SPONZORIRANO

Sve vaše uspomene iz 2023. na jednom mjestu - kako ih spremiti?

Sve vaše uspomene iz 2023. na jednom mjestu - kako ih spremiti?

Mnogo lijepih stvari dogodilo se 2023., od putovanja u nepoznato i spontanih pustolovina do susreta s dragim osobama. Kako biste zauvijek sačuvali te predivne trenutke trebate pouzdan način da dođete do njih. Rješenje su USB pogoni, uz koje možete pristupiti najvažnijim uspomenama kad god i gdje god želite.

Danas svi možemo biti fotografi jer su nam pametni telefoni uvijek pri ruci. No sada se više ne morate brinuti hoće li vam ponestati prostora. Sačuvajte svaki dragocjeni trenutak na memorijskoj kartici. Ako spremite fotografije s važnih događaja, sastanaka i obiteljskih okupljanja na memorijsku karticu, znat ćete da su na sigurnom čak i ako se uređaj pokvari. Tako ujedno i olakšavate prijenos podataka na drugi uređaj. Najbolji je izbor memorijska kartica SAMSUNG PRO Ultimate. Dostupna je s kapacitetima od 128, 256, čak i 512 GB, što znači da ima prostora za sve vaše dragocjene uspomene. Budući da doseže brzinu sekvencijalnog čitanja od 130 MB/s i brzinu sekvencijalnog pisanja od 200 MB/s, datotekama možete pristupiti u tren oka.

Uvijek trebate napraviti sigurnosne kopije podataka, a vanjski SSD diskovi savršeni su za to jer iznimno brzo prenose podatke. Savršen je primjer Samsung T9 jer možete prenijeti datoteke brzinom do 2000 MB/s, a ima prostora za čak 4 TB podataka. Izrada sigurnosnih kopija na vanjskom disku također osigurava njihovu sigurnost. Ako pohranjujete datoteke na fizičke pogone, umanjujete opasnost od otkrivanja podataka ili omogućavanja pristupa pogrešnoj osobi. SSD diskovi nemaju pomičnih dijelova, pa je manja vjerojatnost da će doći do mehaničkih oštećenja. Osim toga, zbog jedinstvenog je dizajna model T9 zaštićen od udaraca i padova s visine do 3 metra. Taj maleni vanjski disk bit će vaš najbolji suputnik u nadolazećoj godini, bez obzira na odredište, jer će čuvati vaše predivne uspomene i najvažnije datoteke.

Pohranite sve omiljene fotografije na vanjski disk kako bi trajale zauvijek, čak i kad zamijenite uređaj, ako se on pokvari ili dođe do poteškoća u radu usluge oblaka. Vaše su uspomene neprocjenjive. Zato je važno da ih spremite na sigurno.