Stižu nova Lenovo Legion gaming računala

Stižu nova Lenovo Legion gaming računala

Lenovo Legion računala omogućit će gaming entuzijastima još bolje i potpunije iskustvo. Nadolazeću liniju osobnih računala pokreću najnovija grafička kartica NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER GPU sa značajkom Max-Q Design i do novi Intel Core H-Series mobilni procesori desete generacije.

„Ljubitelji igara uz pomoć nove grafičke kartice GeForce RTX SUPER GPU na novom Lenovo Legion 7i prijenosnom računalu moći će uživati u većoj brzini taktova i novim razinama realizma kada su u pitanju  današnji vrhunski igrački naslovi. Njegov srodnik, novo prijenosno računalo Lenovo Legion 5i, pokretat će u najjačoj izvedbi grafička kartica RTX 2060. Nova gaming osobna računala Lenovo Legion također će podržavati NVIDIA G-SYNC tehnologiju za besprijekorno igračko iskustvo bez trzanja slike. Isto tako, oba će nova Lenovo Legion prijenosna računala pokretati do najnoviji Intel Core H-Series mobilni procesori desete generacije“, ističu iz Lenova.

Nova će Lenovo Legion osobna računala, što uključuje i Legion 7i i Legion 5i, biti prva koja će sadržavati novu NVIDIA Advanced Optimus tehnologiju koja omogućuje bolju efikasnost rada baterije. Razvijena su u suradnji s tvrtkom NVIDIA, Advanced Optimus na dinamičan način detektira rad grafičke kartice i automatski povezuje zaslon ili s NVIDIA grafičkom karticom (u trenucima povećanog rada) ili s integriranim grafičkim procesorom (u trenucima slabijeg intenziteta rada). Na taj način ova tehnologija pomaže u očuvanju trajanja baterije kada se koriste aplikacije koje ne troše puno resursa te pruža maksimalni framerate i performanse kada su pokrenute igre. Nova Lenovo Legion prijenosna računala u Hrvatskoj će biti dostupna krajem svibnja.

Još iz kategorije

Prodaja laptopa i desktop PC-a proživljava renesansu

Prodaja laptopa i desktop PC-a proživljava renesansu

23.01.2021. komentiraj

Tržište desktop i prijenosnih računala u padu je otkako su pametni telefoni, a kasnije i tableti, stigli u živote ljudi diljem svijeta. Čini se, unatoč znakovima oporavka, da će on uslijediti tek u 2022.

Prodaju mobitela u 2020. niti 5G nije mogao spasiti

Prodaju mobitela u 2020. niti 5G nije mogao spasiti

22.01.2021. komentiraj

Pandemija koronavirusa učinila je svoje i tržište pametnih telefona jedno je od gubitaških. Nažalost, čak ni ubrzani razvoj 5G tehnologije nije uspio promijeniti stvari na bolje.

Mobastična rasprodaja Xiaomi mobitela u Tele2

Mobastična rasprodaja Xiaomi mobitela u Tele2

22.01.2021. komentiraj

Uskoči u novu godinu s novim mobitelom jer je početak godine idealno vrijeme za neke nove odluke i promjenu starih navika. Ako već dulje tražiš novi mobitel ili ti postojeći više ne pruža jednako dobro iskustvo korištenja u odnosu na novije uređaje, požuri u Tele2, gdje te čeka „mobastična“ rasprodaja odličnih Xiaomi uređaja.