Stilistički miševi

Stilistički miševi

Ukoliko vam radno mjesto ili dom nemaju "ono nešto" što je potrebno da se osjećate dobro (neki bi rekli moderno), uvijek se za pomoć možete obratiti tehnologiji. No, ovoga je puta riječ o malo drugačijoj zvjerki, točnije – glodavcima.

Naime, Microsoft je svoju popularnu Wireless Mobile Mouse 3500 seriju računalnih miševa opremio "šminkerski šarenim" kućištima te ju u ograničenom izdanju nudi u sklopu Artist Series tržišne marke proizvoda.

Na uzorcima na kućištima su radili vrsni grafički i likovni majstori diljem svijeta (Dana McClure, Deanne Cheuk, Kustaa Saksi, Matt Lyon, Joy Deangdeelert Cho, Si Scott i Liu Qing), a od čijih je prijedloga Microsoft izabrao ukupno sedam djela koja trenutačno čine seriju.

Uzorci na kućištima su apstraktne naravi i variraju od monokromatskih impresija kartaških špilova i asteških motiva do raznobojnih kompleksnih uzoraka i prugastih dezena. Pri tome je vrlo zanimljiva činjenica da Artist serija računalnih miševa nije ništa skuplja u odnosu na regularnu "neušminkanu" braću te tako pripadnici obje grupe proizvoda stoje 30 američkih dolara po komadu.

Ukoliko ste ikada poželjeli uljepšati svoju računalnu periferiju ova će vam ponuda, s obzirom na sve, biti intrigantna barem u jednakoj mjeri kao uzorci na – stilističkim miševima!

Još iz kategorije

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

06.06.2020. komentiraj

Raspberry Pi Foundation udvostručila je maksimalnu količinu dostupne radne memorije (RAM) u svom Raspberry Pi 4 pa on sad ima 8GB te se prodaje za 75 američkih dolara. A kako bi se izvukla korist iz te radne memorije, Raspberry Pi Foundation na tržište izbacuje i novu 64-bitnu verziju svog operativnog sustava, koji se trenutno nalazi u ranoj beta fazi.

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

05.06.2020. komentiraj

Huawei je u Zagrebu predstavio nove proizvode za ljeto 2020. godine, ali i najavio skori dolazak svojih prijenosnih računala na domaće tržište. Kako ističe Norman Muller iz Huaweija prvi prijenosnici mogu se očekivati na tržištu negdje u jesen ove godine. To će zasigurno pokazati, kako tvrdi Muller da Huawei nije samo kompanija koja proizvodi pametne telefon3e nego i sve druge uređaje od pametnih nosivih uređaja, ali i računala.

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

05.06.2020. komentiraj

Globalno tržište pametnih telefona prema prognozi IDC-a past će 11,9 posto na godišnjoj razini s krajem 2020., što znači da bi trebalo biti isporučeno oko 1,2 milijardi uređaja.