev, među kojima je i popularni HBO GO. Tome doprinosi i činjenica da je gledanost televizije u Hrvatskoj u posljednje vrijeme u značajnom porastu. Konkretno, usporedba rezultata iz ožujka ove godine s istim razdobljem prošle godine pokazuje da je prosječno vrijeme gledanja po pojedincu na višoj razini, osobito u četvrtom tjednu ožujka, kada je zabilježen porast gledanosti od 48%.

U sklopu ove pogodnosti, korisnici će osim u vrhunskoj Samsung QLED tehnologiji uživati i u poznatim serijama poput Westworlda, Pravog detektiva ili Igre prijestolja te ostalom poznatom HBO sadržaju. Bez obzira na vrstu sadržaja, visoka rezolucija QLED modela i širok izbor dimenzija u skladu sa potrebama korisnika doprinose vrhunskom iskustvu gledanja.

Ovisno o tome koji model televizora odaberu, korisnici će dobiti poklon vaučer za HBO GO uslugu u trajanju od šest, devet ili 12 mjeseci. Za korištenje vaučera, potrebno je registrirati svoju kupovinu u roku od 14 dana od datuma izdavanja računa. Nakon aktivacije vaučera, korisniku samo preostaje uživanje u izboru više od 300 serija i 850 filmova dostupnih uz HBO GO.

Još iz kategorije

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

29.05.2020. komentiraj

ADATA Technology predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh. Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

29.05.2020. komentiraj

U vremenima povećane potrebe za monitorima većih veličina, poboljšanim opcijama povezivanja i još boljom kvalitetom slike, specijalist za monitore AOC najavljuje novu P2 seriju monitora za poslovne korisnike.

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.