Što nam to pripremaju Samsung i HTC na Mobile World Congressu 2015

Što nam to pripremaju Samsung i HTC na Mobile World Congressu 2015

Foto: Samsung

Prema nekim izvješćima, 01. ožujka na MWC-u, Samsung bi trebao predstaviti Samsung Galaxy S6. Iz Samsunga su već najavili kako imaju velikih očekivanja od ovog modela koji bi trebao imati metalni okvir. Inače, previše je kritika upućeno na S5 model upravo zbog plastičnog okvira.

Očekuje se 2K zaslon i 64-bitni procesor na S6 modelu, a spominje se kako bi S6 mogao imati "S6 Edge" formu. Uglavnom, Samsung ide na sve ili ništa, jer S6 bi trebao izvući Samsung iz financijskih problema u kojima se nalazi.

Što se tiče HTC-a, već su od njihove strane poslane pozivnice za konferenciju koja će se održati na MWC-u. HTC One M9 bi trebao biti jedna od glavnih zvijezda MWC-a, a očekuje se kako će doći s s 2 GB RAM-a, Qualcomm Snapdragon procesorom 810 i 20 megapikselnom Sony kamerom.

Također, spominje se i uređaj HTC Hima Ace Plus, koji bi trebao biti phablet verzija HTC One M9. Phablet bi ima  5,5 QHD (2560 x 1440) zaslon, 3GB RAM-a, 32GB interne memorije i Qualcomm Snapdragon 810 64-bitni octa-core procesor.

Stražnja kamera bi trebala imati 20 megapiksela, dok bi prednja došla s 4 megapiksela. Tu je i 3.000mAh baterija, fingerprint skener i Android 5.0 Lollipop sa Sense UI 7. Jedva čekamo taj MWC...

Još iz kategorije

Huawei predstavio Mobile Services ekosustav

Huawei predstavio Mobile Services ekosustav

13.12.2019. komentiraj

Huawei je predstavio svoj Mobile Services ekosustav koji krajnjim korisnicima osigurava pametnije, brže i bolje okruženje, a za developere je osigurano ugodnije korištenje cloud usluga i aplikacija, moglo se čuti od Justyne Jaworske, voditeljice Mobile Cloud Services Business odjela u Huaweiju na konferenciji .debug na kojeoj je HMS i prvi put predstavljen.

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

11.12.2019. komentiraj

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Bliži se kraj za Google Glass

Bliži se kraj za Google Glass

10.12.2019. komentiraj

Google Glass “živi” kao proizvod za industriju, u okruženjima koja ih trebaju, ali posljednjih dana u javnost dopiru informacije da bi većina mogućnosti s veljačom 2020. mogla iščeznuti. Naime, Google je odlučio polako prekidati projekt Google Glass i bez obzira što one za Explorerse koji su potrošili oko 1500 američkih dolara od 2013. do 2015. trebaju te pametne naočale, morat će ih se odreći.