Stilistički miševi

Stilistički miševi

Ukoliko vam radno mjesto ili dom nemaju "ono nešto" što je potrebno da se osjećate dobro (neki bi rekli moderno), uvijek se za pomoć možete obratiti tehnologiji. No, ovoga je puta riječ o malo drugačijoj zvjerki, točnije – glodavcima.

Naime, Microsoft je svoju popularnu Wireless Mobile Mouse 3500 seriju računalnih miševa opremio "šminkerski šarenim" kućištima te ju u ograničenom izdanju nudi u sklopu Artist Series tržišne marke proizvoda.

Na uzorcima na kućištima su radili vrsni grafički i likovni majstori diljem svijeta (Dana McClure, Deanne Cheuk, Kustaa Saksi, Matt Lyon, Joy Deangdeelert Cho, Si Scott i Liu Qing), a od čijih je prijedloga Microsoft izabrao ukupno sedam djela koja trenutačno čine seriju.

Uzorci na kućištima su apstraktne naravi i variraju od monokromatskih impresija kartaških špilova i asteških motiva do raznobojnih kompleksnih uzoraka i prugastih dezena. Pri tome je vrlo zanimljiva činjenica da Artist serija računalnih miševa nije ništa skuplja u odnosu na regularnu "neušminkanu" braću te tako pripadnici obje grupe proizvoda stoje 30 američkih dolara po komadu.

Ukoliko ste ikada poželjeli uljepšati svoju računalnu periferiju ova će vam ponuda, s obzirom na sve, biti intrigantna barem u jednakoj mjeri kao uzorci na – stilističkim miševima!

Još iz kategorije

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

24.02.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Grupa (CBG) održala je virtualno predstavljanje novih proizvoda u Barceloni, tijekom kojeg je predstavila niz novih 5G proizvoda te strategiju koja demonstrira njihove mogućnosti. Ključni predstavljeni proizvodi su: HUAWEI Mate Xs, najnoviji sklopivi uređaj kojeg odlikuje vrhunski hardware i software, HUAWEI MatePad Pro 5G, 5G tablet koji nudi premium iskustvo u svim uvjetima, HUAWEI Wi-Fi AX3 i HUAWEI 5G CPE Pro 2 su dva rješenja za povezivanje s Wi-Fi 6+ koji nude brzu povezivost. Uz to, Huawei je predstavio i niz novih HUAWEI MateBook laptopa, koje pokreće 10. Generacija Intel® Core procesora te Windows operativni sustav.

Stižu novi LG pametni telefoni

Stižu novi LG pametni telefoni

22.02.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) najavljuje liniju pametnih telefona iz serije K za 2020. godinu - K61, K51S i K41S – svi su dizajnirani da pruže prvoklasno iskustvo korisnicima te nude poboljšane kamere, multimedijske funkcije i performanse uz povoljnu cijenu. „Novi pametni telefoni naslijedili su napredne značajke koje su prvi put predstavljene kod LG-evih premium pametnih telefona, a ova tri modela predstavljaju odličan izbor čak i na današnjem jako kompetitivnom tržištu“, ističu iz LG-a.

Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

20.02.2020. komentiraj

HMD Global objavio je kako je šest Nokia telefona nagrađeno iF DESIGN nagradom 2020. za izvanredan dizajn. iF DESIGN nagrade dodjeljuje najstarija svjetska nezavisna organizacija za dizajn iF International Forum Design. Ocjenjivačku komisiju čini 78 nezavisnih stručnjaka za dizajn koji su pregledali preko sedam tisuća prijava koje su dobili iz 56 zemalja diljem svijeta.