Što se najviše sviđa hrvatskim korisnicima Huawei telefona

Što se najviše sviđa hrvatskim korisnicima Huawei telefona

Foto: Huawei

Tvrtka Huawei provela je online istraživanje među hrvatskim korisnicima njihovih pametnih telefona. Svrha istraživanja bilo je dobivanje povratnih informacija vezanih uz mišljenje korisnika i ocjenu njihova zadovoljstva.

Tijekom svibnja i lipnja, Huawei se putem online ankete obratio svojim korisnicima kako bi ispitao njihovo zadovoljstvo pametnim telefonima te tvrtke u nekoliko područja. Prvenstveno ih je zanimalo mišljenje o dizajnu uređaja, kvaliteti stražnje i prednje kamere, izdržljivosti baterije i brzini njezinog punjenja te omjeru cijene i kvalitete. U ispitivanju je sudjelovalo ukupno 946 korisnika Huaweijevih pametnih telefona.

Od svih segmenata ispitanih u anketi, ispitanici su najboljom ocjenom u najvećoj mjeri ocijenili dizajn uređaja, pri čemu ih je 93,2 posto dalo vrlo dobru i odličnu ocjenu. Odličnom i vrlo dobrom ocjenom 92 posto je ocijenilo i stražnju kameru, dok je 87,2 posto izrazilo zadovoljstvo omjerom cijene i kvalitete uređaja. Također, vrlo su dobro ocijenjene brzina punjenja baterije i njezina izdržljivost. Podjednak broj korisnika ocijenio je vrlo dobrom do odličnom prednju kameru (78,7 posto), dok je jednakom ocjenom brzinu punjenja baterije ocijenilo 83 posto korisnika.

Još iz kategorije

Android uređaji prva su meta malwarea i prijevara

Android uređaji prva su meta malwarea i prijevara

14.12.2018. komentiraj

Android mobilni operativni sustav svakako je jedan od najkorištenijih softvera na svijetu, ali ima svojih mana i njih u svojem izvještaju prokazuje Nokia te navodi da su one razlog što će u 2019. godini najviše hakerskih napada doživjeti upravo Android korisnici.

Adata uoči blagdana u trgovine šalje još noviteta

Adata uoči blagdana u trgovine šalje još noviteta

13.12.2018. komentiraj

Tvrtka Adata ovih je dana najavila kako će još nekoliko njihovih novih proizvoda biti dostupno u trgovinama uoči blagdana. Riječ je o gamerskoj tipkovnici, mišu i novoj seriji memorijskih kartica.

Dva nova pametna telefona pod brendom Nokia

Dva nova pametna telefona pod brendom Nokia

13.12.2018. komentiraj

Uoči sezone blagdana, tvrtka HMD, vlasnik brenda Nokia, na tržište izbacuje dva nova modela pametnih telefona. Model 7.1 stigao je u trgovine krajem studenog, dok bi se 8.1 na policama trebao pojaviti tijekom ovog tjedna.