Seagate predstavio 5 mm tvrdi disk

Seagate predstavio 5 mm tvrdi disk

Foto: Seagate

U toku održavanja ovogodišnjeg Computex događaja, Seagate je predstavio njihov najnoviji 5mm tvrdi disk za laptop i tablete, Laptop Ultrathin HDD. O ovom disku prvi put je bilo riječi prošle godine, a ovih dana počet će njegova isporuka Seagate OEM partnerima.

Seagate 5mm Laptop Ultrathin HDD bit će dostupan u dva kapaciteta 320GB i 500GB i odlikovat će ga čelično, a ne aluminijsko kućište da bi se osigurala dodatna čvrstina. Debljina standardnih tvrdih diskova za laptope obično je 7mm ili 9.5mm. Asus, Dell i Lenovo su se obavezali na upotrebu novog tvrdog diska u njihovim proizvodima, ali nisu naglasili da će oni biti korišteni u tabletima.

"Novi Seagate Laptop doista podiže rejting tvrtke i ostvaruje cilj, što za nas znači konačno stvoriti veliki kapacitet tankih i laganih prijenosnih računala. Sposobnost pogona, zajedno sa svojim ultra-tankim diskom unaprijedili su  naši inženjeri i kreirali inovativni sustav dizajniranja nas i potrošača.", istaknuo je SY Shian, korporativni potpredsjednik i menadžer tvrtke Asus.

Još iz kategorije

Na tržište dolaze nove LG slušalice

Na tržište dolaze nove LG slušalice

17.08.2022.

Linija bežičnih slušalica TONE Free LG Electronicsa (LG) za 2022. pruža vrhunski doživljaj zvuka s naprednim audio tehnologijama, dizajnom koji je još bolje prilagođen uhu i mnoštvom novih, korisnih značajki, tvrde u kompaniji i dodaju da modeli slušalica TONE Free savršeno se uklapaju u današnji način života u pokretu te pokazuju konstantnu usmjerenost LG-a na korisnika i njegove potrebe.

Novi Xiaomi pametni telefon i to preklopni

Novi Xiaomi pametni telefon i to preklopni

16.08.2022.

Kompanija Xiaomi predstavila je svoj novi napredni sklopivi flagship pametni telefon, Xiaomi MIX Fold 2, uz dugo očekivani godišnji govor Lei Juna, osnivača, predsjednika i izvršnog direktora Xiaomija.

Huawei Mate Xs 2 stigao na hrvatsko tržište

Huawei Mate Xs 2 stigao na hrvatsko tržište

15.08.2022.

Huawei je nakon uspješne Istanbulske premijere lokalno predstavio najnoviji preklopni flagship model pametnog telefona – atraktivni Huawei Mate Xs 2.