Tko sve dobiva Android 4.2.2 i Sense 5

Tko sve dobiva Android 4.2.2 i Sense 5

Foto: HTC

Ponekad je teško pratiti koji će sve pametni telefoni biti ažurirani, kada i koliko će dugo trajati ta podrška njihovih proizvođača. U HTC-u su odlučili skratiti neizvjesnost i objaviti popis njihovih pametnih telefona i ažuriranja na Android 4.2.2. Jelly Bean i Sense 5.

HTC One i Butterfly već imaju najnovija ažuriranja, osim njih jedini ostali mobiteli iz te serije sa 1080 p rezolucijom su Droid DNA i J Butterfly. HTC Butterfly vjerojatno će odmah biti lansiran sa Androidom i Sense 5.

Druga generacija HTC uređaja su oni lansirani prošle godine. HTC One i One X dobivaju Android 4.2.2. i Sense 5 u kolovozu ove godine. Odmah poslije toga, na red dolaze ostale varijacija One X-a, to su: HTC One XL, One XT, One XC i Evo 4G LT ( Evo izvana nije baš One X, ali iznutra je sve isto).

Nakon high-end uređaja dolazimo na QHD teritorij. HTC One S neće imati nikakvih ažuriranja, osim ponekog ispravljanja manjih grešaka i sigurnosnih ažuriranja i dalje će ostati na Androidu 4.1.1. i Sense 4. HTC J isto će ostati na svojem Androidu 4.0.4, zajedno sa Droid Incredible 4G LTE. Za kraj ostaje HTC One SV, koji je na WVGA rezoluciji, bit će ažuriran na Android 4.2. ali ne i na Sense 5, zbog činjenice da ima premalo memorije.

Još iz kategorije

Reakcija Huawei na najave Googlea

Reakcija Huawei na najave Googlea

20.05.2019. komentiraj

Huawei je dao značajan doprinos razvoju i rastu Androida širom svijeta, a kao jedan od ključnih globalnih partnera Androida, blisko smo surađivali s njihovom platformom otvorenog koda kako bismo razvili ekosustav koji je koristio i korisnicima i industriji, ističu iz Huaweia na najave otkazivanja suradnje s Googleom.

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

20.05.2019. komentiraj

Lenovo je na događanju Transform 3.0 Accelerate predstavio novi podbrand posvećen malim i srednjim tvrtkama pod nazivom ThinkBook, započevši s novom linijom ultra tankih Windows 10 prijenosnika koji donose prenosivost i jednostavnost korištenja modernih uređaja usmjerenih potrošačima.

Pametni satovi uskoro će znati sve što ste radili tijekom dana

Pametni satovi uskoro će znati sve što ste radili tijekom dana

19.05.2019. komentiraj

Pametni satovi napokon su posljednjih nekoliko godina uspjeli pridobiti značajniju bazu korisnika, što se može zahvaliti njihovim općenitim poboljšanjima, boljem dizajnu, ali i činjenici da su mlađe generacije postale samostalnije i lakše kupuju ono što ih zanima. No, stvari su postale i jezovite nakon istraživanja provedenog od strane stručnjaka na Carnegie Mellon University Human-Computer Interaction Institute (HCII).