Skupa igračka – iPhone za 15 milijuna dolara

Skupa igračka – iPhone za 15 milijuna dolara

Foto: Fotolia (ilustracija)

Poduzetnik iz Hong Konga posjeduje crni dijamantni iPhone 5,za kojeg se navodi da bi mogao biti jedan od najskupljih u svijetu. Prema riječima Stuarta Hughesa iz tvrtke London Jewlery, cijena telefona je vrtoglavih 15 milijuna dolara.

Dizajn telefona uključuje dijamante, zlatom optočenu slušalicu, skriveni 23 karatni crni dijamant koji ima funkciju početnog gumba. To je jako rijedak dijamant koji je čuvan generacijama u obitelji vlasnika telefona, tvrdi Hughes, a kako se navodi na njegovoj web stranici telefon je izrađen od još 600 bijelih dijamanata i Apple logom sastavljenog od 53 dijamanta.

„Prije 18 mjeseci kontaktirao me poduzetnik pod imenom Joe zbog izrade blistavog smartphonea“, rekao je Hughes. Prije dvije godine Stuart Hughes je postavio rekord uređujući iPhone 4s s 500 dijamanata koji su sadržavali više od 100 karata. Taj telefon tada je bio procijenjen u vrijednosti od 9 milijuna dolara.

Još iz kategorije

Na tržište stiže Samsung Galaxy Fold

Na tržište stiže Samsung Galaxy Fold

04.12.2019. komentiraj

Samsung Galaxy Fold u sljedećim će tjednima biti dostupan i korisnicima u Hrvatskoj uz preporučenu cijenu od 15,5 tisuća kuna. Kako ističu u Samsungu ovaj pmetni uređaj moći će se kupiti u Samsung experience storeu u Zagrebu i Splitu te kod telekom operatera.

IDC: Prodaja mobitela će oštro rasti u 2020. zbog uvođenja 5G u Kini

IDC: Prodaja mobitela će oštro rasti u 2020. zbog uvođenja 5G u Kini

03.12.2019. komentiraj

Analitičari IDC-a prognoziraju da će sljedeće godine globalno tržište pametnih telefona napokon zabilježiti rast, što je odlično jer se tako nešto nije dogodilo tri godine zaredom pa se stvorila panika na tržištu. Ali, treba reći i da IDC ovime spušta prognozu koju je dao prije gotovo tri mjeseca.

Bezbroj lica novog Huawei Watch GT 2 sata

Bezbroj lica novog Huawei Watch GT 2 sata

02.12.2019. komentiraj

Osim skupljanja i analiziranja širokog raspona informacija o vašim aktivnostima, treningu te kvaliteti sna, sada izgled vašeg sportskog sata možete vrlo jednostavno prilagođavati svakoj situaciji ili raspoloženju. Huawei Watch GT 2 tako pruža mogućnost odabira izgleda vašeg zaslona, neovisno o tome želite li futuristički uređaj ili elegantan sat klasičnog stila. Izgled vašeg sata možete promijeniti u tren oka.