Transformer Book Trio - najveća uzdanica 2013

Transformer Book Trio - najveća uzdanica 2013

Asus je započeo hibridno zaluđenje s prvim Transformer tabletom i laptopom, a sada je to sve podigao za još jednu razinu sa najnovijim Transformer Book Trio modelom kojeg su predstavili na nedavnom Computexu u Taipeiju te otkrili pikanterije. Uređaj će raditi na dvije platforme, na Androidu i na Windows 8.

Transformer Book Trio je Android tablet poput ranijih transformer modela , ali tu sve sličnosti s njima završavaju. Kad se tablet priključi na laptop postolje, koji izgleda poput ranijih modela, trio postaje punopravni Windows 8 laptop zahvaljujući punoj hardverskoj opremi unutar postolja.

Asus je izgradio Android tablet sa standardnim hardverom te mu je također dodao pristojan PC sustav u laptop 'dock' (postolje), a dva OS-a mogu se izmjenjivati ​​po želji preko jednostavnog hotkeya. Dakle rad na Windowsima kada želite, ili na Androidu- sve ovisi potpuno o korisniku.

Windows 8 kompatibilni hardver u postolju nije tipičan za hibride, no Trijo to potpuno mijenja sa novom i7 Haswell Core u suradnju sa hard diskom veličine 1TB. Taj veliki prostor za pohranu masivan uvećan je za dodatnih 16 GB prostora za pohranu u tabletu, a oba tablet i laptop dock imaju baterije koje rade zajedno kako bi navodno osigurale pristojan vijek trajanja baterije.

Transformer Book Trio bez sumnje će biti skuplji zbog najnovijeg Intel procesora i dual hardvera, jer su to zapravo dva potpuno opremljena uređaja u jednom te je malo vjerojatno da će ijedan od njih biti jeftiniji.

Fantastičan Windows 8 laptop koji postaje Android tablet na zahtjev je zasigurno odlika ovog uređaja, no iako je Windows 8 dizajniran za prijenosna računala i tablete mnogima još nije jasno koje su to prednosti Androida na zahtjev.

Možda će Android aplikacije u Play Storeu biti taj dodatni plus potreban da se opravda ovo skupo rješenje, a svi mi ćemo se još morati malo strpjeti do samog objavljivanja datuma kada će ovaj uređaj postati dostupan na tržištu.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.