Tele2 pokućnom dodajte Lenovo 2u1 i uživajte u neograničenom surfanju

Tele2 pokućnom dodajte Lenovo 2u1 i uživajte u neograničenom surfanju

Neograničena sloboda komunikacije, mogućnost da se posao odradi neovisno o lokaciji ili da uživo dijelimo omiljene trenutke s obitelj i prijateljima, važna je svima. Za to je, naravno, potrebna internetska veza, a zahvaljujući Tele2 pokućnom moguće je internetski priključak imati bilo gdje. Ruter za pokućni internet jednostavno se isključi iz struje i počne koristiti na drugoj lokaciji, primjerice vikendici za odmor uz sate gledanja filmova ili pak kafiću koji privremeno treba poslužiti kao ured. Za pokućni nije potreban nikakav dodatan priključak osim onog za struju, a upravo zbog toga ga je moguće nositi bilo gdje bez razmišljanja o kablovima, vremenu potrebnom za spajanje, ili trošenju istog na traženje wi-fi mreže.

Pokućni nudi mobilnost, jednostavnu instalaciju i neograničen promet uz BEZBROJ GB za 169 kuna, a za dodatnih 95 kuna uz pokućni dolazi i Lenovo IdeaPad D330, praktičan 2u1 laptop koji u jednom uređaju spaja najbolje od dva svijeta – potpune performance laptopa i zabavu koju pruža tablet. Ekran je moguće vezati uz tipkovnicu s obje strane tako da se lako pretvara u svojevrstan stalak za gledanje video sadržaja, filmova ili tutoriala, a kada je uređaj potrebno koristiti kao tablet on se odvaja od tipkovnice jednostavnim povlačenjem ekrana. Uz uređaj dolazi i jednogodišnja licenca za korištenje Office 365 alata.

U današnjem digitalnom svijetu i tempu života koji od korisnika traži da bude dostupan bilo kada i bilo gdje, ovaj 10" tablet i računalo u jednom idealan je odabir. S jednim punjenjem, IdeaPad D330 omogućuje vam više od 12 sati trajanja baterije, što znači slobodu pokreta cijeli dan bez gubljenja vremena na traženje punjača ili utičnice.

Lenovo IdeaPad D330 izrazito je mobilan, moguće ga je ponijeti bilo gdje, a zahvaljujući Tele2 pokućnom neograničeno surfanje je uvijek pri ruci, bilo za gledanje videa, slušanje glazbe, ili dijeljenje zabavnih trenutaka s prijateljima na društvenim mrežama.

Još iz kategorije

Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

25.02.2020. komentiraj

Postupno širenje dostupnosti 5G podrazumijeva revolucionarno mobilno iskustvo. Korisnici sve više koriste niz različitih uređaja u raznim uvjetima, dok su mobilne aplikacije ključne za bogatiji doživljaj povezanosti. Huawei vjeruje da će potražnja za pametnijim aplikacijama samo rasti i pritom želi biti među prvima koju će omogućiti ovu snažnu promjenu.

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

24.02.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Grupa (CBG) održala je virtualno predstavljanje novih proizvoda u Barceloni, tijekom kojeg je predstavila niz novih 5G proizvoda te strategiju koja demonstrira njihove mogućnosti. Ključni predstavljeni proizvodi su: HUAWEI Mate Xs, najnoviji sklopivi uređaj kojeg odlikuje vrhunski hardware i software, HUAWEI MatePad Pro 5G, 5G tablet koji nudi premium iskustvo u svim uvjetima, HUAWEI Wi-Fi AX3 i HUAWEI 5G CPE Pro 2 su dva rješenja za povezivanje s Wi-Fi 6+ koji nude brzu povezivost. Uz to, Huawei je predstavio i niz novih HUAWEI MateBook laptopa, koje pokreće 10. Generacija Intel® Core procesora te Windows operativni sustav.

Stižu novi LG pametni telefoni

Stižu novi LG pametni telefoni

22.02.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) najavljuje liniju pametnih telefona iz serije K za 2020. godinu - K61, K51S i K41S – svi su dizajnirani da pruže prvoklasno iskustvo korisnicima te nude poboljšane kamere, multimedijske funkcije i performanse uz povoljnu cijenu. „Novi pametni telefoni naslijedili su napredne značajke koje su prvi put predstavljene kod LG-evih premium pametnih telefona, a ova tri modela predstavljaju odličan izbor čak i na današnjem jako kompetitivnom tržištu“, ističu iz LG-a.