NOVI SMARTPHONEI

Stižu novi Samsungovi pametni telefoni Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G

Stižu novi Samsungovi pametni telefoni Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G

Samsung Electronics predstavio je nove uređaje iz Samsung Galaxz serije i to Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G te kako sami tvrde riječ je o dva inovativna pametna telefona koji unaprjeđuju posvećenost tvrtke u dizajniranju fantastičnih mobilnih iskustava.

„Novi modeli popularne Galaxy A serije omogućit će korisnicima da snimaju stabilne i jasne videozapise, jasan prikaz na zaslonu – čak i pri jakom osvjetljenju te da rade više omiljenih aktivnosti s baterijom koja traje više od dva dana“, pojašnjavaju iz Samsunga.

“Vrhunsko mobilno iskustvo postaje sve važnije u svakodnevnom životu. Uz kontinuirana poboljšanja koja donosimo na Galaxy A seriju, osiguravamo da sve više ljudi diljem svijeta može pristupiti našim transformativnim inovacijama“, rekao je TM Roh, predsjednik i voditelj MX (Mobile eXperience) Business odjela u tvrtki Samsung Electronics.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G donose zadivljujuće fotografije visoke kvalitete, čak i u izuzetno svijetlim uvjetima, koristeći vodeće Samsung Galaxy Nightography i AI mogućnosti kamere, tvrde u ovom korejskom proizvođaču i pojašnjavaju da bez obzira na to žele li korisnici uhvatiti savršeni selfie ili se povezati putem visokokvalitetnih videopoziva, Galaxy A54 nudi nevjerojatne detalje zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP.

„Novi pametni telefoni mogu proizvesti video s odličnom jasnoćom, savladavajući podrhtavanje i zamućivanje sadržaja s unaprijeđenom optičkom stabilizacijom slike (OIS) i digitalnom video stabilizacijom slike (VDIS). Čak i kod korisnika koji imaju nemirne ruke ili tijekom snimanja u pokretnu, uređaji omogućavaju snimanje fantastičnog sadržaja. Za avanturističke pothvate po mraku ili u slabim svjetlosnim uvjetima, Night mode pomaže korisnicima snimiti više detalja povećanjem piksela kamere“, tvrde u Samsungu.

Po prvi put ikad na Galaxy A seriji,  korisnici sada mogu još jednostavnije ukloniti neželjene sjene i odsjaje zahvaljujući poboljšanim alatima za uređivanje.

Nova A serija uređaja dolazi sa Super AMOLED zaslonima, 6.4-inčni  na Galaxy A54 5G i 6.6-inčni  na Galaxy A34 5G pametnom telefonu. Oba zaslona su nadograđena za visoku vidljivost na otvorenom, čak i pod jakim sunčevim svjetlom. Uz poboljšanu Vision Booster tehnologiju i brzinu osvježavanja od 120 Hz, zasloni će držati korak s korisnicima dok prelaze između različitih svjetlosnih uvjeta.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G također osigurava OS ažuriranje do četiri generacije i pet godina sigurnosnih ažuriranja. Ove značajke će omogućiti korisnicima pristup najnovijem softveru i sigurnosnim opcijama kako bi se maksimizirao životni ciklus pametnog telefona.

„Poboljšana mobilna iskustva oslanjaju se na napredne sigurnosne značajke. Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem i to uz visoku razinu mobilne sigurnosti. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G daju korisnicima pristup Nadzornoj ploči za sigurnost i privatnost koja nudi jednostavan pregled aplikacija i kako one prate podatke te omogućuje lagane načine za zaustavljanje neželjenog prikupljanja podataka. Kada korisnici žele, uz visoku razinu privatnosti i kontrole, podijeliti važne datoteke koje sadrže osjetljive ili osobne informacije, tu je Private Share  značajka. Ova funkcija dopušta dijeljenje datoteka samo određenim primateljima unutar određenog vremenskog razdoblja i s onemogućenim snimanjem zaslona“, pojašnjavaju iz Samsunga.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G su također kompatibilni sa Samsung Galaxy ekosustavom za pružanje besprijekorne povezanosti između različitih uređaja. Korisnici mogu dobiti 100GB prostora na Cloudu i jednostavno kopirati fotografije na OneDrive tijekom besplatnog probnog perioda od šest mjeseci za Microsoft 365 Basic  aplikaciju koja je dostupna na Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G, zaključuju iz Samsunga.