Stižu dva nova pametna telefona i HMD-a odnosno Nokije

Stižu dva nova pametna telefona i HMD-a odnosno Nokije

HMD Global predstavlja dva nova pametna telefona Nokiu 105 4G i Nokiu 110 4G. Ovaj posljednji telefon s 4G značajkama spreman je za budućnost, kombinira vrhunsku kvalitetu Nokia telefona po kojima su poznati, s novim elegantnim i stiliziranim dizajnom, tvrde u kompaniji.

„Osmišljena kako bi bila lagana za korištenje i stavljena u moderni dizajn, Nokia 110 4G dolazi prepuna istaknutih funkcija. S 4G, HD glasovnim pozivima, poboljšanim izbornicima i paketom aplikacija i igara, Nokia 110 4G donosi novi standard na tržište običnih telefona“, ističu iz HMD-a.

“Nokia 110 4G bazira se na pristupačnosti, to je telefon koji će korisnici voljeti, vjerovati mu i željeti ga zadržati, spravica koju svatko može lako koristiti. Naš tradicionalni nordijski dizajn povezan s našim univerzalno prepoznatim tvorničkim procesom kreirao je telefon s trajnim funkcijama koje se ističu iz mnoštva. Uključili smo neke sjajne funkcije po pristupačnoj cijeni, tako da svatko može ostati povezan bez obzira na njihov budžet. Kako se tradicionalne mobilne mreže postepeno globalno ukidaju, 4G mogućnosti Nokie 110 4G savršeno su rješenje kako bi ostali u kontaktu sa svojim bližnjima“, ističe Florian Seiche, CEO, HMD Global.

Nokia 110 4G iznimno je pristupačna, osvježenog sučelja, s opcijom uvećanih izbornika, što čini navigaciju jednostavnijom. Također, s novom značajkom čitanja pretvorite tekst u govor tako da vam Nokia 110 4G može čitati, kako biste mogli odmoriti oči od zaslona.

Praktični alati poput ugrađene svjetiljke su savršeni za osvjetljivanje okoline kada to najviše trebate. Nokia 110 4G sa svojim aplikacijama pobjeđuje dosadu, a njezine značajke pretvaraju ovaj telefon u švicarski nožić funkcionalnosti.

„Kao tržišni lider u proizvodnji običnih telefona, iskustvo nam je tijekom godina dalo neprocjenjiv uvid u to što ljudi trebaju kako bi bili svakodnevno povezani. Važnije je nego ikad prije da osiguramo da naši telefoni podržavaju 4G povezivanje, a ovaj je telefon spreman za budućnost. Nokia 105 4G svidjet će vam se upravo zbog toga, pristupačne je cijene tako da možete ostati u kontaktu sa svojom obitelji i prijateljima. A s novim modernim dizajnom, neporecivom trajnošću i dugotrajnom baterijom, Nokia 105 4G bit će investicija u koju možete vjerovati i zadržati je duže“, pojašnjava Seiche.

Još iz kategorije

Povećana potražnja za PC-ima se i dalje nastavlja

Povećana potražnja za PC-ima se i dalje nastavlja

23.07.2021.

Povećana potražnja za osobnim računalima nastavila se i tijekom drugog kvartala ove godine, bez obzira na globalnu nestašicu komponenata i logističke probleme, navodi u svom posljednjem izvješću IDC.

Opustite se, riješite stresa i provedite vrijeme uz najatraktivnije igre s AppGalleryja

Opustite se, riješite stresa i provedite vrijeme uz najatraktivnije igre s AppGalleryja

22.07.2021.

Huawei je uvrstio četiri nove popularne igre u brzorastući AppGallery. Novi naslovi ‘Tie-Dye’,  ‘Acrylic Nails’, ‘Phone Case DIY’ i ‘Light it Up’ dolaze s potpisom kompanije CrazyLabs, poznate po jednostavnim i zabavnim igricama.

Android aplikacije možete pokrenuti i na Windows 10

Android aplikacije možete pokrenuti i na Windows 10

22.07.2021.

Microsoft je najavio da će unutar Windows 11 biti mogućnost pokretanja Android aplikacija, ali to je već moguće i s Windows 10, samo treba imati pravi pametni telefon. Pod “pravi” se misli na one koje Microsoft podržava u smislu pokretanja Android aplikacija.