Seagate Wireless na CES-u

Seagate Wireless na CES-u

Foto: Seagate

Stiže nam s CES-a prava poslastica u obliku bežičnog prijenosnog tvrdog diska koji se zove Seagate Wireless. Ima kapacitet od 500 GB, a u Seagate najavljuju kako uskoro možemo očekivati i verziju od 1 TB. Na vašem Android tabletu ili pametnom telefonu bez problema možete gledati filmove i omiljene TV emisije.

Naravno, nisu Android korisnici jedini kojima je to omogućeno, tu su još korisnici koji imaju iPhone / iPad uređaje, Kindle Fire tablete, Windows 8 računala i Windows RT tablete. Nažalost, izostavljeni su Windows Phone korisnici – nitko ne zna zašto.

Seagate je istaknuo kako želi da bežično streaming iskustvo bude dostupno što većem broju korisnika. Pristup je omogućen preko Seagate Media aplikacije koja je dostupna preko App Store, Google Play, Amazon App Store i Microsofta.

Seagate Wireless može se koristiti i za uživanje u video materijalima, fotografijama i glazbi na velikim ekranima putem Apple AirPlay i Google Chromecasta. Seagate Wireless prijenosni tvrdi disk stajat će oko 129,99 dolara.

Još iz kategorije

Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K televizor na europskom tržištu

Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K televizor na europskom tržištu

17.02.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics je na Samsung Forumu, koji se održao u Mediteranskom konferencijskom centru u gradu Valleta na Malti, predstavio svoje najnovije televizore i audio uređaje za područje Europe u 2020. godini. Među njima su Q950TS QLED 8K televizor te proširena ponuda QLED 8K i 4K uređaja te MicroLED, Lifestyle televizora.

Godina je 2020. a laptopi i dalje imaju 1MP kamere

Godina je 2020. a laptopi i dalje imaju 1MP kamere

16.02.2020. komentiraj

Pametni telefoni na tržištu se izdvajaju po moćnim kamerama i proizvođači su to shvatili, zbog čega je poprilično nejasno da u 2020. još uvijek postoje prijenosna računala s kamerama od svega 1MP! Da, dobro ste pročitali. I proizvođači to ne misle promijeniti tako brzo.

Koronavirus neće utjecati na prodaju Nintendo Switcha u Sjevernoj Americi i Europi

Koronavirus neće utjecati na prodaju Nintendo Switcha u Sjevernoj Americi i Europi

15.02.2020. komentiraj

Koronavirus nije opasan samo po život ljudi koje može zaraziti već narušava svakodnevicu u svakom smislu, pa tako i onom koje se veže uz tržišta svih vrsta. Ali, dok slušamo o gubicima raznih kompanija zbog nemogućnosti poslovanja, pozitivna je vijest da Nintendo Switch nema tih problema.