Tablet, tipkovnica i olovka za vrhunsko iskustvo u radu

Tablet, tipkovnica i olovka za vrhunsko iskustvo u radu

Polako se približavamo nečemu što ćemo možda na početku zvati „novo normalno“, sada smo se već navikli radu od kuće. Ubuduće će tog rada od kuće biti sve više, a kao što se događalo zadnjih godina mobilni rad ali zabava postaju nešto sasvim normalno. Stoga i ovo „novo normalno“ nekima je već sada uobičajeno, no nemoguće je raditi u pokretu, iz ureda  ili od kuće, iz kafića bez uređaja i aplikacija.

Kvaliteta aplikacija, njihova dostupnost i sve ono što nam svakog dana pružaju u ovom trenutku nas čine i produktivnima i uspješnima u svakodnevnom radu. Upravo jedan od novih odličnih uređaja koji je došao na tržište je Huawei MatePad Pro. U kombinaciji s tipkovnicom koja služi i kao zaštita te pametnom olovkom uređaj je idealan za posao i zabavu. Odličan tablet kojem upravo Huawei M-Pencil i Smart Magnetic Keyboard daju vrhunsku prednost.

Krenimo redom jer srce ovog uređaja čini Kirin 990 5G procesor. Huawei se potrudio napraviti odličan procesor namijenjen novoj generaciji uređaja iznimnih performansi i ovog puta su se poslužili 7nm+ EUV procesom. Naravno, kada dođe vrijeme 5G mreža ovaj tablet bit će idealan za svakog tko želi posao i zabavu bez čekanja uz velike brzine nove mobilne mreže.

Posao i zabava nemogući su bez još jednog vrhunskog Huawei zaslona koji FullView Display uz IPS i 2K rezolucije 2560x1600 dolazi s ultra-uskim rubovima zaslona od tek 4.9 mm što ga čini tabletom s najvećim omjerom zaslona i tijela od čak 90 posto.

Zabava, bilo da je riječ o filmovima ili gamingu moguć je uz još prikaz boja uz međunarodni standard DCI-P3 korišten u filmskoj industriji, a maksimalno osvjetljenje iznosi 540 nita. Naravno, gaming ali i odlična slika nemogući su bez dobre grafike tako da je tu Mali-G76 procesor s ukupno 16 jezgara, a sve je to podržano uz 8GB LPDDR4X dual-channel memorije otvara aplikacije u tren oka.

Sva tehnologija ne znači mnogo bez aplikacija, a Huawei svakog dana puni svoju trgovinu aplikacijama bilo da je riječ igrama, poslovnim aplikacijama ili pak gledanju videa, streamingu ili pak gamingu.

Ono što je Huawei napravio sa svojim AppGalleryem je odlično jer omogućuje sve. Kako smo isprobali Huawei MatePad prirodno nam se učinilo isprobati poslovne aplikacije i brzinu rada primjerice Microsoftova Offica kao jedne od najprimjenjivanijih poslovnih aplikacija, Surfanje među aplikacijama poput Worda, Excel ili pak Power Pointa toliko je brzo da se čini kao da ste na normalnom prijenosnom ili stolnom računalu.

Uz odličnu tipkovnicu pisanje u aplikacijama je zaista iskustvo kakvo se rijetko viđa na tabletama, a kada tome pridodamo da je moguće pročitati i dobru knjigu, pogledati film jasno je Huawei MatePad Pro odličan suputnik u svakodnevnom životu.

Za sve korisnike u AppGalleryu se mogu pronaći i aplikacije domaćih banaka za upravljanje poslovnim i privatnim računima, jednostavno je pregledavati PDF dokumente editirati ih i dijeliti uz SHAREIt aplikaciju.