Seagate Wireless na CES-u

Seagate Wireless na CES-u

Foto: Seagate

Stiže nam s CES-a prava poslastica u obliku bežičnog prijenosnog tvrdog diska koji se zove Seagate Wireless. Ima kapacitet od 500 GB, a u Seagate najavljuju kako uskoro možemo očekivati i verziju od 1 TB. Na vašem Android tabletu ili pametnom telefonu bez problema možete gledati filmove i omiljene TV emisije.

Naravno, nisu Android korisnici jedini kojima je to omogućeno, tu su još korisnici koji imaju iPhone / iPad uređaje, Kindle Fire tablete, Windows 8 računala i Windows RT tablete. Nažalost, izostavljeni su Windows Phone korisnici – nitko ne zna zašto.

Seagate je istaknuo kako želi da bežično streaming iskustvo bude dostupno što većem broju korisnika. Pristup je omogućen preko Seagate Media aplikacije koja je dostupna preko App Store, Google Play, Amazon App Store i Microsofta.

Seagate Wireless može se koristiti i za uživanje u video materijalima, fotografijama i glazbi na velikim ekranima putem Apple AirPlay i Google Chromecasta. Seagate Wireless prijenosni tvrdi disk stajat će oko 129,99 dolara.

Još iz kategorije

Samsung uvodi Siguran servis za svoje korisnike

Samsung uvodi Siguran servis za svoje korisnike

09.04.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je uslugu Siguran servis, kako bi svojim korisnicima osigurala neometano servisiranje proizvoda i u okolnostima kada je potrebno ostati kod kuće, ističu iz ovog korejskog proizvođača. 'Usluga Daljinski servis pruža brz popravak televizora i pametnih telefona, dok će usluga Od vrata do vrata omogućiti sigurno, beskontaktno preuzimanje i transport uređaja. Istovremeno, Samsung će provoditi i dodatnu dezinfekciju uređaja, kako bi higijena bila na najvišem nivou', pojašnjavaju iz kompanije.

Stižu nova Lenovo Legion gaming računala

Stižu nova Lenovo Legion gaming računala

08.04.2020. komentiraj

Lenovo Legion računala omogućit će gaming entuzijastima još bolje i potpunije iskustvo. Nadolazeću liniju osobnih računala pokreću najnovija grafička kartica NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER GPU sa značajkom Max-Q Design i do novi Intel Core H-Series mobilni procesori desete generacije.

Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

08.04.2020. komentiraj

Nakon ranije najave razvoja modela EOS R5 fotoaparata punog kadra bez zrcala utemeljenog na revolucionarnom sustavu EOS R, Canon otkriva još informacija i sami tvrde da ništa nije nemoguće i tvrde da će video mogućnosti modela EOS R5 znatno nadmašiti one konkurentskih fotoaparata na tržištu.