Sony Z4 i Z4 Ultra bit će predstavljeni na CES 2015

Sony Z4 i Z4 Ultra bit će predstavljeni na CES 2015

Foto: Sony

Sony je najavio kako se baca na gaming poslovanje, a prilično je razočaran prodajom svojim pametnih telefona. Nekako nam se čini da je posao oko pametnih telefona usporen i kako se Sony ne trudi nešto previše, a prve informacije o Z4 modelima nam to i dokazuju.

Prema najnovijim izvorima, Sony bi trebao Z4 i Z4 Ultra modele predstaviti na CES-u u siječnju sljedeće godine, a prve karakteristike odaju kako neće biti ništa od impresivnih najava kojima nas je Sony obasipao.

Xperia Z4 bi trebala imati 5,4-inčni HD Quad zaslon, Qualcomm Snapdragon procesor 805, 4 GB RAM-a, 3420 mAh bateriju, 20,7-megapikselnu stražnju kameru, 4,8-megapikselnu prednju kameru i Android 5.0 Lollipop. U listopadu su glasine i detalji o Z4 modelu bili puno impresivniji. Što se tiče Z4 Ultra, sve će biti identično, osim što će kamera biti niže razlučivosti kamera (16-megapiksela) te će zaslon biti 5,9-inčni.

Možda je zavladala neka rezigniranost u Sonyju u vezi pametnih telefona te su vidjeli kako je najbolje se okrenuti onime što im donosi najveći profit. A sve ostalo će odraditi tek „reda radi“. Možda nas Sony i iznenadi na CES-u. Nikada se ne zna, nemojmo prerano otpisati Sony.

Još iz kategorije

Samsung uvodi Siguran servis za svoje korisnike

Samsung uvodi Siguran servis za svoje korisnike

09.04.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je uslugu Siguran servis, kako bi svojim korisnicima osigurala neometano servisiranje proizvoda i u okolnostima kada je potrebno ostati kod kuće, ističu iz ovog korejskog proizvođača. 'Usluga Daljinski servis pruža brz popravak televizora i pametnih telefona, dok će usluga Od vrata do vrata omogućiti sigurno, beskontaktno preuzimanje i transport uređaja. Istovremeno, Samsung će provoditi i dodatnu dezinfekciju uređaja, kako bi higijena bila na najvišem nivou', pojašnjavaju iz kompanije.

Stižu nova Lenovo Legion gaming računala

Stižu nova Lenovo Legion gaming računala

08.04.2020. komentiraj

Lenovo Legion računala omogućit će gaming entuzijastima još bolje i potpunije iskustvo. Nadolazeću liniju osobnih računala pokreću najnovija grafička kartica NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER GPU sa značajkom Max-Q Design i do novi Intel Core H-Series mobilni procesori desete generacije.

Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

08.04.2020. komentiraj

Nakon ranije najave razvoja modela EOS R5 fotoaparata punog kadra bez zrcala utemeljenog na revolucionarnom sustavu EOS R, Canon otkriva još informacija i sami tvrde da ništa nije nemoguće i tvrde da će video mogućnosti modela EOS R5 znatno nadmašiti one konkurentskih fotoaparata na tržištu.