Superizdržljive Adatine microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice

Superizdržljive Adatine microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice

ADATA Technology predstavlja svoje superizdržljive microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice. MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice ADATA Premier Pro krasi velika robusnost – to su memorijske kartice klase 30 brzine videozapisa (V30) posebno namijenjene kontinuiranom snimanju i stalnom presnimavanju. Savršene su za kamere na kokpitima automobila, nadzorne sustave i sve druge primjene koje zahtijevaju izdržljivost radi stalnog snimanja. Uz ocjenu klase performansi u primjeni 2 (A2) mogu korisnicima ponuditi bržu i lakšu upotrebu, a funkcioniraju i u ekstremnim okruženjima jer su vodootporne, otporne na udarce, statički elektricitet i rendgenske zrake.

MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice Premier Pro konstruirane su pomoću NAND flash čipova visoke kvalitete i mogu izdržati do 40 000  sati snimanja videozapisa visoke razlučivosti. Bilo da se radi o manjoj prometnoj nezgodi snimljenoj kamerom na ploči s instrumentima automobila, incidentu na CCTV-u ili kućom videozapisu snimljenom kamkorderom , korisnici mogu biti sigurni da će sve biti snimljeno.

Zahvaljujući tehnologiji koda za ispravljanje pogrešaka te kartice sada mogu prepoznati i ispraviti još više pogrešaka u podacima. Uz to su i vodootporne (mogu izdržati 30-minutno uranjanje u vodu dubine 1 m), otporne na udarce, rendgensko zračenje (usklađene su sa standardom ISO7816-1), statički elektricitet (prošle su testiranje na statički elektricitet EMC IEC61000-4-2) te su otporne na ekstremne temperature (od –25 °C do 85 C°).

S kapacitetima koji se kreću od 32 GB do 256 GB microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice ADATA Premier Pro omogućuju pohranu na tisuće fotografija i na desetke sati filmova u razlučivosti Full HD na mobitele, automobilske kamere ili nadzorne sustave. Na tim se karticama klase performansi u primjeni 2 (A2)  mogu brže izvršavati i pokretati aplikacije radi ugodnijeg rada.

Još iz kategorije

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

19.01.2020. komentiraj

AOC najavljuje dva nova 27-inčna gejming monitora iz svoje nove G2 linije s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela): Q27G2U i zakrivljeni CQ27G2U s agresivnimm radijusom zakrivljenosti od 1500 milimetara što povećava doživljaj igranja. Oba monitora imaju VA ploče koje kombiniraju visoku brzinu odziva i brzinu osvježavanja. S brzinom osvježavanja od 144 Hz, korisnici mogu uživati u glatkom i imerzivnom igranju, dok vrijeme odziva (MPRT) od 1 ms (vrijeme reakcije u pokretnoj slici) omogućuje vizualno snimanje bez zamućenja.

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

17.01.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano.

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

17.01.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe objavila je dostupnost novog SSD-a namijenjenog data centrima, modela DC1000B M.2 NVMe. Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″  ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka.