U prodaju kreću prvi 8K televizori iz Sonyja

U prodaju kreću prvi 8K televizori iz Sonyja

Sony je najavio dostupnost novih ZG9 8K HDR Full Array LED televizora iz MASTER serije u Europi. Početak prodaje je ovih dana, odnosno, kako su objavili u priopćenju za medije, početkom lipnja. ZG9 8K HDR Full Array LED TV nudi 6 puta veću rezoluciju od Full HD rezolucije. Modeli od 98 i 85 inča bit će dostupni u odabranim europskim maloprodajnim trgovinama.

Televizori MASTER serije ZG9 8K HDR Full Array LED sadrže procesor za obradu slike X1 Ultimate najnovije generacije. Procesor ima jedinstveni algoritam koji je posebno razvijen za 8K rezoluciju i može inteligentno detektirati i analizirati svaki predmet na slici što rezultira vrlo visokim detaljima i kontrastom, čime se postiže realističnija slika. Zvuk premium kvalitete također je ključni dio doživljaja gledanja, a model ZG9 sadrži i novi Sound-from-Picture Reality koji reproducira položaj zvuka na ekranu.

ZG9 televizori također sadrže X-Wide Angle koji osigurava da slika zadrži kvalitetu i prave boje bez obzira na kut gledanja smanjivanjem promjena boja pri gledanju ekrana iz kuta. Također, X-Motion Clarity na najmanju moguću mjeru svodi zamućenost pokreta bez kompromisa u pogledu osvjetljenja ekrana. Uređaji iz serije sadrže Sony Android TV koji podržava širok niz aplikacija, a imaju i ugrađen Google asistent te će također biti kompatibilni s Appleovim uređajima.

Još iz kategorije

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

25.05.2020. komentiraj

Neovisno o tome čime se bavimo i što želimo postići, važno je održati motivaciju i kontinuitet. Kako bismo u tome uspjeli, osobito u novim i nepredvidivim okolnostima, moramo stvoriti i slijediti svakodnevnu rutinu. Gledajući njihovu pozitivnu stranu vidimo kako, zahvaljujući prednostima digitalnog doba, naprednoj tehnologiji te alternativnim načinima komunikacije, na raspolaganju imamo brojne aktivnosti.

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

25.05.2020. komentiraj

Iz Adate stiže Ultimate SU720 – SSD uređaj koji se priključuje na SATA  sučelje propusnosti 6 Gb/s. Savršen za korisnike koji se žele s tvrdog diska prebaciti na SSD, SU720 nudi visoke performanse i veliku pouzdanost po povoljnoj cijeni. Opremljen 3D NAND memorijom i inteligentnim SLC cacheom, SU720 dostiže brzine čitanja odnosno zapisivanja do 520 odnosno 450 MB  po sekundi.