Tele2 pokućnom dodajte Lenovo 2u1 i uživajte u neograničenom surfanju

Tele2 pokućnom dodajte Lenovo 2u1 i uživajte u neograničenom surfanju

Neograničena sloboda komunikacije, mogućnost da se posao odradi neovisno o lokaciji ili da uživo dijelimo omiljene trenutke s obitelj i prijateljima, važna je svima. Za to je, naravno, potrebna internetska veza, a zahvaljujući Tele2 pokućnom moguće je internetski priključak imati bilo gdje. Ruter za pokućni internet jednostavno se isključi iz struje i počne koristiti na drugoj lokaciji, primjerice vikendici za odmor uz sate gledanja filmova ili pak kafiću koji privremeno treba poslužiti kao ured. Za pokućni nije potreban nikakav dodatan priključak osim onog za struju, a upravo zbog toga ga je moguće nositi bilo gdje bez razmišljanja o kablovima, vremenu potrebnom za spajanje, ili trošenju istog na traženje wi-fi mreže.

Pokućni nudi mobilnost, jednostavnu instalaciju i neograničen promet uz BEZBROJ GB za 169 kuna, a za dodatnih 95 kuna uz pokućni dolazi i Lenovo IdeaPad D330, praktičan 2u1 laptop koji u jednom uređaju spaja najbolje od dva svijeta – potpune performance laptopa i zabavu koju pruža tablet. Ekran je moguće vezati uz tipkovnicu s obje strane tako da se lako pretvara u svojevrstan stalak za gledanje video sadržaja, filmova ili tutoriala, a kada je uređaj potrebno koristiti kao tablet on se odvaja od tipkovnice jednostavnim povlačenjem ekrana. Uz uređaj dolazi i jednogodišnja licenca za korištenje Office 365 alata.

U današnjem digitalnom svijetu i tempu života koji od korisnika traži da bude dostupan bilo kada i bilo gdje, ovaj 10" tablet i računalo u jednom idealan je odabir. S jednim punjenjem, IdeaPad D330 omogućuje vam više od 12 sati trajanja baterije, što znači slobodu pokreta cijeli dan bez gubljenja vremena na traženje punjača ili utičnice.

Lenovo IdeaPad D330 izrazito je mobilan, moguće ga je ponijeti bilo gdje, a zahvaljujući Tele2 pokućnom neograničeno surfanje je uvijek pri ruci, bilo za gledanje videa, slušanje glazbe, ili dijeljenje zabavnih trenutaka s prijateljima na društvenim mrežama.

Još iz kategorije

Opet problemi s malwareom na Google Play Storeu, ovaj puta ugroženo 300 milijuna korisnika

Opet problemi s malwareom na Google Play Storeu, ovaj puta ugroženo 300 milijuna korisnika

10.10.2019. komentiraj

Google neće po dobrome pamtiti rujan ove godine, tijekom kojeg je u popularnoj trgovini za aplikacije Google Play Store otkrivene 172 zaražene aplikacije s više od 335 milijuna preuzimanja, što dovoljno govori o ozbiljnosti situacije.

Izašao Manjaro Linux 18.1.0 Juhraya

Izašao Manjaro Linux 18.1.0 Juhraya

10.10.2019. komentiraj

Linux distribucija Manjaro dobila je najnoviju verziju - Manjaro 18.1.0 - Juhraya. I prva zanimljivost pri instalaciji softvera jest da se može izabrati uopće ne postaviti uz njega neki od office paketa.

Do 2028. oko 240 uređaja dolazit će sa fleksibilnim ili savitljivim ekranima

Do 2028. oko 240 uređaja dolazit će sa fleksibilnim ili savitljivim ekranima

07.10.2019. komentiraj

Savitljivi mobiteli, čiji se zasloni mogu zakretati u nekoliko smjerova pa “pretvarati” pametni telefon u tablet ili obrnuto, još uvijek nisu zaživjeli punim plućima, ali do 2028. bi ih na tržištu trebalo biti 228 milijuna, a ukupno bi tako nešto bilo moguće na čak 240 uređaja raznih proizvođača.