Toshiba najavila novu seriju prijenosnika Satellite P

Toshiba najavila novu seriju prijenosnika Satellite P

Foto: Toshiba

Toshiba Europe GmbH najavila je svoju novu Satellite P-seriju prijenosnih računala. Ova računala su atraktivni ali i vrijedni radnici te savršeni pratitelji za potrošače koji karakteristike prijenosnih računala uzimaju vrlo ozbiljno. P-serija nudi najnovije tehnologije kao i podršku za aplikacije gladne procesorske snage.

Modeli će biti dostupni u dvije različite veličine; lagani P50/P50t sa zaslonom od 39.6 cm (15.6”) koji može biti i osjetljiv na dodir i P70 od 43.9 cm (17.3”) koji zamjenjuje stolno računalo. Europska prodaja nove Satellite P-serije će početi u drugom tromjesečju 2013. godine.

“S novom Satellite P-serijom, još jednom dokazujemo našu predanost da zahtjevnim korisnicima osobnih računala ponudimo vrhunsku HD zabavu i najnovije multimedijske mogućnosti.” rekao je Alen Rizvić, Country Manager Croatia, Toshiba Europe GmbH.

Nova P-serija nudi funkcionalnosti okrenute budućnosti, kao što su Ultra HD (UHD) s podrškom, na nekim modelima, za HDMI izlaz. Time se UHD sadržaj konvertira i prosljeđuje sa računala na TV uređaj s podrškom za UHD, poput nedavno predstavljene Toshibine serije L9. U takvim situacijama, korisnici sada mogu uživati u potpuno novoj generaciji računalnih igara koje su izvorno nastale u UHD rezoluciji četiri puta većoj od standardnog Full HD-a.

U fotografijama i video materijalima napravljenim u UHD te pohranjenima na prijenosnom računalu može se uživati u punoj kvaliteti. Zahvaljujući karakteristikama procesora sa zasebnom grafikom, svi modeli P-serije su idealni za zahtjevne aplikacije kao što su računalne igre s brzim mijenjanjem postavki ili uređivanje kućnih materijala u HD kvaliteti.

Satellite P-serija je oblikovana prema novom Toshiba dizajnu proizvoda sa blagim, zaobljenim rubovima i prepoznatljivom tipkom za uključivanje. P50t inačica opremljena je zaslonom osjetljivim na dodir od ruba do ruba s funkcionalnošću prepoznavanja gesti s deset prstiju. Sve inačice dolaze sa povećanom tipkovnicom sa klikom za intuitivnu navigaciju kroz Windows 8 sučelje bez korištenja zaslona osjetljivog na dodir. Kučište je izrađeno od brušenog aluminija i dorađeno kromiranim dodacima na poklopcu. Pločasta tipkovnica bez okvira, pozadinski osvijetljena, pomaže praktičnom korištenju i pri slabom svijetlu.

Još iz kategorije

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

03.07.2020. komentiraj

Novi Huawei P40 Pro+ dostupan je na hrvatskom tržištu. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 9.999 kuna, a ako se uređaj prednaruči odmah, na dar se dobiva Watch GT 2e pametni sat i najnoviji Huawei SuperCharge bežični punjač od 40 W. Korisnici će uz ova dva besplatna uređaja na dar dobiti i 12 mjeseci besplatnog prostora na Huawei Cloudu od čak 50 GB. Ponudu je moguće iskoristiti kod prodajnih partnera do 15. srpnja ili do isteka zaliha.

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

03.07.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je novi Samsung Galaxy A31 pametni telefon koji dolazi s multifunkcionalnom četverostrukom kamerom, vrhunskim Infinity-U zaslonom i snažnom baterijom od 5,000 mAh-a. Također, dolazi s poboljšanim mogućnostima i inovacijama koje odlikuju popularnu Galaxy A obitelj, tvrde u kompaniji.

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

02.07.2020. komentiraj

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat telefone, predstavio je danas u Londonu Cat S42, otporan i pouzdan pametni telefon spreman za  ekstremne uvjete. Uređaj je dostupan za prednarudžbe, a prve isporuke u Hrvatskoj se očekuju 14. srpnja ove godine.