Siže novi Xiaomi Redmi Note 9 Pro na hrvatsko tržište

Siže novi Xiaomi Redmi Note 9 Pro na hrvatsko tržište

Na domaće tržište stiže Redmi Note 9 Pro, koji je kako tvrde u Xiaomiju Idealan za sve koji se ne žele mučiti s malim ekranima zbog svog 6,67'' ekrana koji uz rezoluciju od 2400 x 1800 pruža iznimno iskustvo gledanja.

Xiaomi se pobrinuo da Redmi Note 9 Pro uz svoju izdržljivost sačuva i elegantan dizajn pa je tako s desne strane uređaja ugradio tipku kojom se na otisak prsta pokreće ovaj uređaj kako bi smanjio prljanje od otisaka prsta na samom ekranu. Redmi Note 9 Pro prekriven je Corning Gorilla 5 staklom s prednje, ali i sa stražnje strane, dok rubovi, koji su blago zaronjeni, u odnosu na ono što viđamo kod pametnih telefona, osiguravaju čvrst hvat pa korisnici nećete imati osjećaj straha kada podignu pametni telefon s poda, tvrde u Xiaomiju.

Kada je u pitanju kamera, Redmi Note 9 Pro opremljen je četverostrukom stražnjom kamerom, od čega glavna kamera ima 64 MP, dok preostalu kombinaciju čine 48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP kamere koje pružaju mogućnost snimanja kadrova kvalitete kao kod filmova koje gledate u kinu, pojašnjavaju u kompaniji.

Kako ističu tu je i 16 MP selfie kamera s dodatkom umjetne inteligencije s kojom će svaki selfie ispasti baš po želji korisnika.

„Izdržljiva baterija kapaciteta 5020 mAh podržava 30 W brzo punjenje pa će za samo 30 minuta biti spremna na 57% kapaciteta, dok Qualcomm Snapdragon osmojezgreni 720G procesor osigurava neprekidnu brzinu rada uređaja. Osim toga, ovaj uređaj podržava i NFC funkciju, koja nudi mogućnost beskontaktnog plaćanja. Redmi Note 9 Pro dolazi u varijantama od 6 GB RAM + 64 GB ROM te 6 GB RAM + 128 GB ROM“, zaključuju u Xiamoiju.

Još iz kategorije

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

25.05.2020. komentiraj

Neovisno o tome čime se bavimo i što želimo postići, važno je održati motivaciju i kontinuitet. Kako bismo u tome uspjeli, osobito u novim i nepredvidivim okolnostima, moramo stvoriti i slijediti svakodnevnu rutinu. Gledajući njihovu pozitivnu stranu vidimo kako, zahvaljujući prednostima digitalnog doba, naprednoj tehnologiji te alternativnim načinima komunikacije, na raspolaganju imamo brojne aktivnosti.

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

25.05.2020. komentiraj

Iz Adate stiže Ultimate SU720 – SSD uređaj koji se priključuje na SATA  sučelje propusnosti 6 Gb/s. Savršen za korisnike koji se žele s tvrdog diska prebaciti na SSD, SU720 nudi visoke performanse i veliku pouzdanost po povoljnoj cijeni. Opremljen 3D NAND memorijom i inteligentnim SLC cacheom, SU720 dostiže brzine čitanja odnosno zapisivanja do 520 odnosno 450 MB  po sekundi.