TP Vision najavio Philips televizore serije Signature Hospitality

TP Vision najavio Philips televizore serije Signature Hospitality

Foto: Philips

TP Vision je najavio novu seriju Philips Signature televizora. Seriju odlikuje tanak dizajn bez okvira i dvostrani Ambilight, te 3D funkcionalnost. Serija televizora Philips Signature Hospitality sastoji se od dva modela sa zaslonima veličina 107 cm (42'') i 119 cm (47''). Ova linija televizora bit će dostupna u Europi, Rusiji, Australiji i Novom Zelandu tijekom druge polovice 2013. godine.

Serija Philips Signature je rješenje za hotelsku zabavu namjenjeno za dizajnerske sobe i predvorja. Novi minimalistički dizajn hotelskih televizora Signature krasi i tanko postolje od brušenog aluminija srebrne boje, a dubina televizora je samo 3,2 mm. Signature televizori posjeduju dvostrani Ambilight, tehnologiju osvjetljenja koja virtualno proširuje TV zaslone projiciranjem svjetla na zid iza televizora. Iako tanki, televizori su opremljeni Ethernet, HDMI i USB priključcima te Wi-Fi podrškom.

Alat SmartInstall omogućava efikasno i jednostavno daljinsko  konfiguriranje i održavanje televizora, te omogućava brzu instalaciju, kopiranje postavki, ažuriranje softvera i mapiranje kanala bez potrebe za ulaženjem u hotelske sobe.

Putem platforme Philips Smart TV temeljene na cloud usluzi, gosti mogu pristupiti velikom broju aplikacija, Catch-up TV uslugama za gledanje propuštenih programa i društvenim mrežama. Kako bi se osigurala zaštita podataka, Smart TV automatski briše osobne informacije nakon uporabe. AppControl hotelijerima omogućava dodavanje, brisanje i razvrstavanje aplikacija za kreiranje različitih profila za različite sobe. Radi lakšega konfiguriranja, postavke aplikacija se mogu jednostavno promijeniti daljinskim putem. To znači da hotelijeri mogu birati hoće li u nekim sobama ponuditi čitav spektar Smart TV usluga s premium opcijama, a u drugima ograničiti dostupne usluge.

Secure SimplyShare je značajka dijeljenja sadržaja, posebno razvijena za televizore u hotelima. Ona gostima omogućava bežično povezivanje mobilnih Android ili iOS uređaja s Philips Signature Hospitality televizorima te uživanje u sadržajima na velikom zaslonu. No Secure SimplyShare posjeduje i jedinstvenu funkciju uparivanja koja sprečava slučajnu reprodukciju privatnih sadržaja na televizorima u susjednim sobama.

Funkcija SmartInfo hotelijerima omogućava dijeljenje prilagođenih informacija s gostima. Gosti na taj način mogu primati najnovije informacije o hotelu ili gradu te promotivne ponude, primjerice u wellness-centrima ili restoranima. Predlošci hotelijerima omogućavaju izradu interaktivnih SmartInfo stranica.

Zahvaljujući niskoj potrošnji energije, Philips Signature televizori nose oznaku energetske klase A+. Osim toga, gosti i sami mogu pridonijeti štednji energije tako da na daljinskom upravljaču pritisnu zelenu tipku. Tako se televizor prebacuje u energetski efikasan mod. Primjerice, slušaju li radio preko televizora, gosti mogu isključiti sliku. Time se potrošnja energije može dodatno smanjiti za 50%.

Još iz kategorije

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

25.01.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja svoj vrhunski fotoaparat za snimanje sportskih događaja i životinja u divljini EOS-1D X Mark III koji nudi profesionalnim fotografima neograničene mogućnosti i munjevitu brzinu. S dramatično poboljšanim performansama praćenja pri automatskom fokusiranju, kvalitetom slike i mogućnostima komunikacije, ovaj fotoaparat predstavlja vrh Canonove serije EOS-1.

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.