Stiže Philipsov monitor za najzahtjevnije korisnike

Stiže Philipsov monitor za najzahtjevnije korisnike

MMD je najavio dolazak na tržište novih Philipsovih monitora namijenjen poslovnim korisnicima. Na tržište tako dolazi Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide zakrivljeni LCD monitor. Ovaj 49 inčni (48.8“ / 124 cm dijagonale) monitor pruža profesionalnim korisnicima bogatu riznicu značajki koji čine svaku minutu rada učinkovitijom, produktivnijom i ugodnijom, tvrde u MMD-u. Inače ovaj je monitor prvi put predstavljen javnosti na sajmu IFA prošle godine u Belinu.

Opremljen širokim 32:9 SuperWide ekranom u ultra visokoj rezoluciji, Philips 499P9H donosi oku privlačne grafike na luksuzno velikom formatu koji je ekvivalentan ekranima dva monitora jednake veličine, što ovaj monitor čini idealnom alternativnom opcijom za zamjenu dva 27 inčna Quad HD monitora.

Uz praktični USB-C docking koji pruža prednost prenošenja podataka pri velikim brzinama i fleksibilnu mogućnost povezivanja, pop-up web kameru kao i ekološki prihvatljiv dizajn, ovaj monitor ima sve što je potrebno profesionalnim korisnicima.

Ovaj monitor eliminira potrebu za kompliciranim postavkama višestrukog zaslona s njihovim dosadnim razdvajanjem razmaka i neurednim kabelima. U zamjenu za to, 499P9H pruža zapanjujućih 49 inča radnog prostora baš kao postavljanje dva 27 inčna 16:9 Quad HD monitora jedno uz drugog. Na taj način korisnici mogu rasporediti i usporediti dokumente ili rukovati s više datoteka odjednom, bez potrebe za slaganjem prozora, pomicanjem ili zumiranjem. Tu je i ugrađeni MultiClient KVM prekidač koji omogućuje funkciju višestrukog prikaza kako bi se korisnicima omogućilo upravljanje s dva odvojena uređaja istovremeno putem jedne tipkovnice i mišem, čime se štedi još više vremena i prostora.

Još iz kategorije

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju

18.04.2019. komentiraj

Kineski Huawei u Hrvatskom je domu likovnih umjetnika u Zagrebu predstavio svoju P30 seriju pametnih telefona. Nove mobilne perjanice predstavljene su 26. ožujka na ekskluzivnom događaju u Parizu, a ovom ih je prigodom pobliže mogla upoznati šira javnost u Hrvatskoj.

Panasonic predstavio konceptni prozirni OLED zaslon

Panasonic predstavio konceptni prozirni OLED zaslon

17.04.2019. komentiraj

Panasonic je na sajmu Salone del Mobile, najvećoj i najprestižnijoj svjetskoj izložbi namještaja i lifestyle proizvoda, predstavio konceptni prozirni OLED zaslon. Taj je koncept predstavljen u sklopu instalacije švicarske marke namještaja Vitra.

Hangar18 otvorio prvu trgovinu u Irskoj

Hangar18 otvorio prvu trgovinu u Irskoj

16.04.2019. komentiraj

Početkom travnja, otvoren je prvi NOA “brand shop” u Irskoj u jednom od najvećih shopping centara u Sjevernom Dublinu, Swords Pavilions. Ovo prva otvorena trgovina od ukupno 100 planiranih u EU, te prva od 15 planiranih u Irskoj, ističu u Hangar18 koji stoji iza branda Noa. Njihov brand pametnih telefona i televizora Noa je postala prepoznat brand u Europi, a i šire te će nastaviti s izvozom i otvaranjem novih tržišta u narednom razdoblju.