Što se najviše sviđa hrvatskim korisnicima Huawei telefona

Što se najviše sviđa hrvatskim korisnicima Huawei telefona

Foto: Huawei

Tvrtka Huawei provela je online istraživanje među hrvatskim korisnicima njihovih pametnih telefona. Svrha istraživanja bilo je dobivanje povratnih informacija vezanih uz mišljenje korisnika i ocjenu njihova zadovoljstva.

Tijekom svibnja i lipnja, Huawei se putem online ankete obratio svojim korisnicima kako bi ispitao njihovo zadovoljstvo pametnim telefonima te tvrtke u nekoliko područja. Prvenstveno ih je zanimalo mišljenje o dizajnu uređaja, kvaliteti stražnje i prednje kamere, izdržljivosti baterije i brzini njezinog punjenja te omjeru cijene i kvalitete. U ispitivanju je sudjelovalo ukupno 946 korisnika Huaweijevih pametnih telefona.

Od svih segmenata ispitanih u anketi, ispitanici su najboljom ocjenom u najvećoj mjeri ocijenili dizajn uređaja, pri čemu ih je 93,2 posto dalo vrlo dobru i odličnu ocjenu. Odličnom i vrlo dobrom ocjenom 92 posto je ocijenilo i stražnju kameru, dok je 87,2 posto izrazilo zadovoljstvo omjerom cijene i kvalitete uređaja. Također, vrlo su dobro ocijenjene brzina punjenja baterije i njezina izdržljivost. Podjednak broj korisnika ocijenio je vrlo dobrom do odličnom prednju kameru (78,7 posto), dok je jednakom ocjenom brzinu punjenja baterije ocijenilo 83 posto korisnika.

Još iz kategorije

VIDEO: Hangar18 s Noa telefonima želi na irsko i rusko tržište

VIDEO: Hangar18 s Noa telefonima želi na irsko i rusko tržište

21.03.2019. komentiraj

Domaći bran mobilnih telefona Noa, iza kojeg stoji koprivnička tvrtka Hangar18 vlasnika Maria Kralja odlučila se na novi veliki iskorak i to prije svega na irsko tržište. I dok su na irskom tržištu sve brzo riješili, pregovori za rusko tržište ipak su potrajali no sada je pred njima veliki izazov kako ispuniti zahtjeve jednog tako velikog tržišta.

Premium pametni telefon LG V40 THINQ s pet kamera dostupan ekskluzivno u A1 ponudi

Premium pametni telefon LG V40 THINQ s pet kamera dostupan ekskluzivno u A1 ponudi

20.03.2019. komentiraj

Novi model LG-eve V serije pametnih telefona predstavlja vrhunski multimedijalni uređaj dizajniran za današnju generaciju korisnika koji vole komunicirati fotografijama i videozapisima te objavljivati sadržaj na društvenim mrežama. Čiste linije i atraktivna boja naglašavaju sofisticiran i jednostavan dizajn iza kojeg se kriju brojne inovativne tehnologije. LG V40 ThinQ dolazi s poboljšanim 6,4-inčnim FullVision OLED zaslonom. Pokreće ga mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 845 s 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Huawei Mate X postao prvi 5G uređaj s CE potvrdom TÜV Rheinlanda

Huawei Mate X postao prvi 5G uređaj s CE potvrdom TÜV Rheinlanda

20.03.2019. komentiraj

Huawei Mate X prvi je 5G uređaj na svijetu kojem je TÜV Rheinland izdao potvrdu koja ukazuje da je uređaj prošao sve rigorozne testove i ocjenjivanja. Posebnost ove potvrde je i što je Mate X postao prvi 5G smartphone odobren od certifikacijskog tijela Europske unije.