Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

Kompanija Sony proširila je seriju 1000X dodatkom nove generacije bežičnih slušalica. Model WF-1000XM3 odlikuje tehnologija potiskivanja buke koja je poboljšana novim HD procesorom QN1 i Dual Noise Sensor tehnologijom.

Procesor bilježi buku i stvara signal koji ju poništava. Dva mikrofona na površini uređaja sada primaju više ambijentalnog zvuka te procesor kreira obrnuti zvučni val kako bi eliminirao pozadinsku buku. Osim što poništava više buke na skoro svim frekvencijama nego do sada, novi procesor ujedno troši manje energije.

Bežični dizajn omogućava slobodno kretanje. Male dimenzije i masa čini ih udobnijima od njihovih prethodnika, a dodatna poboljšanja donosi novi Bluetooth čip. On omogućava istovremeni prijenos dva različita kanala (lijevi i desni), što znači da i lijeva i desna slušalica primaju audio sadržaj u isto vrijeme umjesto dosadašnjeg načina prijenosa podataka s lijeve na desnu slušalicu. U kombinaciji s novom strukturom antene konekcija je stabilna te je manja mogućnost eventualnih prekida signala.

Iz Sonyja su najavili kako će se novi model bežičnih slušalica na europskom tržištu naći potkraj ljeta. Konkretno, možemo ih očekivati u trgovinama sredinom kolovoza uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 250 eura.

Još iz kategorije

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

19.01.2020. komentiraj

AOC najavljuje dva nova 27-inčna gejming monitora iz svoje nove G2 linije s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela): Q27G2U i zakrivljeni CQ27G2U s agresivnimm radijusom zakrivljenosti od 1500 milimetara što povećava doživljaj igranja. Oba monitora imaju VA ploče koje kombiniraju visoku brzinu odziva i brzinu osvježavanja. S brzinom osvježavanja od 144 Hz, korisnici mogu uživati u glatkom i imerzivnom igranju, dok vrijeme odziva (MPRT) od 1 ms (vrijeme reakcije u pokretnoj slici) omogućuje vizualno snimanje bez zamućenja.

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

17.01.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano.

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

17.01.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe objavila je dostupnost novog SSD-a namijenjenog data centrima, modela DC1000B M.2 NVMe. Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″  ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka.