Toshiba najavila novu Satellite S-seriju prijenosnika

Toshiba najavila novu Satellite S-seriju prijenosnika

Foto: Toshiba

Toshiba Europe GmbH danas je najavila novu Satellite S-seriju snažnih prijenosnih računala za ciljane potrošače u potrazi za multimedijskim iskustvom tijekom korištenja prijenosnog računala.

Ova svenamjenska računala za zabavu dolaze sa elegantnim aluminijskim izgledom i ledeno plavom površinom, te sa sličnim značajkama dizajna kao i druga u ponudi. Pločasta tipkovnica sa sjajnim okvirom i mat tipkama uz bijelo LED osvijetljenje za praktičan unos teksta  i navigaciju izbornikom u tamnijem okruženju daje novoj Satellite S-seriji uočljiv spoj elegantnog izgleda i svestrane funkcionalnosti.

“Toshiba ostvaruje svoje obećanje pružanja izbora kroz široku ponudu konfiguracija Satellite S-serije. “S50, S50D, S50t i S50Dt, dolaze sa izborom Intel® HD ili NVIDIA® grafike koja donosi grafiku bržeg odziva. Niska potrošnja energije ULV procesora omogućila nam je da je ovaj uređaj debljine samo 24 mm, dok su S70, S70D, S70t i S70Dt osnaženi sa procesorima visokih performansi za maksimalan multimedijski doživljaj. Modeli osjetljivi na dodir su idealni za korisnike koji žele dobiti najviše od Windows 8 operativnog sustava.”, rekao je Alen Rizvić, Country Manager Croatia, Toshiba Europe GmbH.

Europska prodaja nove Satellite S-serije, dostupne u 39.6 cm (15.6”) kao i 43.9 cm (17.3”) inačicama veličina zaslona, dostupnih sa i bez funkcionalnosti osjetljivosti na dodir, početi će u drugom tromjesečju 2013. godine.

Još iz kategorije

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

03.07.2020. komentiraj

Novi Huawei P40 Pro+ dostupan je na hrvatskom tržištu. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 9.999 kuna, a ako se uređaj prednaruči odmah, na dar se dobiva Watch GT 2e pametni sat i najnoviji Huawei SuperCharge bežični punjač od 40 W. Korisnici će uz ova dva besplatna uređaja na dar dobiti i 12 mjeseci besplatnog prostora na Huawei Cloudu od čak 50 GB. Ponudu je moguće iskoristiti kod prodajnih partnera do 15. srpnja ili do isteka zaliha.

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

03.07.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je novi Samsung Galaxy A31 pametni telefon koji dolazi s multifunkcionalnom četverostrukom kamerom, vrhunskim Infinity-U zaslonom i snažnom baterijom od 5,000 mAh-a. Također, dolazi s poboljšanim mogućnostima i inovacijama koje odlikuju popularnu Galaxy A obitelj, tvrde u kompaniji.

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

02.07.2020. komentiraj

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat telefone, predstavio je danas u Londonu Cat S42, otporan i pouzdan pametni telefon spreman za  ekstremne uvjete. Uređaj je dostupan za prednarudžbe, a prve isporuke u Hrvatskoj se očekuju 14. srpnja ove godine.