Sony Z4 i Z4 Ultra bit će predstavljeni na CES 2015

Sony Z4 i Z4 Ultra bit će predstavljeni na CES 2015

Foto: Sony

Sony je najavio kako se baca na gaming poslovanje, a prilično je razočaran prodajom svojim pametnih telefona. Nekako nam se čini da je posao oko pametnih telefona usporen i kako se Sony ne trudi nešto previše, a prve informacije o Z4 modelima nam to i dokazuju.

Prema najnovijim izvorima, Sony bi trebao Z4 i Z4 Ultra modele predstaviti na CES-u u siječnju sljedeće godine, a prve karakteristike odaju kako neće biti ništa od impresivnih najava kojima nas je Sony obasipao.

Xperia Z4 bi trebala imati 5,4-inčni HD Quad zaslon, Qualcomm Snapdragon procesor 805, 4 GB RAM-a, 3420 mAh bateriju, 20,7-megapikselnu stražnju kameru, 4,8-megapikselnu prednju kameru i Android 5.0 Lollipop. U listopadu su glasine i detalji o Z4 modelu bili puno impresivniji. Što se tiče Z4 Ultra, sve će biti identično, osim što će kamera biti niže razlučivosti kamera (16-megapiksela) te će zaslon biti 5,9-inčni.

Možda je zavladala neka rezigniranost u Sonyju u vezi pametnih telefona te su vidjeli kako je najbolje se okrenuti onime što im donosi najveći profit. A sve ostalo će odraditi tek „reda radi“. Možda nas Sony i iznenadi na CES-u. Nikada se ne zna, nemojmo prerano otpisati Sony.

Još iz kategorije

Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K televizor na europskom tržištu

Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K televizor na europskom tržištu

17.02.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics je na Samsung Forumu, koji se održao u Mediteranskom konferencijskom centru u gradu Valleta na Malti, predstavio svoje najnovije televizore i audio uređaje za područje Europe u 2020. godini. Među njima su Q950TS QLED 8K televizor te proširena ponuda QLED 8K i 4K uređaja te MicroLED, Lifestyle televizora.

Godina je 2020. a laptopi i dalje imaju 1MP kamere

Godina je 2020. a laptopi i dalje imaju 1MP kamere

16.02.2020. komentiraj

Pametni telefoni na tržištu se izdvajaju po moćnim kamerama i proizvođači su to shvatili, zbog čega je poprilično nejasno da u 2020. još uvijek postoje prijenosna računala s kamerama od svega 1MP! Da, dobro ste pročitali. I proizvođači to ne misle promijeniti tako brzo.

Koronavirus neće utjecati na prodaju Nintendo Switcha u Sjevernoj Americi i Europi

Koronavirus neće utjecati na prodaju Nintendo Switcha u Sjevernoj Americi i Europi

15.02.2020. komentiraj

Koronavirus nije opasan samo po život ljudi koje može zaraziti već narušava svakodnevicu u svakom smislu, pa tako i onom koje se veže uz tržišta svih vrsta. Ali, dok slušamo o gubicima raznih kompanija zbog nemogućnosti poslovanja, pozitivna je vijest da Nintendo Switch nema tih problema.