Toshiba predstavila tablet za poslovne korisnike

Toshiba predstavila tablet za poslovne korisnike

Posljednja novina koju se Toshiba sprema lansirati na tržište, barem kada je riječ o tabletima, jest WT310 namijenjen poduzetnicima s Windows 8 Pro operativnim sustavom.

Tablet će pokretati dvojezgreni Intel Core procesor s 11,6 inčnim Full HD zaslonom, te SSD diskom koji je često opisivan kao idealan za dulja putovanja. Ovaj model može se pohvaliti Intelovim sigurnosnim softverom TPM v1.2 (Trusted Platform Module), ali i sa praktičnom digitalnom penkalom koja će biti dostupna u nekoliko modela.

Osim ovih specifikacija, korisnicima će se sigurno svidjeti što tablet sadrži USB 3.0, HDMI i SD card priključke, te HSPA+/LTE koji također koji mogu biti opcija za zahtjevnije korisnike.

Toshiba je bila nešto manje darežljiva oko tehničkih specifikacija procesora, radne memorije i SSD kapaciteta i oko preciznijih informacija o tome koliko će kupci morati izdvojiti za WT310. Nagađa se kako bi cijena vjerojatno trebala biti u skladu s Microsoftovim Surface Pro modelom.

Još iz kategorije

Samsung Galaxy S20+ prodaje se bolje od baznog S20 i S20 Ultra

Samsung Galaxy S20+ prodaje se bolje od baznog S20 i S20 Ultra

04.06.2020. komentiraj

Samsung je u veljači predstavio Galaxy S20 seriju pametnih telefona i ponovno se u njoj moglo pronaći tri modela, ali ovaj put bitnih razlika između osnovnog S20 i luksuznog S20 Ultra 5G modela nije bilo. Osim veličine, malo jače kamere i 5G mogućnosti, naravno. Zato se postavljalo pitanje što će S20+ uopće u cijeloj priči postići...

Novi uređaji iz Lenova

Novi uređaji iz Lenova

04.06.2020. komentiraj

Lenovo je osnažio najnoviju liniju uređaja za krajnje potrošače koji su osmišljeni kako bi olakšali snalaženje u današnjem potpuno povezanom svijetu. Predstavljena su dva Windows 10 odvojiva uređaja koja podržavaju LTE povezivanje – Lenovo Yoga Duet 7i1 s Lenovo E-Color olovkom i Lenovo IdeaPad Duet 3i s digitalnom olovkom što ga čini odličnom opcijom za studente i osobe koje obavljaju više zadataka istovremeno.

Na tržište stiže Samsungo gaming monitore Odyssey G7

Na tržište stiže Samsungo gaming monitore Odyssey G7

04.06.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je, kako sami tvrde, inovativni gaming monitor Odyssey G7, koji je prvi put prikazan u Las Vegasu na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES 2020. početkom ove godine. Ovaj uređaj predstavlja autentičan iskorak na polju igara, kombinirajući do sada najzakrivljeniji zaslon s najboljim performansama u klasi, tvrde u Samsungu.