Što se najviše sviđa hrvatskim korisnicima Huawei telefona

Što se najviše sviđa hrvatskim korisnicima Huawei telefona

Foto: Huawei

Tvrtka Huawei provela je online istraživanje među hrvatskim korisnicima njihovih pametnih telefona. Svrha istraživanja bilo je dobivanje povratnih informacija vezanih uz mišljenje korisnika i ocjenu njihova zadovoljstva.

Tijekom svibnja i lipnja, Huawei se putem online ankete obratio svojim korisnicima kako bi ispitao njihovo zadovoljstvo pametnim telefonima te tvrtke u nekoliko područja. Prvenstveno ih je zanimalo mišljenje o dizajnu uređaja, kvaliteti stražnje i prednje kamere, izdržljivosti baterije i brzini njezinog punjenja te omjeru cijene i kvalitete. U ispitivanju je sudjelovalo ukupno 946 korisnika Huaweijevih pametnih telefona.

Od svih segmenata ispitanih u anketi, ispitanici su najboljom ocjenom u najvećoj mjeri ocijenili dizajn uređaja, pri čemu ih je 93,2 posto dalo vrlo dobru i odličnu ocjenu. Odličnom i vrlo dobrom ocjenom 92 posto je ocijenilo i stražnju kameru, dok je 87,2 posto izrazilo zadovoljstvo omjerom cijene i kvalitete uređaja. Također, vrlo su dobro ocijenjene brzina punjenja baterije i njezina izdržljivost. Podjednak broj korisnika ocijenio je vrlo dobrom do odličnom prednju kameru (78,7 posto), dok je jednakom ocjenom brzinu punjenja baterije ocijenilo 83 posto korisnika.

Još iz kategorije

Porsche Design i Huawei predstavili novi Porsche Design Huawei Mate 20 RS

Porsche Design i Huawei predstavili novi Porsche Design Huawei Mate 20 RS

18.10.2018. komentiraj

Porsche Design i Huawei predstavili su novi luksuzni pametni telefon PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS. Zakrivljen na stranama, uređaj predstavlja visoku razinu estetike koja reflektira napredne interne performanse uređaja. Inspiriran motosportom te posebno grafikom trkaćih pruga, ovaj prepoznatljiv element postavljen je na pozadinu PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS mobitela – uređaja s Rennsport „RS“ oznakom, ali s luksuznim dodatkom.

Samsung najavio novi pametni telefon, Galaxy A9

Samsung najavio novi pametni telefon, Galaxy A9

17.10.2018. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je svoj novi pametni telefon Galaxy A9. Najnoviji telefon korejskog giganta dolazi s prvom stražnjom četverostrukom kamerom na svijetu. Četverostruka kamera na stražnjoj strani telefona korisnicima donosi nove mogućnosti fotografiranja. Tako će moći koristiti dvostruki optički zum, optimizirati scene, određivati dubinu fotografije te imati još bolje slike u uvjetima slabog svjetla. Glavna kamera je 24-pikselna, telefoto ima razlučivost od 10 megapiksela, ultra široka 8, dubinska 5, a prednja 24 megapiksela.

Huawei predstavio Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X te pametni sat

Huawei predstavio Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X te pametni sat

16.10.2018. komentiraj

Više tisuća novinara iz cijelog svijeta okupilo se u Londonu na predstavljanju novih pametnih telefona iz radionice kineskog Huaweija. Dvorana je već dvadesetak minuta prije početka bila prepuna jer su se očekivali novi telefoni iz Mate serije i to oni s oznakom 20. Tako je Huawei predstavio Mate 20, Mate 20 Pro, ali i naravno dizajnerski Porsche Design.