Tko sve dobiva Android 4.2.2 i Sense 5

Tko sve dobiva Android 4.2.2 i Sense 5

Foto: HTC

Ponekad je teško pratiti koji će sve pametni telefoni biti ažurirani, kada i koliko će dugo trajati ta podrška njihovih proizvođača. U HTC-u su odlučili skratiti neizvjesnost i objaviti popis njihovih pametnih telefona i ažuriranja na Android 4.2.2. Jelly Bean i Sense 5.

HTC One i Butterfly već imaju najnovija ažuriranja, osim njih jedini ostali mobiteli iz te serije sa 1080 p rezolucijom su Droid DNA i J Butterfly. HTC Butterfly vjerojatno će odmah biti lansiran sa Androidom i Sense 5.

Druga generacija HTC uređaja su oni lansirani prošle godine. HTC One i One X dobivaju Android 4.2.2. i Sense 5 u kolovozu ove godine. Odmah poslije toga, na red dolaze ostale varijacija One X-a, to su: HTC One XL, One XT, One XC i Evo 4G LT ( Evo izvana nije baš One X, ali iznutra je sve isto).

Nakon high-end uređaja dolazimo na QHD teritorij. HTC One S neće imati nikakvih ažuriranja, osim ponekog ispravljanja manjih grešaka i sigurnosnih ažuriranja i dalje će ostati na Androidu 4.1.1. i Sense 4. HTC J isto će ostati na svojem Androidu 4.0.4, zajedno sa Droid Incredible 4G LTE. Za kraj ostaje HTC One SV, koji je na WVGA rezoluciji, bit će ažuriran na Android 4.2. ali ne i na Sense 5, zbog činjenice da ima premalo memorije.

Još iz kategorije

Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

25.02.2020. komentiraj

Postupno širenje dostupnosti 5G podrazumijeva revolucionarno mobilno iskustvo. Korisnici sve više koriste niz različitih uređaja u raznim uvjetima, dok su mobilne aplikacije ključne za bogatiji doživljaj povezanosti. Huawei vjeruje da će potražnja za pametnijim aplikacijama samo rasti i pritom želi biti među prvima koju će omogućiti ovu snažnu promjenu.

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

24.02.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Grupa (CBG) održala je virtualno predstavljanje novih proizvoda u Barceloni, tijekom kojeg je predstavila niz novih 5G proizvoda te strategiju koja demonstrira njihove mogućnosti. Ključni predstavljeni proizvodi su: HUAWEI Mate Xs, najnoviji sklopivi uređaj kojeg odlikuje vrhunski hardware i software, HUAWEI MatePad Pro 5G, 5G tablet koji nudi premium iskustvo u svim uvjetima, HUAWEI Wi-Fi AX3 i HUAWEI 5G CPE Pro 2 su dva rješenja za povezivanje s Wi-Fi 6+ koji nude brzu povezivost. Uz to, Huawei je predstavio i niz novih HUAWEI MateBook laptopa, koje pokreće 10. Generacija Intel® Core procesora te Windows operativni sustav.

Stižu novi LG pametni telefoni

Stižu novi LG pametni telefoni

22.02.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) najavljuje liniju pametnih telefona iz serije K za 2020. godinu - K61, K51S i K41S – svi su dizajnirani da pruže prvoklasno iskustvo korisnicima te nude poboljšane kamere, multimedijske funkcije i performanse uz povoljnu cijenu. „Novi pametni telefoni naslijedili su napredne značajke koje su prvi put predstavljene kod LG-evih premium pametnih telefona, a ova tri modela predstavljaju odličan izbor čak i na današnjem jako kompetitivnom tržištu“, ističu iz LG-a.