Sony izgleda neće predstaviti novi flagship pametni telefon na MWC 2015

Sony izgleda neće predstaviti novi flagship pametni telefon na MWC 2015

Foto: Sony

Možda postoji nada kako bi Sony mogao predstaviti Xperia Z4 na MWC-u u Barceloni. Mobile World Congress 2015 koji se održava u Barceloni ove godine od 2. ožujka do 5. spreman je za nove modele pametnih telefona i ostalih uređaja, a Samsung, Huawei, HTC i drugi proizvođači potvrdili su kako dolaze s novim uređajima.

No, Sony je nekako samozatajan. Nema nikakvih najava o Xperia Z4, a inače su uvijek prije iscurile neke slike ili podaci o uređaju koji je trebao biti predstavljen. Možda je to samo varka, jer je Sony i prije samo mudro šutio (sjetimo se MWC i IFA 2014) pa je onda sve iznenadio Xperia Z2 i Z3 modelima.

Možda su previše bili usredotočeni na hakerski napad (Sony Pictures), pa nisu ni imali vremena previše razmišljati o novim pametnim telefonima. Možda nas Sony neće iznenaditi novim pametnim telefonima nego tabletom ? Uglavnom, brzo će ožujak.

Ne vjerujemo ništa Sonyju u smislu toga da će doći praznih rukava na MWC. Po našem skromnom mišljenju, radi se o blefiranju. Sony, čekamo tvoje sjajne proizvode, iznenadi nas.

Još iz kategorije

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

11.12.2019. komentiraj

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Bliži se kraj za Google Glass

Bliži se kraj za Google Glass

10.12.2019. komentiraj

Google Glass “živi” kao proizvod za industriju, u okruženjima koja ih trebaju, ali posljednjih dana u javnost dopiru informacije da bi većina mogućnosti s veljačom 2020. mogla iščeznuti. Naime, Google je odlučio polako prekidati projekt Google Glass i bez obzira što one za Explorerse koji su potrošili oko 1500 američkih dolara od 2013. do 2015. trebaju te pametne naočale, morat će ih se odreći.

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

10.12.2019. komentiraj

Svega nekoliko dana nakon što je u Hrvatskoj započela prednarudžba Samsung Galaxy Fold uređaja rasprodane su sve količine ovog najiščekivanijeg pametnog telefona godine, objavili su iz Samsunga. Međutim, kako ističu zbog iznimnog interesa korisnika tvrtka Samsung Electronics je od utorka, 10. prosinca, osigurala dodatne količine uređaja i omogućila nastavak prednarudžbi.