Sony izgleda neće predstaviti novi flagship pametni telefon na MWC 2015

Sony izgleda neće predstaviti novi flagship pametni telefon na MWC 2015

Foto: Sony

Možda postoji nada kako bi Sony mogao predstaviti Xperia Z4 na MWC-u u Barceloni. Mobile World Congress 2015 koji se održava u Barceloni ove godine od 2. ožujka do 5. spreman je za nove modele pametnih telefona i ostalih uređaja, a Samsung, Huawei, HTC i drugi proizvođači potvrdili su kako dolaze s novim uređajima.

No, Sony je nekako samozatajan. Nema nikakvih najava o Xperia Z4, a inače su uvijek prije iscurile neke slike ili podaci o uređaju koji je trebao biti predstavljen. Možda je to samo varka, jer je Sony i prije samo mudro šutio (sjetimo se MWC i IFA 2014) pa je onda sve iznenadio Xperia Z2 i Z3 modelima.

Možda su previše bili usredotočeni na hakerski napad (Sony Pictures), pa nisu ni imali vremena previše razmišljati o novim pametnim telefonima. Možda nas Sony neće iznenaditi novim pametnim telefonima nego tabletom ? Uglavnom, brzo će ožujak.

Ne vjerujemo ništa Sonyju u smislu toga da će doći praznih rukava na MWC. Po našem skromnom mišljenju, radi se o blefiranju. Sony, čekamo tvoje sjajne proizvode, iznenadi nas.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.