Što nam LG sprema za Mobile World Congress 2015?

Što nam LG sprema za Mobile World Congress 2015?

Foto: Dražen Tomić

HTC i Samsung spremno čekaju MWC kako bi objavili svoje najnovije pametne uređaje, a HTC One M9 i Galaxy S6 trebali bi „ukrasti“ show program u Barceloni. No, kako stoji LG u vezi predstojećeg Mobile World Congressa? Znamo kako LG G4 neće biti objavljen na MWC-u, pa se pitamo što nam to sprema LG...

Kao prvo, tu je WebOs pametni sat, zatim možemo očekivati mid-range pametni telefon Optimus te određeni broj tableta. Očekuje nas i LG Watch Urbane, fleksibilniji zasloni i možda vidimo pametni telefon koji je nalik na Samsung Galaxy Note Edge. Po našem mišljenju, sve je to nekako malo i nedovoljno za MWC.

Očito je kako LG dobro zna da će HTC i Samsung pokupiti najviše pažnje na MWC-u, a LG razmišlja na način da bi napravio krivi korak ako bi sada predstavio neki svoj adut.

Znaju jako dobro u LG-u kako bi im se moglo dogoditi da ostanu u sjeni HTC-a i Samsunga, pa je možda bolje da bude na MWC-u u ulozi "prosječnog posjetitelja".

LG je uspio uhvatiti priključak na tržištu pametnih telefona i pokazao je kako ima uređaje koji se mogu ravnopravno nositi sa HTC-om i Samsungom.

No, opet nije toliko „razvikan“ i jak da se upusti u direktnu borbu s njima, a MWC je stigao kao dokazni materijal za tu tvrdnju. Ne sumnjamo kako će LG izbaciti nove dobre uređaje, no za sada je najbolje da se ne zaletava u borbu s onima koji će biti glavne zvijezde na MWC-u.

Još iz kategorije

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

11.12.2019. komentiraj

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Bliži se kraj za Google Glass

Bliži se kraj za Google Glass

10.12.2019. komentiraj

Google Glass “živi” kao proizvod za industriju, u okruženjima koja ih trebaju, ali posljednjih dana u javnost dopiru informacije da bi većina mogućnosti s veljačom 2020. mogla iščeznuti. Naime, Google je odlučio polako prekidati projekt Google Glass i bez obzira što one za Explorerse koji su potrošili oko 1500 američkih dolara od 2013. do 2015. trebaju te pametne naočale, morat će ih se odreći.

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

10.12.2019. komentiraj

Svega nekoliko dana nakon što je u Hrvatskoj započela prednarudžba Samsung Galaxy Fold uređaja rasprodane su sve količine ovog najiščekivanijeg pametnog telefona godine, objavili su iz Samsunga. Međutim, kako ističu zbog iznimnog interesa korisnika tvrtka Samsung Electronics je od utorka, 10. prosinca, osigurala dodatne količine uređaja i omogućila nastavak prednarudžbi.