Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

Kompanija Sony proširila je seriju 1000X dodatkom nove generacije bežičnih slušalica. Model WF-1000XM3 odlikuje tehnologija potiskivanja buke koja je poboljšana novim HD procesorom QN1 i Dual Noise Sensor tehnologijom.

Procesor bilježi buku i stvara signal koji ju poništava. Dva mikrofona na površini uređaja sada primaju više ambijentalnog zvuka te procesor kreira obrnuti zvučni val kako bi eliminirao pozadinsku buku. Osim što poništava više buke na skoro svim frekvencijama nego do sada, novi procesor ujedno troši manje energije.

Bežični dizajn omogućava slobodno kretanje. Male dimenzije i masa čini ih udobnijima od njihovih prethodnika, a dodatna poboljšanja donosi novi Bluetooth čip. On omogućava istovremeni prijenos dva različita kanala (lijevi i desni), što znači da i lijeva i desna slušalica primaju audio sadržaj u isto vrijeme umjesto dosadašnjeg načina prijenosa podataka s lijeve na desnu slušalicu. U kombinaciji s novom strukturom antene konekcija je stabilna te je manja mogućnost eventualnih prekida signala.

Iz Sonyja su najavili kako će se novi model bežičnih slušalica na europskom tržištu naći potkraj ljeta. Konkretno, možemo ih očekivati u trgovinama sredinom kolovoza uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 250 eura.

Još iz kategorije

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

24.08.2019. komentiraj

Ovogodišnji Gamescom u Koelnu Samsung Electronics iskoristio je za predstavljanje novog gaming monitora oznake CRG5. To je, kako tvrde u Saumsungu, posljednji u seriji Samsung zakrivljenih gaming monitora. Gamescom, najveći svjetski gaming sajam, važan je događaj za Samsung na kojem prikazuju svoju najnoviju gaming tehnologiju. Osim CRG5, posjetitelji gamescoma su mogli iskusiti i druge Samsungove inovacije u polju gaming monitora, uključujući Space Gaming Monitor (SR75Q) i Super Ultra-wide CRG9 49”, ističu iz ovog korejskog proizvođača.

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.