Toshiba najavila novu Satellite S-seriju prijenosnika

Toshiba najavila novu Satellite S-seriju prijenosnika

Foto: Toshiba

Toshiba Europe GmbH danas je najavila novu Satellite S-seriju snažnih prijenosnih računala za ciljane potrošače u potrazi za multimedijskim iskustvom tijekom korištenja prijenosnog računala.

Ova svenamjenska računala za zabavu dolaze sa elegantnim aluminijskim izgledom i ledeno plavom površinom, te sa sličnim značajkama dizajna kao i druga u ponudi. Pločasta tipkovnica sa sjajnim okvirom i mat tipkama uz bijelo LED osvijetljenje za praktičan unos teksta  i navigaciju izbornikom u tamnijem okruženju daje novoj Satellite S-seriji uočljiv spoj elegantnog izgleda i svestrane funkcionalnosti.

“Toshiba ostvaruje svoje obećanje pružanja izbora kroz široku ponudu konfiguracija Satellite S-serije. “S50, S50D, S50t i S50Dt, dolaze sa izborom Intel® HD ili NVIDIA® grafike koja donosi grafiku bržeg odziva. Niska potrošnja energije ULV procesora omogućila nam je da je ovaj uređaj debljine samo 24 mm, dok su S70, S70D, S70t i S70Dt osnaženi sa procesorima visokih performansi za maksimalan multimedijski doživljaj. Modeli osjetljivi na dodir su idealni za korisnike koji žele dobiti najviše od Windows 8 operativnog sustava.”, rekao je Alen Rizvić, Country Manager Croatia, Toshiba Europe GmbH.

Europska prodaja nove Satellite S-serije, dostupne u 39.6 cm (15.6”) kao i 43.9 cm (17.3”) inačicama veličina zaslona, dostupnih sa i bez funkcionalnosti osjetljivosti na dodir, početi će u drugom tromjesečju 2013. godine.

Još iz kategorije

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

22.01.2020. komentiraj

Tijekom sajma CES2020 koji se svake godine održava u Las Vegasu, Huawei Freebuds 3 i Huawei Watch GT 2 privukli su pažnju svjetskih tehnoloških medija i oduševili kritičare osvajanjem “Best of CES2020” i “Editor’s Choice” nagrade.