Top Huawei gadgeti godine za sve one koji žele više

Top Huawei gadgeti godine za sve one koji žele više

Munjeviti razvoj tehnologije postepeno podiže ljestvicu standarda pametnih tehnoloških uređaja, a korisnici pametnih telefona i satova sa svakim novim uređajem očekuju veću praktičnost i dostupnost šireg spektra značajki kako bi olakšali svoju rutinu obavljanja svakodnevnih zadataka te se pritom i zabavili. Fokus na razvoj tehnologije uvijek je bio jedan od poznatih razvojnih ciljeva tvrtke Huawei. Tako i najnoviji flagship Mate 50 Pro te pametni sat Watch GT 3 Pro nude brojne inovativne značajke koje će oduševiti sve korisnike.

Mate 50 Pro - najviši rezultat u povijesti testiranja mobilnih kamera

Huawei Mate 50 Pro dolazi s unaprijeđenim operativnim sustavom EMUI 13 koji nudi široku lepezu besprijekornih pametnih usluga poput SuperHuba, koji olakšava prijenos podataka i datoteka između aplikacija i uređaja bez napora. Zahvaljujući velikoj bateriji od 4.700 mAh, korisnici mogu neometano i bezbrižno uživati u cjelodnevnom korištenju svog uređaja, a kada se baterija isprazni, 66 W Huawei SuperCharge tehnologija brzog punjenja napunit će uređaj do 79% u samo 30 minuta.

Mate 50 Pro može se pohvaliti i prvim na svijetu fizički prilagodljivim otvorom blende na 10 razina te dosad neviđenim mogućnostima mobilne kamere koje su postigle najviši rezultat u povijesti testiranja DXOMARK-a, ostavivši iza sebe sve najveće konkurente u industriji. Mate 50 Pro postigao je izvanrednih 149 bodova i službeno zauzeo poziciju vodećeg pametnog telefona za mobilnu fotografiju trenutno dostupnog na tržištu.

Mate 50 Pro dolazi s AppGalleryjem, globalnom platformom za distribuciju aplikacija, koja sada ima 580 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika i više od 220.000 globalnih i lokalnih aplikacija, a od nedavno sadrži i Gspace, aplikaciju treće strane koja može pomoći korisnicima u pretrazi i pristupu svim popularnim Googleovim aplikacijama i uslugama.

Watch GT 3 Pro - odvažan dizajn i suptilna elegancija

Watch GT 3 Pro dolazi u dvije odvažne i elegantne verzije s nizom mogućnosti prilagodbe svačijem osobnom stilu. Dostupan je u dvije veličine, odvažnoj od 46 mm i diskretnijoj od 43mm.

Kućište sata od 46 mm izrađeno je od titanijuma s precizno izrezanim rubovima koji izgledaju sjajno pod svi kutovima, dok je tijelo sata od 43 mm dolazi u keramičkoj izvedbi. Oba modela sadrže i brojčanik od safira, što ih čini izdržljivim te otpornim na ogrebotine, dok rotirajuća krunica od titanijuma sjaji te privlači pogled pri svakom okretu zgloba korisnika.

S novim dizajnom korisničkog sučelja, snažnom baterijom i brzim punjenjem, ovi pametni satovi dižu ljestvicu i najnovijim funkcijama poput EKG analize i TruSeen 5.0+. EKG aplikacija sadrži modul EKG senzora visokih performansi i pruža mjerenje EKG-a u stvarnom vremenu, informacije o sinusnom ritmu, fibrilaciji atrija i još mnogo toga. Ljubitelje sporta oduševit će dostupnost više od 100 sportskih načina rada uz unaprijeđene GPS funkcije te mogućnost ronjenja na dubini do 30 metara.

Uparivanjem Watch GT 3 Pro pametnog sata s Mate 50 Pro pametnih telefonom korisnicima se pruža više mogućnosti poput detaljnijeg uvida u sve zdravstvene i sportske performanse putem Huawei Health aplikacije koja je dostupna u AppGallery trgovini. Watch GT 3 Pro, kao i svi ostali Huawei pametni satovi lako se mogu sinkronizirati sa svakim pametnim telefonom, bez obzira radi li uređaj na Androidu ili iOS-u.