Tri nova 27-inčna monitora iz Philipsa

Tri nova 27-inčna monitora iz Philipsa

Foto: Philips

Tvrtka MMD, vlasnik brenda Philips, predstavila je nove modele računalnih monitora iz serije E9. Riječ je o tri nova 27-inčna modela s IPS zaslonima, tankim okvirom i Full HD rezolucijom.

Novi E9 monitori imaju 27-inčni IPS LED širokokutni zaslon s kutovima gledanja od 178 stupnjeva. Ultra-Wide Color tehnologija donosi vrlo široku ljestvicu prikazanih boja u Full HD 1920 x 1080 rezoluciji. Zahvaljujući Flicker-Free tehnologiji koja regulira osvjetljenje i smanjuje neugodno titranje ekrana monitori su udobni i za oči dok LowBlue opcija reducira štetne kratke valove plave svjetlosti.

Dostupni u crnoj sjajnoj boji uz elegantno metalno postolje, sva tri modela imaju 9.94 milimetara tanak okvir i opremljeni su s AMD FreeSync tehnologijom. Opremljeni su HDMI i DisplayPort priključcima te imaju ugrađene stereo zvučnike. 276E9QDSB, 276E9QJAB i 276E9QSB FHD modeli bit će dostupni u trgovinama tijekom ovog mjeseca po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.429 kuna bez PDV-a.

Još iz kategorije

Do 2020. svaki stanovnik sa više od 6 IoT gadgeta

Do 2020. svaki stanovnik sa više od 6 IoT gadgeta

17.06.2018. komentiraj

Nova „industrijska“ revolucija, razvoj interneta stvari, digitalizacija poslovanja, korisnička podrška, internet stvari u svakodnevnom životu, razvoj industrije zabave, upravljanju rizicima i gradovima budućnosti bile su glavne teme tech & business konferencije „IoT Innovation Day“ koja je ovog tjedna održana na Sveučilištu VERN.

Dell i Alienware predstavili novitete u segmentu periferija za igru

Dell i Alienware predstavili novitete u segmentu periferija za igru

15.06.2018. komentiraj

Na najvećem gaming summitu E3, koji se održava u Los Angelesu, Dell gaming i Alienware predstavili su zanimljive novitete. Najnovije periferije iz tih su brendova Alienware gaming bežične slušalice i miš nove generacije Alienware Elite s brzim odazivom.

Konkurencija na tržištu pametnih zvučnika se zaoštrava

Konkurencija na tržištu pametnih zvučnika se zaoštrava

14.06.2018. komentiraj

Amazon na tržištu pametnih zvučnika zahvaljujući Alexa digitalnom asistentu u Echo uređajima dominira i tijekom prvog kvartala ove godine, kad se radi o udjelu na tržištu. Ali, konkurencija je počela loviti korak, a pod time se ponajviše misli na Google Assistant velikog Alphabeta, matične Googleove kompanije.