U Hrvatskoj krenula prodaja robusnog pametnog telefona Cat S61

U Hrvatskoj krenula prodaja robusnog pametnog telefona Cat S61

Foto: CAT

U zagrebačkom Zoološkom vrtu predstavljen je pametni telefon Cat S61. Riječ je o novom uređaju s vrha ponude CAT robusnih telefona koji je od 4. srpnja službeno dostupan u prodaji na području Hrvatske.

Najznačajnije funkcionalnosti koje donosi S61 prezentirane su kroz šetnju kroz zoo vrtom. S61 opremljen je alatima za različite namjene, a razvijen je kao nasljednik nagrađivanog modela te je nadograđen unaprijeđenom FLIR termalnom kamerom, ugrađenim mjerenjem udaljenosti uz pomoć lasera te senzorom za detekciju kvalitete zraka.

Integrirana FLIR kamera s toplinskim snimanjem uključuje poboljšani softver za veći kontrast slike, prošireni raspon temperature do čak 400 Celzijevih stupnjeva, kao i nadogradnju razlučivosti kamere koja je s dosadašnje VGA povećana na HD razlučivost. Nova inačica MyFlir aplikacije sada omogućava i prijenos videa uživo s termalne kamere.

Službeno predstavljanje obilježeno je i donacijama Bullitt Grupe te Hrvatskog Telekoma. Već tradicionalno, donacija Cat uređaja uručena je Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja (HGSS) i to u vrijednosti od 40.000 kuna, a novitet je donacija Zoološkom vrtu grada Zagreba, također kroz Cat uređaje, i to u vrijednosti od 20.000 kn.

Cat S61 od ovog je tjedna dostupan u ponudi kod operatera te u maloprodaji diljem Hrvatske. Preporučena maloprodajna cijena uređaja iznosi 7.399 kuna, a konkretni uvjeti kupnje ovise o pojedinom prodajnom mjestu.

Još iz kategorije

AOC na Gamescomu predstavlja širok raspon gaming monitora

AOC na Gamescomu predstavlja širok raspon gaming monitora

13.07.2018. komentiraj

AOC je najavio kako će i ove godini biti na Gamescomu u Njemačkoj gdje će predstaviti širok raspon svojih gaming monitora među kojima će biti i AGON monitori s brzinom osvježavanja do 240 Hz.

Tri nova modela Xiaomija službeno dostupna u Hrvatskoj

Tri nova modela Xiaomija službeno dostupna u Hrvatskoj

12.07.2018. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Xiaomi nastavio je sa širenjem ponude uređaja na hrvatskom tržištu. Tako su od sada u ponudi tri nova modela, a riječ je o Mi MIX 2S, Redmi Note 5 i Redmi S2.

Brojni noviteti u HP-ovim serijama Envy i Elite

Brojni noviteti u HP-ovim serijama Envy i Elite

12.07.2018. komentiraj

Tvrtka HP predstavila je nove linije prijenosnih i stolnih računala te monitora osmišljenih za korištenje u poslovnom i kućnom okruženju. Najnoviji portfelj računala Elite i Envy odlikuje se modernim dizajnom, snažnim performansama i svestranosti predstavljenih proizvoda.