Skupa igračka – iPhone za 15 milijuna dolara

Skupa igračka – iPhone za 15 milijuna dolara

Foto: Fotolia (ilustracija)

Poduzetnik iz Hong Konga posjeduje crni dijamantni iPhone 5,za kojeg se navodi da bi mogao biti jedan od najskupljih u svijetu. Prema riječima Stuarta Hughesa iz tvrtke London Jewlery, cijena telefona je vrtoglavih 15 milijuna dolara.

Dizajn telefona uključuje dijamante, zlatom optočenu slušalicu, skriveni 23 karatni crni dijamant koji ima funkciju početnog gumba. To je jako rijedak dijamant koji je čuvan generacijama u obitelji vlasnika telefona, tvrdi Hughes, a kako se navodi na njegovoj web stranici telefon je izrađen od još 600 bijelih dijamanata i Apple logom sastavljenog od 53 dijamanta.

„Prije 18 mjeseci kontaktirao me poduzetnik pod imenom Joe zbog izrade blistavog smartphonea“, rekao je Hughes. Prije dvije godine Stuart Hughes je postavio rekord uređujući iPhone 4s s 500 dijamanata koji su sadržavali više od 100 karata. Taj telefon tada je bio procijenjen u vrijednosti od 9 milijuna dolara.

Još iz kategorije

Na tržište dolaze nove LG slušalice

Na tržište dolaze nove LG slušalice

17.08.2022.

Linija bežičnih slušalica TONE Free LG Electronicsa (LG) za 2022. pruža vrhunski doživljaj zvuka s naprednim audio tehnologijama, dizajnom koji je još bolje prilagođen uhu i mnoštvom novih, korisnih značajki, tvrde u kompaniji i dodaju da modeli slušalica TONE Free savršeno se uklapaju u današnji način života u pokretu te pokazuju konstantnu usmjerenost LG-a na korisnika i njegove potrebe.

Novi Xiaomi pametni telefon i to preklopni

Novi Xiaomi pametni telefon i to preklopni

16.08.2022.

Kompanija Xiaomi predstavila je svoj novi napredni sklopivi flagship pametni telefon, Xiaomi MIX Fold 2, uz dugo očekivani godišnji govor Lei Juna, osnivača, predsjednika i izvršnog direktora Xiaomija.

Huawei Mate Xs 2 stigao na hrvatsko tržište

Huawei Mate Xs 2 stigao na hrvatsko tržište

15.08.2022.

Huawei je nakon uspješne Istanbulske premijere lokalno predstavio najnoviji preklopni flagship model pametnog telefona – atraktivni Huawei Mate Xs 2.