Superizdržljive Adatine microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice

Superizdržljive Adatine microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice

ADATA Technology predstavlja svoje superizdržljive microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice. MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice ADATA Premier Pro krasi velika robusnost – to su memorijske kartice klase 30 brzine videozapisa (V30) posebno namijenjene kontinuiranom snimanju i stalnom presnimavanju. Savršene su za kamere na kokpitima automobila, nadzorne sustave i sve druge primjene koje zahtijevaju izdržljivost radi stalnog snimanja. Uz ocjenu klase performansi u primjeni 2 (A2) mogu korisnicima ponuditi bržu i lakšu upotrebu, a funkcioniraju i u ekstremnim okruženjima jer su vodootporne, otporne na udarce, statički elektricitet i rendgenske zrake.

MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice Premier Pro konstruirane su pomoću NAND flash čipova visoke kvalitete i mogu izdržati do 40 000  sati snimanja videozapisa visoke razlučivosti. Bilo da se radi o manjoj prometnoj nezgodi snimljenoj kamerom na ploči s instrumentima automobila, incidentu na CCTV-u ili kućom videozapisu snimljenom kamkorderom , korisnici mogu biti sigurni da će sve biti snimljeno.

Zahvaljujući tehnologiji koda za ispravljanje pogrešaka te kartice sada mogu prepoznati i ispraviti još više pogrešaka u podacima. Uz to su i vodootporne (mogu izdržati 30-minutno uranjanje u vodu dubine 1 m), otporne na udarce, rendgensko zračenje (usklađene su sa standardom ISO7816-1), statički elektricitet (prošle su testiranje na statički elektricitet EMC IEC61000-4-2) te su otporne na ekstremne temperature (od –25 °C do 85 C°).

S kapacitetima koji se kreću od 32 GB do 256 GB microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice ADATA Premier Pro omogućuju pohranu na tisuće fotografija i na desetke sati filmova u razlučivosti Full HD na mobitele, automobilske kamere ili nadzorne sustave. Na tim se karticama klase performansi u primjeni 2 (A2)  mogu brže izvršavati i pokretati aplikacije radi ugodnijeg rada.

Još iz kategorije

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

24.08.2019. komentiraj

Ovogodišnji Gamescom u Koelnu Samsung Electronics iskoristio je za predstavljanje novog gaming monitora oznake CRG5. To je, kako tvrde u Saumsungu, posljednji u seriji Samsung zakrivljenih gaming monitora. Gamescom, najveći svjetski gaming sajam, važan je događaj za Samsung na kojem prikazuju svoju najnoviju gaming tehnologiju. Osim CRG5, posjetitelji gamescoma su mogli iskusiti i druge Samsungove inovacije u polju gaming monitora, uključujući Space Gaming Monitor (SR75Q) i Super Ultra-wide CRG9 49”, ističu iz ovog korejskog proizvođača.

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.