Stiže Philipsov monitor za najzahtjevnije korisnike

Stiže Philipsov monitor za najzahtjevnije korisnike

MMD je najavio dolazak na tržište novih Philipsovih monitora namijenjen poslovnim korisnicima. Na tržište tako dolazi Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide zakrivljeni LCD monitor. Ovaj 49 inčni (48.8“ / 124 cm dijagonale) monitor pruža profesionalnim korisnicima bogatu riznicu značajki koji čine svaku minutu rada učinkovitijom, produktivnijom i ugodnijom, tvrde u MMD-u. Inače ovaj je monitor prvi put predstavljen javnosti na sajmu IFA prošle godine u Belinu.

Opremljen širokim 32:9 SuperWide ekranom u ultra visokoj rezoluciji, Philips 499P9H donosi oku privlačne grafike na luksuzno velikom formatu koji je ekvivalentan ekranima dva monitora jednake veličine, što ovaj monitor čini idealnom alternativnom opcijom za zamjenu dva 27 inčna Quad HD monitora.

Uz praktični USB-C docking koji pruža prednost prenošenja podataka pri velikim brzinama i fleksibilnu mogućnost povezivanja, pop-up web kameru kao i ekološki prihvatljiv dizajn, ovaj monitor ima sve što je potrebno profesionalnim korisnicima.

Ovaj monitor eliminira potrebu za kompliciranim postavkama višestrukog zaslona s njihovim dosadnim razdvajanjem razmaka i neurednim kabelima. U zamjenu za to, 499P9H pruža zapanjujućih 49 inča radnog prostora baš kao postavljanje dva 27 inčna 16:9 Quad HD monitora jedno uz drugog. Na taj način korisnici mogu rasporediti i usporediti dokumente ili rukovati s više datoteka odjednom, bez potrebe za slaganjem prozora, pomicanjem ili zumiranjem. Tu je i ugrađeni MultiClient KVM prekidač koji omogućuje funkciju višestrukog prikaza kako bi se korisnicima omogućilo upravljanje s dva odvojena uređaja istovremeno putem jedne tipkovnice i mišem, čime se štedi još više vremena i prostora.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.