Sony predstavio telefoto 600mm F4 G Master Prime objektiv

Sony predstavio telefoto 600mm F4 G Master Prime objektiv

Tvrtka Sony objavila je još jedan impresivan dodatak svojoj vrhunskoj liniji objektiva G Master serije, novi FE 600mm F4 GM OSS super-telefoto objektiv (model SEL600F40GM). Objektiv tvrtke Sony najvećeg raspona, od 600mm, uključuje mnoge od najnaprednijih optičkih i mehaničkih tehnologija tvrtke, proizvodeći izuzetnu kvalitetu fotografije s izvanrednom brzinom fokusiranja i preciznošću. Najlakši u svojoj klasi , težine samo 3040g, model FE 600mm F4 GM OSS karakterizira izuzetno uravnotežen dizajn kako bi se osigurao najbolji mogući doživljaj snimanja. Zajedno s priznatim objektivom FE 400mm F2.8 GM OSS, novi raspon od 600mm daje profesionalnim fotografima sportaša, divljih životinja i fotoreporterima više opcija za snimanje subjekata na velikim udaljenostima s ekstremnom preciznošću i detaljima.

„S dva nova objektiva koji su najavljeni, naša rastuća linija E-mount objektiva sada uključuje 33 modela punog formata i ukupno 51 objektiv.

Deseti model iz naše vodeće G Master serije, novi 600mm F4 podiže brzinu, mobilnost i kontrolu u super-telefoto objektivu”, ističe Yann Salmon-Legagneur, direktor Odjela za marketing proizvoda za digitalno snimanje tvrtke Sony Europe. „Kombiniranje širokog raspona od 600mm s karakteristikama kao što su snimanje pri brzini od 20 kadrova u sekundi i AF/AE kalkulacije 60 puta u sekundi modela a9 (ILCE-9) ili ekstremno visoke rezolucije i performanse velike brzine modela a7R III (ILCE-7RM3), omogućuje profesionalnim fotografima da kreiraju fotografije koje jednostavno nije bilo moguće snimiti prije toga“, dodaje Salmon-Legagneur.

S težinom od samo 3040 grama, novi super-telefoto prime objektiv je najlakši u svojoj klasi, omogućujući nivo prenosivosti i manevriranja koji nikada ranije nije postignut u objektivu te klase. Zasnovan na tehnologiji priznatog FE 400mm F2.8 GM OSS objektiva, lagani dizajn novog objektiva od 600 mm postignut je korištenjem tri fluoritna elementa, s manjim brojem elemenata raspoređenih na prednjem djelu barela. Magnezijska legura se također koristi kroz objektiv kako bi se smanjila težina i masa.

Novi FE 600mm F4 GM OSS objektivi biti će dostupni u Europi od kolovoza 2019. godine, po cijeni od oko 14.000 eura.

Još iz kategorije

Huawei predstavio Mobile Services ekosustav

Huawei predstavio Mobile Services ekosustav

13.12.2019. komentiraj

Huawei je predstavio svoj Mobile Services ekosustav koji krajnjim korisnicima osigurava pametnije, brže i bolje okruženje, a za developere je osigurano ugodnije korištenje cloud usluga i aplikacija, moglo se čuti od Justyne Jaworske, voditeljice Mobile Cloud Services Business odjela u Huaweiju na konferenciji .debug na kojeoj je HMS i prvi put predstavljen.

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

11.12.2019. komentiraj

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Bliži se kraj za Google Glass

Bliži se kraj za Google Glass

10.12.2019. komentiraj

Google Glass “živi” kao proizvod za industriju, u okruženjima koja ih trebaju, ali posljednjih dana u javnost dopiru informacije da bi većina mogućnosti s veljačom 2020. mogla iščeznuti. Naime, Google je odlučio polako prekidati projekt Google Glass i bez obzira što one za Explorerse koji su potrošili oko 1500 američkih dolara od 2013. do 2015. trebaju te pametne naočale, morat će ih se odreći.