Sve što znamo o HTC One M9 do sada

Sve što znamo o HTC One M9 do sada

Foto: HTC

Polako nam se približava dan kada će se predstaviti HTC One M9 model, a HTC fanovi s nestrpljenjem očekuju da vide što im to M9 donosi. Za sada se zna kako će M9 imati Qualcomm Snapdragon 810 procesor koji je sposoban obaviti vrlo zahtjevne zadatke.

Tu je i 3GB RAM-a, 32GB ili 64GB interne memorije s mogućnošću proširenja putem micro SD. Što se tiče kamere, bit će prisutan dual-objektiv koji se koristi na HTC One M8 modelu, a od megapiksela treba izdvojiti stražnju kameru od 20.7 MP, a prednja dolazi s 4 MP.

Ne smijemo zaboraviti na 2840 litij-ionsku bateriju, BoomSound stereo zvučnike i Android 5.0.2 Lollipop OS s novim HTC Sense 7.0 sučeljem. Očekuje se metalno premium tijelo, a debi M9 modela treba očekivati na Mobile World Congressu 1. ožujka.

Očekuje se kako će M9 biti još jedan uspješan model iz HTC-ove radionice, a ako proradi HTC-ov marketing, prodaja bi trebala biti iznad svih očekivanja. Što se tiče nagrada, uvjereni smo kako će M9 opet pobrati veliki broj priznanja.

Još iz kategorije

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

24.08.2019. komentiraj

Ovogodišnji Gamescom u Koelnu Samsung Electronics iskoristio je za predstavljanje novog gaming monitora oznake CRG5. To je, kako tvrde u Saumsungu, posljednji u seriji Samsung zakrivljenih gaming monitora. Gamescom, najveći svjetski gaming sajam, važan je događaj za Samsung na kojem prikazuju svoju najnoviju gaming tehnologiju. Osim CRG5, posjetitelji gamescoma su mogli iskusiti i druge Samsungove inovacije u polju gaming monitora, uključujući Space Gaming Monitor (SR75Q) i Super Ultra-wide CRG9 49”, ističu iz ovog korejskog proizvođača.

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.