Tag Heuer predstavlja svoj prvi smartwatch na CES 2015

Tag Heuer predstavlja svoj prvi smartwatch na CES 2015

Foto: TAG Heuer

Proizvođač luksuznih satova, Tag Heuer, namjerava izbaciti svoj prvi pametni sat na CES-u sljedeće godine. U Las Vegasu bi trebali vidjeti što nam je to lijepoga Tag Heuer priredio, a prvi izvori napominju kako će sat raditi na Intel procesoru.

Što se softvera tiče, još nema nikakvih informacija. U vezi izgleda pojavile su se informacije kako će sat biti tradicionalnog i elegantnog looka, a imati će i neke osnovne pametne funkcije - mjerenje broja koraka i trošenje kalorija. Tag Heuer smartwatch trebao bi imati kožni remen i analognu dial opciju.

Inače, posljednjih nekoliko mjeseci Tag Heuer je otvoreno izrazio svoje nezadovoljstvo i prijezir prema Apple Watchu. Tvrde kao da ih je dizajnirao student brucoš, a ne ozbiljan stručnjak. Direktor Tag Heuera, Stephane Linder, izjavio je pak kako nije impresioniran Samsungovim, Sonyjevim, Qualcomm i Pebble dizajnom.

"Ti satovi izgledaju jeftino i plastično. To je užasan dizajn. Pametni telefon je sjajna stvar, ali u smislu dizajna on sada izgleda kao jeftino ručno računalo.", oštar je bio Stephane Linder. Možemo samo zaključiti kako nakon ovakvih primjedbi očekujemo visoku kvalitetu za Tag Heuer smartwatch.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.