Skupa igračka – iPhone za 15 milijuna dolara

Skupa igračka – iPhone za 15 milijuna dolara

Foto: Fotolia (ilustracija)

Poduzetnik iz Hong Konga posjeduje crni dijamantni iPhone 5,za kojeg se navodi da bi mogao biti jedan od najskupljih u svijetu. Prema riječima Stuarta Hughesa iz tvrtke London Jewlery, cijena telefona je vrtoglavih 15 milijuna dolara.

Dizajn telefona uključuje dijamante, zlatom optočenu slušalicu, skriveni 23 karatni crni dijamant koji ima funkciju početnog gumba. To je jako rijedak dijamant koji je čuvan generacijama u obitelji vlasnika telefona, tvrdi Hughes, a kako se navodi na njegovoj web stranici telefon je izrađen od još 600 bijelih dijamanata i Apple logom sastavljenog od 53 dijamanta.

„Prije 18 mjeseci kontaktirao me poduzetnik pod imenom Joe zbog izrade blistavog smartphonea“, rekao je Hughes. Prije dvije godine Stuart Hughes je postavio rekord uređujući iPhone 4s s 500 dijamanata koji su sadržavali više od 100 karata. Taj telefon tada je bio procijenjen u vrijednosti od 9 milijuna dolara.

Još iz kategorije

Sve što je Apple predstavio na svom Unleashed događaju

Sve što je Apple predstavio na svom Unleashed događaju

20.10.2021.

Apple je u ponedjeljak 18. listopada održao pomalo iznenadno Unleashed događaj na kojem je predstavljen novi hardver u ponudi tehnološkog giganta.

Tržište pametnih telefona palo 6 posto, vodeći Samsung, Apple i Xiaomi

Tržište pametnih telefona palo 6 posto, vodeći Samsung, Apple i Xiaomi

18.10.2021.

U trećem tromjesečju 2021. globalne isporuke pametnih telefona pale su za 6 posto, prema Canalysu. Tržište je doživjelo pad jer su se dobavljači borili zadovoljiti potražnju za uređajima uslijed nedostatka komponenti koja se dogodila zbog krize.

ADATA predstavlja memorijski modul DDR5-4800

ADATA predstavlja memorijski modul DDR5-4800

17.10.2021.

ADATA Technology predstavlja ADATA DDR5-4800, DDR5 memorijski modul sljedeće generacije, koji je u mogućnosti dostići frekvencije do 4800 MT/s i dolazi u kapacitetima do 32 GB. ADATA je surađivala sa šest vodećih proizvođača matičnih ploča, uključujući AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE, MSI i ROG da bi osigurala optimalne performanse i kompatibilnost s različitim modelima.