Uskoro bismo mogli imati premijeru Tizen TV-a

Uskoro bismo mogli imati premijeru Tizen TV-a

Samsung će na Consumer Electronics Showu u Las Vegasu u siječnju, pokazati svoj Smart TV kojega će pokretati open-source mobilni OS Tizen. Samsung inače koristi Tizen na svojim nosivim uređajima, kao što su Gear Fit i Gear S smartwatch.

Bilo je već i prije nekih "šaputanja" oko toga hoće li Samsung izbaciti Tizen TV, posebice na Tizen Developers Conference u lipnju kada je pokazan i prototip Tizen TV-a. Tizen će omogućiti mogućnost jednostavnog prebacivanje između live TV-a, fotografija, video materijala, glazbe, aplikacije, a redoviti programi i osobni sadržaji bit će na dohvat ruke.

Tizen TV prototip trebao bi imati dvije vrste daljinskih upravljača - prvi je touchpad za pomicanje pokazivača na zaslonu, a drugi daljinski je sučelje kojemu svatko može pristupiti pomoću priključenog uređaja na istoj Wi-Fi mreži kao Smart TV.

Prototip koji je isproban na Tizen Developers Conference radio je vrlo dobro, tako da će biti interesantno za vidjeti kako će funkcionirati prvi komercijalni pametni Tizen TV. Samsung puno očekuje od CES-a jer mu je to prilika da se nekim novim i revolucionarnim proizvodima približi korisnicima.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.