Toshiba predstavila prijenosno računalo Tecra A50

Toshiba predstavila prijenosno računalo Tecra A50

Foto: Toshiba

Toshiba Europe danas je najavila Tecru A50 kao najnoviji dodatak svojoj poznatoj lepezi Tecra prijenosnih računala za poslovne profesionalce. Ova 39.6 cm (15.6”) prijenosna računala dolaze sa najnovijom tehnologijom Intel procesora i opremljena su različitim tvrdim diskovima, uključujući hibridne pogone i SSD memoriju.

Dizajnirana i napravljena za intenzivno korištenje, nova Tecra A50 je temeljito testirane izdržljivosti. Osim toga, sustav je opremljen značajkama za dodatnu sigurnost i pouzdanost. Europska prodaja nove Tecra A50 će početi u trećem tromjesečju 2013. godine.

“Sa Toshiba Tecra prijenosnim računalima moramo zadržati ugled – osobito u srednjim i malim poduzećima. Sa novom Tecra A50 ponudom nastavljamo našu kombiniranu usmjerenost na računalnu snagu i pouzdanost proizvoda. Trajnost kućišta zajedno sa naprednim sigurnosnim alatima čine spokojnih IT odjele kao i individualne korisnike. Djelatnici u uredu kao i oni na putu osjećat će se osnaženi sa brzim pristupom dokumentima i pouzdanim karakteristikama koju nudi nova Tecra A50.”, rekao je Alen Rizvić, Country Manager Croatia, Toshiba Europe.

Tecra A50 je idealna za profesionalne korisnike koji zahtijevaju pouzdano prijenosno računalo sveobuhvatnih funkcionalnosti. Ovaj novi Tecra model dolazi sa brojnim sučeljima za povezivost, odnosno žičani i bežični prijenos podataka. Tecra A50 može lako biti povezana ili odspojena sa radnog stola, jer je opremljena sa utorom za stolnu stanicu.

Kada se koristi s dodatnim Toshiba Hi-Speed Port Replicatorom III, prijenosno računalo dobiva ukupno šest dodatnih USB utora, od kojih su četiri USB 3.0 omogućujući brzi prijenos podataka između ključnih vanjskih uređaja kao što su uređaj za pohranu ili jednostavno spajanje miša ili tipkovnice.

Hi-Speed Port Replicator III također dolazi sa LAN utičnicom za spajanje na uredsku mrežu i brojnim video sučeljima za spajanje na veliki zaslon. Uz to Intel Wireless Display omogućuje korisnicima bežičan prijenos datoteka sa prijenosnog računala na kompatibilan HD zaslon. Na taj način poslovne prezentacije mogu se jednostavno prikazati na većem zaslonu.

U pogledu trajnosti i pouzdanosti, Tecra A50 je zadovoljila Highly Accelerated Life Tests (HALT) od strane TÜV Rheinland, poznatog nezavisnog instituta iz Njemačke. Uređaj je dokazano otporan na pad sa visine od 76 cm. Tipkovnica je otporna na tekućine, tako da slučajno izlijevanje šalice kave ne znači automatski gubitak podataka.

Zahvaljujući Intel Active Management Technology (AMT) mobilni profesionalci opremljeni sa Tecrom A50 će uvijek imati najnovija ažuriranja sustava, tako da IT odjel može jednostavno pratiti, održavati, popraviti i ažurirati ove uređaje putem mreže.

Još iz kategorije

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

03.07.2020. komentiraj

Novi Huawei P40 Pro+ dostupan je na hrvatskom tržištu. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 9.999 kuna, a ako se uređaj prednaruči odmah, na dar se dobiva Watch GT 2e pametni sat i najnoviji Huawei SuperCharge bežični punjač od 40 W. Korisnici će uz ova dva besplatna uređaja na dar dobiti i 12 mjeseci besplatnog prostora na Huawei Cloudu od čak 50 GB. Ponudu je moguće iskoristiti kod prodajnih partnera do 15. srpnja ili do isteka zaliha.

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

03.07.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je novi Samsung Galaxy A31 pametni telefon koji dolazi s multifunkcionalnom četverostrukom kamerom, vrhunskim Infinity-U zaslonom i snažnom baterijom od 5,000 mAh-a. Također, dolazi s poboljšanim mogućnostima i inovacijama koje odlikuju popularnu Galaxy A obitelj, tvrde u kompaniji.

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

02.07.2020. komentiraj

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat telefone, predstavio je danas u Londonu Cat S42, otporan i pouzdan pametni telefon spreman za  ekstremne uvjete. Uređaj je dostupan za prednarudžbe, a prve isporuke u Hrvatskoj se očekuju 14. srpnja ove godine.