TP Vision najavio Philips televizore serije Signature Hospitality

TP Vision najavio Philips televizore serije Signature Hospitality

Foto: Philips

TP Vision je najavio novu seriju Philips Signature televizora. Seriju odlikuje tanak dizajn bez okvira i dvostrani Ambilight, te 3D funkcionalnost. Serija televizora Philips Signature Hospitality sastoji se od dva modela sa zaslonima veličina 107 cm (42'') i 119 cm (47''). Ova linija televizora bit će dostupna u Europi, Rusiji, Australiji i Novom Zelandu tijekom druge polovice 2013. godine.

Serija Philips Signature je rješenje za hotelsku zabavu namjenjeno za dizajnerske sobe i predvorja. Novi minimalistički dizajn hotelskih televizora Signature krasi i tanko postolje od brušenog aluminija srebrne boje, a dubina televizora je samo 3,2 mm. Signature televizori posjeduju dvostrani Ambilight, tehnologiju osvjetljenja koja virtualno proširuje TV zaslone projiciranjem svjetla na zid iza televizora. Iako tanki, televizori su opremljeni Ethernet, HDMI i USB priključcima te Wi-Fi podrškom.

Alat SmartInstall omogućava efikasno i jednostavno daljinsko  konfiguriranje i održavanje televizora, te omogućava brzu instalaciju, kopiranje postavki, ažuriranje softvera i mapiranje kanala bez potrebe za ulaženjem u hotelske sobe.

Putem platforme Philips Smart TV temeljene na cloud usluzi, gosti mogu pristupiti velikom broju aplikacija, Catch-up TV uslugama za gledanje propuštenih programa i društvenim mrežama. Kako bi se osigurala zaštita podataka, Smart TV automatski briše osobne informacije nakon uporabe. AppControl hotelijerima omogućava dodavanje, brisanje i razvrstavanje aplikacija za kreiranje različitih profila za različite sobe. Radi lakšega konfiguriranja, postavke aplikacija se mogu jednostavno promijeniti daljinskim putem. To znači da hotelijeri mogu birati hoće li u nekim sobama ponuditi čitav spektar Smart TV usluga s premium opcijama, a u drugima ograničiti dostupne usluge.

Secure SimplyShare je značajka dijeljenja sadržaja, posebno razvijena za televizore u hotelima. Ona gostima omogućava bežično povezivanje mobilnih Android ili iOS uređaja s Philips Signature Hospitality televizorima te uživanje u sadržajima na velikom zaslonu. No Secure SimplyShare posjeduje i jedinstvenu funkciju uparivanja koja sprečava slučajnu reprodukciju privatnih sadržaja na televizorima u susjednim sobama.

Funkcija SmartInfo hotelijerima omogućava dijeljenje prilagođenih informacija s gostima. Gosti na taj način mogu primati najnovije informacije o hotelu ili gradu te promotivne ponude, primjerice u wellness-centrima ili restoranima. Predlošci hotelijerima omogućavaju izradu interaktivnih SmartInfo stranica.

Zahvaljujući niskoj potrošnji energije, Philips Signature televizori nose oznaku energetske klase A+. Osim toga, gosti i sami mogu pridonijeti štednji energije tako da na daljinskom upravljaču pritisnu zelenu tipku. Tako se televizor prebacuje u energetski efikasan mod. Primjerice, slušaju li radio preko televizora, gosti mogu isključiti sliku. Time se potrošnja energije može dodatno smanjiti za 50%.

Još iz kategorije

A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju

A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju

19.07.2019. komentiraj

Nakon što je u srpnju prošle godine A1 Telekom Austria Grupa lansirala svoj prvi pametni telefon, Smart N9, ponuda njihovih mobilnih uređaja sada je bogatija za još jedan model. Riječ je o pametnom telefonu visokih performansi po pristupačnoj cijeni, koji je nazvan A1 Alpha.

Huaweijev 5G pametni telefon moguće od kolovoza nabaviti i u Hrvatskoj

Huaweijev 5G pametni telefon moguće od kolovoza nabaviti i u Hrvatskoj

16.07.2019. komentiraj

Iako svoju stvarnu primjenu uopće nema, a pitanje je kada će i imati jer se čekaju još natječaji za koncesije za 5G mrežu, kineski je proizvođač pametnih telefona po cijeni od 7500 kuna i to od kolova na tržište lansirao Huawei Mate 20 X (5G). Ovaj mobitel je prvi put predstavljen u Barceloni na MWC 2019 krajem veljače ove godine.

Huawei P30 Pro najbolji pametni telefon MWC-a u Šangaju

Huawei P30 Pro najbolji pametni telefon MWC-a u Šangaju

16.07.2019. komentiraj

Huaweijev trenutačno najjači model pametnih telefona, P30 Pro, nastavlja nizati uspjehe i osvajati nagrade. Taj je model proglašen najboljim pametnim telefonom na ovogodišnjem MWC 2019 Shanghai Summitu gdje je osvojio nagradu nazvanu Best Smartphone 2019 Award of Asia Mobile Awards.