Stiže Philipsov monitor za najzahtjevnije korisnike

Stiže Philipsov monitor za najzahtjevnije korisnike

MMD je najavio dolazak na tržište novih Philipsovih monitora namijenjen poslovnim korisnicima. Na tržište tako dolazi Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide zakrivljeni LCD monitor. Ovaj 49 inčni (48.8“ / 124 cm dijagonale) monitor pruža profesionalnim korisnicima bogatu riznicu značajki koji čine svaku minutu rada učinkovitijom, produktivnijom i ugodnijom, tvrde u MMD-u. Inače ovaj je monitor prvi put predstavljen javnosti na sajmu IFA prošle godine u Belinu.

Opremljen širokim 32:9 SuperWide ekranom u ultra visokoj rezoluciji, Philips 499P9H donosi oku privlačne grafike na luksuzno velikom formatu koji je ekvivalentan ekranima dva monitora jednake veličine, što ovaj monitor čini idealnom alternativnom opcijom za zamjenu dva 27 inčna Quad HD monitora.

Uz praktični USB-C docking koji pruža prednost prenošenja podataka pri velikim brzinama i fleksibilnu mogućnost povezivanja, pop-up web kameru kao i ekološki prihvatljiv dizajn, ovaj monitor ima sve što je potrebno profesionalnim korisnicima.

Ovaj monitor eliminira potrebu za kompliciranim postavkama višestrukog zaslona s njihovim dosadnim razdvajanjem razmaka i neurednim kabelima. U zamjenu za to, 499P9H pruža zapanjujućih 49 inča radnog prostora baš kao postavljanje dva 27 inčna 16:9 Quad HD monitora jedno uz drugog. Na taj način korisnici mogu rasporediti i usporediti dokumente ili rukovati s više datoteka odjednom, bez potrebe za slaganjem prozora, pomicanjem ili zumiranjem. Tu je i ugrađeni MultiClient KVM prekidač koji omogućuje funkciju višestrukog prikaza kako bi se korisnicima omogućilo upravljanje s dva odvojena uređaja istovremeno putem jedne tipkovnice i mišem, čime se štedi još više vremena i prostora.

Još iz kategorije

Brojni noviteti za kućnu zabavu iz Panasonica

Brojni noviteti za kućnu zabavu iz Panasonica

23.02.2019. komentiraj

Panasonic je sredinom veljače najavio veći broj uređaja iz audio video segmenta koji će se uskoro pojaviti na tržištu. Riječ je o televizorima, slušalicama, kućnim audio sustavima te Blu-ray playerima.

MWC 2019: Hangar18 u Barceloni predstavlja nove uređaje unutar NOA branda

MWC 2019: Hangar18 u Barceloni predstavlja nove uređaje unutar NOA branda

23.02.2019. komentiraj

NOA već treću godinu sudjeluje na najvećem svjetskom sajmu mobilnih tehnologija, Mobile World Congress koji se održava u Barceloni. Uz već najavljenu novu F seriju pametnih uređaja temeljenu na AI te ostale pametne telefone, predstavit će i NOA Vision televizore, NOA tablete, dodatnu opremu NOAline te nove modele iz RUGGED serije.

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

22.02.2019. komentiraj

Kineski proizvođači pametnih telefona iznimno su moćni i to nije nikakva tajna, ali svejedno impresioniraju brojke kao one posljednje o stanju na europskom tržištu, gdje skoro pa trećinu udjela čine upravi kineski proizvođači. Konkretnije, riječ je o 32 posto, a sve zahvaljujući kompanijama kao Huawei, Oppo i Xiaomi.