Sljedeće godine 4,7-inčni iPhone 8 dolazi s velikim iznenađenjem

Sljedeće godine 4,7-inčni iPhone 8 dolazi s velikim iznenađenjem

Foto: Ilustracija

Apple će objaviti tri nova iPhone 8 modela iduće godine, navode izvješća. Novi modeli će uključivati ​​flagship telefon koji ima OLED zaslon, a očekuju se i dvije LCD verzije. LCD iPhone će doći u 4,7-inčnim i 5,5-inčnim verzijama, dok bi OLED model mogao biti 5,1-inčni ili 5,2-inčni.

Appleovi 2017 iPhone uređaji trebali bi imati dizajn u obliku stakla (bez tipki) što znači da će 4,7-inčni iPhone 8 biti manji od svojih prethodnika. Analitičar Ming-Chi Kou mišljenja je kako bi 4,7-inčni iPhone 8 mogao postati mid-range ili low-end iPhone za Apple.

To znači kako će manji iPhone 8 imati i nižu cijenu što je svakako lijepo iznenađenje za Apple fanove. 5,5-inčni iPhone 8 i dalje će biti skuplji od 4,7-inčne verzije, ali vjerojatno jeftiniji od OLED iPhone 8.

Ming-Chi Kou tvrdi kako će Apple prodati 90 milijuna do 110 milijuna novih iPhonea u 2017. Osim staklenog dizajna najavljuje se i bežično punjenje što će svakako biti velika prednost za Apple pametne telefone na smartphone tržištu.

Još iz kategorije

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

25.01.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja svoj vrhunski fotoaparat za snimanje sportskih događaja i životinja u divljini EOS-1D X Mark III koji nudi profesionalnim fotografima neograničene mogućnosti i munjevitu brzinu. S dramatično poboljšanim performansama praćenja pri automatskom fokusiranju, kvalitetom slike i mogućnostima komunikacije, ovaj fotoaparat predstavlja vrh Canonove serije EOS-1.

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.