Što se najviše sviđa hrvatskim korisnicima Huawei telefona

Što se najviše sviđa hrvatskim korisnicima Huawei telefona

Foto: Huawei

Tvrtka Huawei provela je online istraživanje među hrvatskim korisnicima njihovih pametnih telefona. Svrha istraživanja bilo je dobivanje povratnih informacija vezanih uz mišljenje korisnika i ocjenu njihova zadovoljstva.

Tijekom svibnja i lipnja, Huawei se putem online ankete obratio svojim korisnicima kako bi ispitao njihovo zadovoljstvo pametnim telefonima te tvrtke u nekoliko područja. Prvenstveno ih je zanimalo mišljenje o dizajnu uređaja, kvaliteti stražnje i prednje kamere, izdržljivosti baterije i brzini njezinog punjenja te omjeru cijene i kvalitete. U ispitivanju je sudjelovalo ukupno 946 korisnika Huaweijevih pametnih telefona.

Od svih segmenata ispitanih u anketi, ispitanici su najboljom ocjenom u najvećoj mjeri ocijenili dizajn uređaja, pri čemu ih je 93,2 posto dalo vrlo dobru i odličnu ocjenu. Odličnom i vrlo dobrom ocjenom 92 posto je ocijenilo i stražnju kameru, dok je 87,2 posto izrazilo zadovoljstvo omjerom cijene i kvalitete uređaja. Također, vrlo su dobro ocijenjene brzina punjenja baterije i njezina izdržljivost. Podjednak broj korisnika ocijenio je vrlo dobrom do odličnom prednju kameru (78,7 posto), dok je jednakom ocjenom brzinu punjenja baterije ocijenilo 83 posto korisnika.

Još iz kategorije

Honor 10 dobio nagradu EISA za najbolji lifestyle pametni telefon

Honor 10 dobio nagradu EISA za najbolji lifestyle pametni telefon

20.08.2018. komentiraj

Honor je od udruge European Imaging and Sound Association (EISA) dobio nagradu „EISA Lifestyle Smartphone 2018 – 2019“ za najbolji lifestyle pametni telefon. EISA je pohvalila Honor 10 kao uređaj koji „savršeno odgovara i najzahtjevnijem mladom korisniku“.

NOA osvojio EISA nagradu

NOA osvojio EISA nagradu

18.08.2018. komentiraj

Pametni telefon NOA Element N10 osvojio je prestižnu EISA Best Buy Smartphone 2018-2019 nagradu. Pametni telefon NOA N10 je prepoznat kao uređaj koji nudi najbolju vrijednost za korisnike što se tiče omjera cijene i kvalitete. Svjetsku nagradu EISA Best Buy Smartphone osvojio je u snažnoj konkurenciji drugih proizvođača pametnih telefona, Huawei, LG, Honor, Nokia, Samsung koji su se aplicirali za EISA nagradu.

Samsung najavio 4-bitne SSD-ove kapaciteta do 4TB za kućne korisnike

Samsung najavio 4-bitne SSD-ove kapaciteta do 4TB za kućne korisnike

17.08.2018. komentiraj

Samsung je najavio skorašnji dolazak na komercijalno tržište novih 2,5 inčnih SSD diskova kapaciteta od 1TB, 2TB i 4TB. Riječ je o uređajima koji se baziraju na „četiri-bita-po-ćeliji“ (eng. four-bits-per-cell) tehnologiji, poznatijoj pod nazivom QLC (quad-level cell) i prvi su takvi na komercijalnom SSD tržištu.