TripWhat je besplatan suputnik za iOS

TripWhat je besplatan suputnik za iOS

Foto: Fotolia

Naizgled nam se može činiti da postoji beskrajna opskrba aplikacijama koje koriste Google Local Search i druge usluge kako biste dobili informacije o tome gdje ste i kuda idete. Jedna aplikacija koja objedinjuje veliki broj različitih izvora i usluga te se samim time i ističe iz mnoštva je TripWhat.

TripWhat je besplatna iPhone aplikacija koja koristi podatke iz Google-a, Urbanspoon, Yelp, Seatgeek, Last.fm, WikiVoyage i drugih preko kojih nudi podatke o restoranima u vašem krugu, zanimljiva mjesta, pa čak i o lokalnim događanjima toga dana.

Kroz aplikaciju možete stvoriti plan puta i dobiti upute za izabrane aktivnosti putem aplikacije Apple Karte. Kada pronađete mjesto koje vam se sviđa, možete dobiti linkove na web stranice i recenzije, zajedno sa telefonskim brojem kojega jednim pritiskom možete nazvati.

Ono što TripWhat čini posebnim jest njegov fokus na tekućim, lokalnim događajima poput uličnih sajmova i noćni život, zajedno s detaljima i linkovima za kupnju ulaznica. Aplikacija za sada radi na području SAD-a i Kanade, za koje tvorci tvrde da sadrži više od 600.000 atrakcija i preko 100,000 događaja u 250 gradova. Ako planirate putovanje u tom smjeru, TripWhat bi se mogao pokazati kao odličan suputnik.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.