Uskoro stiže EMUI 9.1 nadogradnja za Honor pametne telefone

Uskoro stiže EMUI 9.1 nadogradnja za Honor pametne telefone

Foto: Honor

Honor je najavio kako će tijekom trećeg kvartala, dakle najkasnije do kraja rujna, za njihove pametne telefone biti dostupna nadogradnja EMUI 9.1. Najnovija aktualizacija korisničkog sučelja trebala bi, tvrde iz tvrtke, korisnicima donijeti nekoliko poboljšanja.

Nadogradnja će biti dostupna za View20, View10, Honor 10, Honor 9, Honor Play, Honor 8X, Honor 10 Lite, Honor 9 Lite i Honor 8A uređaje. Osim jednostavnijeg i korisnicima prilagođenog sučelja za lite modele, nova verzija donosi GPU Turbo 3.0 koji je kompatibilan je s 25 popularnih igara i osigurava manju potrošnju energije.

EROFS sustav datoteka koji dolazi s nadogradnjom pruža bržu i glađu aplikaciju. Novosti su i u bojama sustava izbornika, sučelje je dizajnirano jednostavno i transparentno, a korisnik može postaviti vlastiti ili unaprijed instalirani videozapis koji će se prikazivati tijekom primanja poziva.

Honor je također najavio da će nadolazeća verzija operativnog sustava, Android Q, biti dostupna za View20, Honor 20 Lite i Honor 20. Tvrtka je također najavila kako planira nadograditi i ostale modele, a više informacija o popisu dodatnih uređaja očekuje se u sljedećim mjesecima.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.