Stižu novi Lenovo gaming prijenosnici

Stižu novi Lenovo gaming prijenosnici

Lenovo je predstavio najnoviju generaciju gaming prijenosnih računala: snažna prijenosna računala Lenovo Legion 7i i 7 (16”, 7), te tanka i lagana prijenosna računala Lenovo Legion Slim 7 i 7i (16”, 7). Na vrhu gaming performansi, novi Lenovo Legion 7i i 7 sada su najmoćnija 16-inčna gaming prijenosna računala na svijetu.

„Novi Lenovo Legion Slim 7i i 7, najtanja i najlakša Lenovo Legion prijenosna računala do sada, pridružuju se 16-inčnoj QHD gaming kategoriji – te su sada dostupna s višim zaslonom omjera 16:10, idealnim za vrijeme kada se isprepliću produktivnost i igra“, ističu iz Lenova.  Nova prijenosna računala Lenovo Legion 7 serije premašuju očekivanja s brojnim inovacijama koje se prilagođavaju i uravnotežuju višedimenzionalne potrebe modernih i profesionalnih gamera, pojašnjavaju u kompaniji i dodaju da ovi novi uređaji ne samo da imaju najveći kapacitet baterije na svijetu u 16-inčnom gaming prijenosnom računalu, već i dominiraju kao prva 16-inčna gaming prijenosna računala na svijetu s FHD web kamerama za bolji streaming i kao prva 16-inčna WQXGA (2560x1600) gaming prijenosna računala. Minimalistički dizajn prijenosnih računala sa sustavom Windows 11, dugi vijek trajanja baterije i izrazito tihi toplinski uređaji koje pokreće umjetna inteligencija (A.I.) posebno su izrađeni za one koji žele performanse i mobilnost.

„Lenovo Legion je oduvijek zauzimao mjesto u perspektivi najviših gaming performansi , komplementirajući osobni i profesionalni život gamera kako bi se mogli prilagoditi bilo kojem mjestu, bilo da se radi o stadionu, učionici ili sobi za sastanke,” rekao je Ouyang Jun, potpredsjednik tvrtke Lenovo i generalni direktor segmenta Intelligent Devices Group Consumer Business.

„Elegantnija i snažnija nego ikad prije, nova prijenosna računala Lenovo Legion 7 serije konstantno napreduju kako bi pomaknula granice pametnijeg gaminga visokih performansi“, zaključuje Jun.

Još iz kategorije

Huawei postao vrlo poželjan potrošački brend

Huawei postao vrlo poželjan potrošački brend

30.06.2022.

Huawei je poznat po svom širokom portfelju uređaja koji će sada postati još veći i ugodniji, rekao je u intervjuu za ICTbusiness.info Xu Dong, direktor Huawei Consumer Business Group za Hrvatsku.

Potražnja za premium pametnim telefonima u padu od 8 posto, dominira Apple

Potražnja za premium pametnim telefonima u padu od 8 posto, dominira Apple

29.06.2022.

Tržište premium pametnih telefona, na koje spadaju svi s cijenom od minimalno 400 američkih dolara, doživjelo je pad od osam posto na godišnjoj razini tijekom prvog kvartala ove godine, ali svejedno je i to bolji rezultat od ukupnog pada tržišta pametnih telefona od deset posto, navodi Counterpoint Research.

Ugašeni iPhone je zlatni rudnik za hakere

Ugašeni iPhone je zlatni rudnik za hakere

29.06.2022.

Stručnjaci s njemačkog tehnološkog sveučilišta Darmstadt otkrili su da je iPhone ranjiv na kibernetičke napade čak i kad je isključen. Jer, i u tom stanju svih 24 sata aktivni su bežični čipovi, što uključuje bluetooth, NFC i UWB.