Tag Heuer predstavlja svoj prvi smartwatch na CES 2015

Tag Heuer predstavlja svoj prvi smartwatch na CES 2015

Foto: TAG Heuer

Proizvođač luksuznih satova, Tag Heuer, namjerava izbaciti svoj prvi pametni sat na CES-u sljedeće godine. U Las Vegasu bi trebali vidjeti što nam je to lijepoga Tag Heuer priredio, a prvi izvori napominju kako će sat raditi na Intel procesoru.

Što se softvera tiče, još nema nikakvih informacija. U vezi izgleda pojavile su se informacije kako će sat biti tradicionalnog i elegantnog looka, a imati će i neke osnovne pametne funkcije - mjerenje broja koraka i trošenje kalorija. Tag Heuer smartwatch trebao bi imati kožni remen i analognu dial opciju.

Inače, posljednjih nekoliko mjeseci Tag Heuer je otvoreno izrazio svoje nezadovoljstvo i prijezir prema Apple Watchu. Tvrde kao da ih je dizajnirao student brucoš, a ne ozbiljan stručnjak. Direktor Tag Heuera, Stephane Linder, izjavio je pak kako nije impresioniran Samsungovim, Sonyjevim, Qualcomm i Pebble dizajnom.

"Ti satovi izgledaju jeftino i plastično. To je užasan dizajn. Pametni telefon je sjajna stvar, ali u smislu dizajna on sada izgleda kao jeftino ručno računalo.", oštar je bio Stephane Linder. Možemo samo zaključiti kako nakon ovakvih primjedbi očekujemo visoku kvalitetu za Tag Heuer smartwatch.

Još iz kategorije

Dva nova Canonova fotića

Dva nova Canonova fotića

16.09.2019. komentiraj

Canon Europe predstavlja dva vrlo brza fotoaparata visoke razlučivosti – jedan DSLR i jedan bez zrcala – namijenjena podizanju vještina fotografa entuzijasta na novu razinu. Canon ima fotoaparat za svakog korisnika - EOS 90D je brz i pouzdan DSLR s poznatim, robusnim tijelom, savršen za fotografe sportskih događaja i prirode.

LG uvodi NVIDIA G-Sync u OLED TV-e iz 2019.

LG uvodi NVIDIA G-Sync u OLED TV-e iz 2019.

16.09.2019. komentiraj

Južnokorejski LG je prije dvije godine predstavio prvi G-Sync monitor, a ove se godine odlučio to učiniti i s OLED televizorima koje ima u svojoj ponudi. Time se samo pospješila suradnja te kompanije s Nvidijom.

Stiže HTC Vive Xosmos

Stiže HTC Vive Xosmos

15.09.2019. komentiraj

HTC VIVE je najavio svoj novi sustav VIVE Cosmos. On je izgrađen je kako bi se lako prilagođavao potrebama VR klijenata, uz naglasak na svestranost i radne značajke. Sasvim nov sustav praćenja Vive donosi pojednostavljeni sustav koji omogućuje nikad brži ulazak u VR, zahvaljujući šest senzora kamere za široko i točno praćenje. Cosmos ima kombiniranu razlučivost piksela od 2880 x 1700, što predstavlja povećanje od 88 % u odnosu na prvi Vive i donosi kristalno jasan tekst i grafiku. Nove LCD ploče smanjuju udaljenost između piksela i zajedno sa stvarnim RGB zaslonima smanjuju efekt rastera. Cosmos će biti dostupan u Hrvatskoj od 3. listopada po cijeni od 6.799 kuna.