LIJEPO I MOĆNO

Stiže novi Philips 49B2U6900CH monitor

Stiže novi Philips 49B2U6900CH monitor

Philips 49B2U6900CH stiže na tržište u veljači i donosi mnoštvo novih značajki koje podržavaju suradnju i olakšavaju timski rad u modernom digitalnom radnom okruženju, tvrde u kompaniji i dodaju da uz ove nove značajke, Philips 49B2U6900CH se također ponosi velikim ekranom od 48,8˝ i DQHD rezolucijom od 5120 x 1440, pružajući široki prikaz visoke kvalitete koji bi inače zahtijevao dva odvojena monitora.

„Jedna od najmoćnijih i korisnijih značajki Philips 49B2U6900CH monitora odnosi se na profesionalno radno okruženje i sa sigurnošću se može reći da je kreiran upravo za to.

Sa značajkama poput podesive web kamere s automatskim kadriranjem, mikrofona s funkcijom poništavanje buke i Busylightom, ovaj monitor olakšava rad s članovima tima diljem svijeta. Spajanjem svih triju navedenih značajki, Philips 49B2U6900CH može prilagoditi prikaz svoje web kamere kako bi sve članove tima uklopio unutar kadra tijekom video konferencijskih poziva, a web kameru se može pomicati naprijed-natrag za 30 stupnjeva kako bi se profesionalci svih visina udobno uklopili u vidno polje“, pojašnjavaju u kompaniji.

Uz ove radne značajke, značajka Busylight, modela Philips 49B2U6900CH, pomaže u komunikaciji i stručnjacima koji rade u istom uredu, tvrde dalje i dodaju kako je Smješten na vrhu web kamere, Busylight je dizajniran za komunikaciju radnih statusa.

Kako sami tvrde primjerice, kada je kolega na pozivu, Busylight će automatski postati crven. Ili, u drugom scenariju, korisnici mogu pritisnuti tipku Busylight koja se nalazi u donjem lijevom rubu okvira monitora, da svijetli crveno kada su zauzeti. Važno je napomenuti da profesionalci također mogu sinkronizirati svoje Microsoft Teams statusne poruke s novom značajkom Philips 49B2U6900CH Busylight.

„Osim što je dobro opremljen za radno okruženje, Philips 49B2U6900CH također je prilagođen mnogobrojnim zadacima. Primjerice, jedna od novih značajki ovog monitora ističe povećanu produktivnost: Smart KVM. Jednostavnim pritiskom na tipku “Ctrl” tri puta, profesionalci se lagano mogu prebacivati između izvora; čime je poboljšan integrirani KVM switch za ovaj monitor. Osim toga, jedinstveni USB-C kabel omogućuje korisnicima jednostavno punjenje vanjskih uređaja putem napajanja. Dodatno povećavajući produktivnost, Philips 49B2U6900CH nudi element pogodnosti s kukicom za slušalice koja se nalazi na okviru monitora. Na kraju radnog dana ili kada jednostavno uzimaju pauzu, profesionalci mogu povući kuku prema dolje i spremiti svoje slušalice“, tvrde u kompaniji.