Što nam to pripremaju Samsung i HTC na Mobile World Congressu 2015

Što nam to pripremaju Samsung i HTC na Mobile World Congressu 2015

Foto: Samsung

Prema nekim izvješćima, 01. ožujka na MWC-u, Samsung bi trebao predstaviti Samsung Galaxy S6. Iz Samsunga su već najavili kako imaju velikih očekivanja od ovog modela koji bi trebao imati metalni okvir. Inače, previše je kritika upućeno na S5 model upravo zbog plastičnog okvira.

Očekuje se 2K zaslon i 64-bitni procesor na S6 modelu, a spominje se kako bi S6 mogao imati "S6 Edge" formu. Uglavnom, Samsung ide na sve ili ništa, jer S6 bi trebao izvući Samsung iz financijskih problema u kojima se nalazi.

Što se tiče HTC-a, već su od njihove strane poslane pozivnice za konferenciju koja će se održati na MWC-u. HTC One M9 bi trebao biti jedna od glavnih zvijezda MWC-a, a očekuje se kako će doći s s 2 GB RAM-a, Qualcomm Snapdragon procesorom 810 i 20 megapikselnom Sony kamerom.

Također, spominje se i uređaj HTC Hima Ace Plus, koji bi trebao biti phablet verzija HTC One M9. Phablet bi ima  5,5 QHD (2560 x 1440) zaslon, 3GB RAM-a, 32GB interne memorije i Qualcomm Snapdragon 810 64-bitni octa-core procesor.

Stražnja kamera bi trebala imati 20 megapiksela, dok bi prednja došla s 4 megapiksela. Tu je i 3.000mAh baterija, fingerprint skener i Android 5.0 Lollipop sa Sense UI 7. Jedva čekamo taj MWC...

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.